OMILJENA HRANA

Serija „Recess Therapy“, u kojoj je prvenstveno intervju nastao, rešila je da ozvaniči sve ovo i postavila je pesmu „Corn song“ na sve glavne muzičke platforme.

 

Postoji mnogo viralnih senzacija koje preko društvenih mreža stižu u naše živote, ali retko koja dobije svoje pesmu, koja postane takav hit da ne izlazi iz ušiju danima. “Corn song” je specifičan momenat popularne kulture, gde sa jedne strane imate milion ljudi koji danima pevuše ovu melodiju, ali i isto toliko onih koji nemaju pojma šta se dešava.

corn song

Tarik je dečak koji je prošlog meseca intervjuisan u popularnoj onlajn seriji, „Recess Therapy“. Nešto nalik na našu “Kefalicu”, u kojoj se deci predškolskog uzrasta postavljaju pitanja. Tako je i on dobio svoj momenat da priča o svojoj omiljenoj hrani.

Toliko je strastveno govorio o kukuruzu u klipu, da su njegove reči afirmacije proletele preko mora društvenih medija da bi stvorile stalni audio trend na TikToku i Instagramu. Svi su citirali njegove super zabavne reči i oponašali njegov klip.

Serija „Recess Therapy“, u kojoj je prvenstveno intervju nastao, rešila je da ozvaniči sve ovo i postavila je pesmu na sve glavne muzičke platforme pre nekoliko dana. Tako da ovo više nije fan made video, već zvanična traka, koju možete preslušavati na Spotifaju ili legalno skinuti sa intereneta. Sav prihod se deli sa Tarikom i njegovom porodicom.

Sam Tarik je oduševljen što je postao zvezda trenutka i najprepoznatljiviji glas TikToka, i kako kažu predstavnici serije „Recess Therapy“, sjajno se zabavlja.