SLAVNI DUET

Biografski film o grupi Milli Vanilli „Girl You Know It’s True“ je u pripremi, a nove glumačke nade Tijan Njie i Elan Ben će igrati glavne uloge, tačnije Roberta Pilatusa i Fabrisa Morvana.

 

Novajlije Tijan Njie i Elan Ben Ali će igrati glavne uloge Roberta Pilatusa i Fabrisa Morvana u filmu o bendu Milli Vanilli.

Milli Vanilli

Matijas Švajgofer glumi nemačkog muzičkog producenta Franka Farijana. Glumci takođe uključuju Grahama Rogersa kao američkog pomoćnika Todd Milli Vanilli i Bella Daine kao Mili, Farianove desne ruke.

Sajmon Verhoven režira film, a produciraju Kvirin Berg i Maks Videman.

Film „Girl You Know It’s True“ se usredsređuje na istinitu priču o skandalu u kojem su plesači Pilatus i Morvan postali slavni kasnih osamdesetih kao pop senzacija Milli Vanilli.

Pod orkestrom Farijana, postali su svetske zvezde sa tri hita broj 1 u SAD i čak su osvojili Gremi. Ali samo mali krug insajdera znao je da duo nikada nije otpevao ni reč njihove pesme.

Kada je istina na kraju otkrivena, zagledali su se u provaliju u centar jednog od najvećih skandala u istoriji muzike, piše Deadline.

Izvor: Telegraf.rs