PRAVI IZBOR ZA VAS

Budući da agencija Versus obezbeđuje prevode iz najrazličitijih oblasti, prevodi iz oblasti finansija, bankarstva ili pravno-ugovorne oblasti pozitivno će doprineti vašem poslu i razvoju biznisa.

 

Ukoliko vam je potreban stručan i precizan prevod iz bilo koje oblasti, sa sve overom sudskog tumača, prevodilačka agencija Versus pravi je izbor za vas.

versus

Pored profesionalnosti i posvećenosti svom poslu, agencija Versus poseduje dugogodišnje iskustvo i profesionalne prevodioce, te će prevod vašeg teksta ili dokumenta biti u potpunosti veran originalu. Bez obzira na količinu i vrstu prevoda, agencija Versus poštuje dogovor i u rekordnom periodu ćete dobiti vaš zahtevani prevod, izrađen na najvišem mogućem nivou.

Budući da agencija Versus obezbeđuje prevode iz najrazličitijih oblasti, prevodi iz oblasti finansija, bankarstva ili pravno-ugovorne oblasti pozitivno će doprineti vašem poslu i razvoju biznisa. Tim koji radi na ovakvim prevodima i lekturi je posebno specijalizovan za tu nišu, uz višegodišnje iskustvo koje ih prati.

Agencija Versus u koraku sa vremenom

Poznato je da danas mnoge firme i korporacije najviše zavise od dobrog internet marketinga i adekvatne reklame koja će privući klijente. Zbog toga, agencija Versus ima specijalizovan tim koji odlično poznaje osnove pisanja onlajn sadržaja, osnove marketinga kao i različite forme i načine sastavljanja reklama. Samim tim, klijenti koji se odluče za prevode ove agencije mogu lako i brzo da dođu do željenog cilja –  dobre promocije i reklame.

Prevodioci koji se bave ovom oblasti su po potrebi kreativni i sa mnoštvom ideja, te na taj način stvaraju kvalitetne prevode koji odgovaraju duhu jezika na koji se prevode. Ujedno, oni su upoznati i sa osnovama internet marketinga, što dodatno doprinosi profesionalnosti i stručnosti prevoda i lekture. Neki od prevoda koje nudi ova agencija jesu prevodi vebsajtova, blog postova, reklama za Fejsbuk, Google reklama i mnogi drugi.

Prevodi i u oblasti energetike

Oblast energetike i zaštite životne sredine je izuzetno zahtevna i treba joj prići pažljivo i odgovorno kada su u pitanju prevodi i lektura. S ozbirom na to da agencija Versus ima tim stručnih prevodilaca koji su se posebno kvalifikovali za ovu oblast, možete biti apsolutno sigurni da njihovi prevodi poseduju najviši kvalitet i da se izdvajaju od ostalih. Stručni prevodioci ove agencije se po potrebi konsultuju sa profesionalcima iz oblasti energetike i ekologije, te se na taj način dodatno obezbeđuje profesionalnost i preciznost izrade prevoda.

Agencija Versus se uspešno i svakodnevno bavi prevodima na ovom polju. Neki od dokumenata koje prevode za različite kompanije jesu dokumentacija za izradu energetskih postrojenja kao što su planovi, projekcije, dozvole ili licence, tehnički propisi koje treba uskladiti sa propisima Evropske unije, akti u vezi sa koncesijama i mnogi drugi. Iako postoji visok rizik kod prevoda tehničke dokumentacije, agencija Versus može da se pohvali višegodišnjim klijentima kao što su Energize, Proenergo, Via Ocel i mnogi drugi.

Profesionalni prevodi u domenu građevinarstva

Važno je istaći da tim prevodilaca agencije Versus odgovorno i temeljno pristupa svakom zadatku, te da kvalitet i u ovoj oblasti ne izostaje. O tome govori i činjenica da je agencija najveće uspehe postigla upravo u domenu građevinarstva i arhitekture, na šta su izuzetno ponosni. Ova oblast je karakteristična po tome što zahteva poznavanje građevinskih administrativnih procedura, kao i višegodišnje iskustvo, čime agencija Versus može da se pohvali.

Agencija Versus vrši prevode iz apsolutno svih područja građevinarstva, počev od saobraćajnica i puteva, preko izgradnje konstrukcija za kontrolu brana i kanala, pa sve do poslovnih i stambenih zgrada. Takođe, sudski tumač za engleski može uraditi profesionalne i stručne prevode na engleskom jeziku iz ove oblasti i iste overiti. Samo neki od dokumenata koje agencija aktivno prevodi jesu standardni pravilnici o izgradnji, investicioni ugovori, projekti za građevinsku dozvolu, planovi parcela i mnogi drugi. O samom kvalitetu govori i to što skoro nijedna agencija u našoj zemlji ne može da se pohvali tolikom količinom prevoda iz ove oblasti, kao što je to slučaj sa agencijom Versus. Neki od klijenata kojima ova agencija može da se pohvali su kinesko predstavništvo Sinohydro, Power Construction Corporation of China Limited, Buwesen, M Enterijer gradnja, Srbija Voz, Beogradčvor, Sekretarijat za saobraćaj, CIP i mnogi drugi.

Zašto odabrati agenciju Versus?

Agencija Versus godinama posluje na tržištu, a odlikuju je rigorozna lektura, kvalifikovani profesionalni kao i ogromna posvećenost poslu. Sudski tumači i prevodioci koji su angažovani za različite oblasti garantuju tačne i visokokvalitetne prevode. Veliki izbor oblasti nudi klijentima iz različitih niša adekvatnu i pravu uslugu, a dugogodišnje iskustvo samo potvrđuje profesionalnost ove agencije.

 Bez ozbira na to kakav vam je prevod potreban, agencija Versus u svakom slučaju nudi kvalitetan prevod, isporuku u roku kao i saradnju na visokom nivou. Prevodi koje rade su apsolutno prilagođeni duhu i stilu jezika na koji se prevodi, tj. vrši se lokalizacija,  a u to se možete uveriti i sami.