STIMULIŠE STVARANJE KOLAGENA

Jedan od najefikasnijih kozmetičkih anti-age tretmana današnjice je Dermapen. Ovaj tretman se preporučuje svima koji imaju problem sa borama, hiperpigmentacijom, strijama, ožiljcima od akni, opadanjem kose i celulitom.

 

Tokom tretmana se koristi dermapen aparat koji stimuliše stvaranje kolagena i omogućuje apsorpciju hranljivih supstanci koje se aplikuju u kožu tokom tretmana. Ova metoda je unapređena verzija mezoterapije, jer dermapen ima mnogo gušće i tanje iglice koje su efikasnije od onih koje se koriste za mezoterapiju.

dermapen

Dermapen je neizostavan tretman za sve one koji žele da im lice dobije svežinu i mladalački sjaj.

Dermapen tretman – sve što treba da znate o njemu

  • Priprema za tretman – pre tretmana potrebno je da koža bude čista. Možete dve nedelje pre uraditi hemijski piling, a ukoliko pacijent iz nekog razloga ne stigne da obavi ovu pripremu, pre tretmana će mu koža biti očišćena kozmetičkim sredstvima koja su prilagođena tipu kože. Pre tretmana na kožu se nanosi lokalni anestetik,
  • Izvođenje dermapen tretmana – na kožu se nanosi koktel sa prirodnim sastojcima koji sadrži enzime, aminokiseline, vitamine i minerale, nakon čega se dermapen aparatom prelazi preko kože. Dermapen koristi tanke iglice tako da ćete na koži osetiti samo blago peckanje.
  • Nakon tretmana koji traje pola sata na lice se nanosi gel maska i kozmetička sredstva koji imaju umirujući efekat na kožu. O ovom i mnogim drugim najsavremenijim anti-age tretmanima možete se informisati i na sajtu Epilion

Rezultati koje donosi Dermapen tretman

Rezultati su dugotrajni. Prvi efekti su vidljivi nakon 5 do 7 dana ako je rađena površinska nega, hidratacija i revitalizacija uz pomoć kozmetičkih koktela i uklanjanje fleka. Ako su tretirane bore, ožiljci, strije i slično onda je potrebno više vremena za vidljive efekte, dok se proizvede novi kolagen.

Radi se jedan tretman mesečno, a preporuka je da uradite 3-5 tretmana. Kada završite sa tretmanima, da bi rezultati bili permanentni potrebno je da ponovite tretman jednom u 3 do 6 meseci. Uspeh ovih procedura i njihov broj zavise od stanja kože, pa je najbolje zakazati konsultacije sa lekarom, pre nego što započnete niz dermapen tretmana.

Benefiti dermapen tretmana

  1. Deluje dvostruko na kožu pacijenta – prvo deluje tako što usled nastanka mikro trauma na koži ubrzava revitalizaciju kože, stvaranje kolagena i elastina. Drugi nivo delovanja su aktivne supstance iz koktela koje hrane i hidriraju kožu.
  2. Donosi pozitivne i brzo vidljive rezultate kao što su blistava koža, umanjene bore, odmorna i revitalizovana koža.
  3. Efikasno smanjuje vidljivost ožiljaka, strija i celulita – dermapen ima iglice koje prodiru na vise raznih dubina u kožu i tako efikasnije utiču na njeno obnavljanje.

Koji su neželjeni efekti dermapena?

Posle tretmana javlja se crvenilo na koži, iritacija, zatezanje i peckanje. Zato se nakon tretmana koža umiruje preparatima u ordinaciji i ne treba je umivati do sutradan, kako bi kozmetički preparati što duže delovali i smirili iritaciju. Treba izbegavati fizičke aktivnosti, saunu, nanošenje šminke i druge kozmetike (osim one koju vam je lekar propisao) 3 do 4 dana nakon upotrebe dermapena. Nakon tog perioda stanje kože će ponovo biti normalno.

Zakažite vaš Dermapen tretman u Epilionu

Dermapen je jedna od najefikasnijih kozmetičkih metoda i zahteva da je izvode iskusni stručnjaci kojima možete poveriti svoju kožu i sa kojima ćete postići najbolje rezultate. Ukoliko se odlučite za ovaj tretman, budite sigurni da najbolji stručnjaci koji poznaju ovu estetsku proceduru već godinama – rade baš u Epilionu. Dermatolozi Epilion Derma Laser centra imaju decenijsko iskustvo rada na najsavremenijim aparatima i laserima, kojima se postižu vrhunski rezultati u dermatologiji.

Desetine hiljada zadovoljnih klijenata govore o uspešnom radu, profesionalnosti i visokom stepenu obučenosti za izvođenje modernih kozmetičkih procedura.  Prvi & najbolji !