ŠIROK ASORTIMAN

Zara home je koncept koji ova modna kuća gaji zarad opremanja doma, ali ko bi pretpostavio da bi slamnata metla ovog brenda mogla da košta čak 4.000 dinara.

 

Ako vam se nekada možda učinilo da vam slamnata metla koju imate kod kuće smeta, nikako je ne bacajte, jer bi na njoj mogli pošteno da zaradite!

slamnata metla

Da prethodna rečenica nije šala, te da bi metla sa kojom je svakoga barem jedom majka udarila po turu, mogla da postane novi – stari „hit“ ukazuje španski brend „Zara“.

Naime, na njihovom sajtu „Zara home“ u segmentu „metle“ u ponudi su tri predmeta za čišćenje kuće i to: „tradicionalna velika slamnata metla“, „tradicionalna mala slamnata metla“ i „komplet od drvene četke i lopatice“.

Ako vam sam naziv ne smeta, odnosno poistovećivanje tradicije jednog naroda sa predmetom sa kojim se čisti kuća, onda će vam sigurno zaparati uši cena ove, ne tako drugačije metle u odnosu na one koju svaka kuća ima. Ili koju možete da pazarite na pijaci za do 800 dinara.

Naime, cena male je 1.500, dok je veća 4.000 dinara! Da, dobro ste pročitali.

A kada kažemo da je metla „nešto drugačija“, mislimo na to je drška napravljena od eukaliptusa, materijala od kojih naše bake i deke bar ne bi imali svoje „tradicionalne“ žuljeve.

Da sve nije šala, ostavljamo i fotografije sa sajta, a zaista se nadamo da druge radnje neće pratiti ovaj ne tako smislen trend.

Izvor: 24sedam.rs