PRAZNIK PROLEĆNOG BUĐENJA

U Kragujevcu se od 29. aprila do 1. maja organizuje Sajam hortikulture, manifestacija koja je proteklih godina doživela veliku ekspanziju i afirmaciju.

 

Ako ste u prilici, posetite „Sajam hortikulture“ u Kragujevcu, koji Šumadija sajam organizuje u periodu od 29. aprila do 01. maja 2022.godine (petak, subota i nedelja).

sajam hortikulture

Proleće je pravo vreme da se sretnu izlagači i ljubitelji hortikulture i razmene informacije u vezi sa uzgajanjem cveća i pravilnim održavanjem.

Sajam hortikulture u Kragujevcu je proteklih godina doživeo veliku ekspanziju.

Kao jedna od najpopularnijih sajamskih manifestacija zauzela je visoko pozicionirano mesto kako u regionu, tako i u našem sajamskom kalendaru, a dosadašnja neverovatno velika poseta Sajmu je to i dokazala.

Sajam okuplja veliki broj izlagača iz cele zemlje, među kojima će se naći velike firme i individualni proizvođači, kompanije koje se bave izradom letnjikovca, uvoznici i distributeri semenske robe, sadnog i dendro materijala, cveća i dekorativnog bilja, travnatog busena, saksija i prateće opreme, supstrata i treseta, zalivnih sistema, parterske galanterije, baštenskog alata i mašina, distributeri baštenskog nameštaja koji će predstaviti aktuelne trendove po pitanju baštenskog nameštaja i nameštaja za terase i balkone…

Pokrovitelj ove manifestacije je grad Kragujevac.