RAJ ZA KUPOVINU

Delta city je mesto u koje se svakodnevno svraća i u kome se kvalitetno provodi vreme.

 

Želimo da sve što nam treba nađemo na jednom mestu. Želimo da se brzo i lako snađemo i da nam donošenje odluka u kupovini lakše padne. Povrh svega, ako smo u potrazi za nečim specifičnim, želimo da u gradu kao što je Beograd, to i nađemo. Zbog svega ovoga, pa i mnogo više, zbog  podizanja kupovine na najviši nivo usluge, Delta city je proglašen za najbolji tržni centar u Beogradu, mesto okupljanja za ljude iz cele Srbije i regiona, pa je samim tim i prava šoping Meka ovog kraja zemlje.

delta city

Status najboljeg i najbogatije opremljenog šoping mola, Delta city je stekao odmah po otvaranju 2007. godine. Zahvaljujući izvanrednom položaju, koji je u centru najmnogoljudnijeg stambenog naselja na Novom Beogradu, ali i nedaleko od prestižnih naselja kao što su Belvil i A blok, Delta city je mesto u koje se svakodnevno svraća i u kome se kvalitetno provodi vreme.

Stanovnici ovog kraja grada blagosloveni su ogromnim prostorom od čak 85.000 kvadratnih metara, gde mogu da zadovolje svoje potrebe, ali i da se provedu, naročito ako vremenski uslovi nisu pogodni za šetnju napolju (klimatizovani objekti leti, lepo ugrejani zimi i sakriveni od kiše, pružiće uvek idealnu temperaturu za šetnju i uživanje).

Idealna kupovina

Bilo da pripadate onim srećnicima koji u prvoj prodavnici pronađu ono što im je potrebno, ili volite da duže birate, sve sagledate, uporedite i uzmete u obzir (na primer da li vam je stvarno to toliko potrebno, da nije možda na drugom mestu veće sniženje, da li novi modeli i boje laskaju vašoj figuri i slično), Delta city je pravo mesto za sve.

Veliki izbor renomiranih brendova garantuje kvalitet i kupovnu bez greške. To su brendovi o kojima sve znate i unapred vam je jasno šta možete da očekujete od njihove ponude. Uglavnom su zastupljeni u svim većim tržnim centrima u zemlji, imaju prepoznatljiv način izlaganja i odnos sa kupcima. Međutim, čak i u takvim prodavnicama možete prijatno da se iznenadite. Zbog veće konkurencije često se organizuju specijalni dani kupovine (obično vikendom), pa su često njihovi artikli u Delti daleko povoljniji nego na drugim mestima.

Zahvaljujući konceptu sve na jednom mestu Delta city je postao omiljeno mesto među domaćim i stranim kupcima. Ako imamo u vidu da su se neki brendovi tek sa Deltom pojavili u Srbiji (H&M na primer), shvatamo koliki značaj i kakvu reputaciju ima ovo mesto.

Prateći objekti

Prostor u holovima je dovoljno prostran, ima puno odmarališta da protegnete umorne noge (ili da sačekate nekog dok je na kasi), a raspored pomoćnih prostorija i higijena je na najvišem mogućem nivou. U vreme pandemije, kada se posebno vodi računa o držanju distance između kupaca, ovo je posebno važno. Specijalna dekoracija uoči novogodišnjih praznika svedoči o posebnoj brizi koju menadžment pokazuje za iskustvo kupovine na ovom mestu.

Ovo je tržni centar koji se može pohvaliti velikim brojem parking mesta, čak i vikendom, tako da je vaš automobil bezbedno zbrinut ili u podzemnoj garaži ili ispred mola.

Odlična zabava

Moderni tržni centri koncipirani su kao mesto u kojem je lepo provesti deo dana, a nekada i ceo dan. Osim što ćete u Delti naći objekte koji vam mogu pomoći da završite neki posao (kao što su banke, menjačnice, pošta, apoteke), ovde se nalazi i veliki broj objekata namenjenih isključivo zabavi. Tome služe specijalne igraonice za decu (u kojima će se deca razonoditi dok stariji završe svoje obaveze), ili jedan od najmodernijih bioskopa u Srbiji, Cineplexx, sa naprednim tehnologijama i aktuelnim bioskopskim repertoarom.

d city 1

Gastronomija

Ima li nešto lepše nego kad idealnu kupovinu sa drugaricama začinite jednom kaficom u samom centru? U Delti ima odličnih kafea za pauzu od kupovine i za sumiranje utisaka. Osim kafea, veliki je izbor restorana brze hrane, poslastičara, a tu su i restorani poput čuvenog Monumenta, gde poslovni svet u toku radnog dana može fino i povoljno da obeduje. Istureni deo bašte za pušače je velika pogodnost ovog restorana.

Aplikacija za korak dalje

Idući u korak sa vremenom, Delta city je u saradnji sa još nekoliko prestižnih tržnih centara (Ušće, Merkator, Beo šoping centar) razvio aplikaciju Tvoj centar koja korisnike obaveštava o trenutnim popustima koji važe u tim centrima. Aplikacija osim blagovremenih informacija, pruža i mogućnosti za osvajanje raznih popusta za kupovinu i poklona. Kako se sve više iskustvo kupovine pomera onlajn, ovo je jedan korak dalje ka vraćanju kupaca tradicionalnom načinu kupovine.

Boravak u Beogradu iskoristite i za odličnu kupovinu u nekom od tržnih centara koji se sniženjima, akcijama i popustima bore za svakog kupca. Ako boravite na Novom Beogradu, ne propustite da proverite zašto je Delta city balkanska šoping Meka.