VIŠE DUPLIKATA

Dvojnici su, kaže, u igri dok pravi Putin gubi kontrolu u Kremlju, a šire se i vesti da boluje od Parkinsonove bolesti, kao i da ima karcinom.

 

Šef ukrajinske vojne obavještajne službe, general major Kirilo Budanov, utvrdio je da ruski predsednik Vladimir Putin možda ima trojicu dvojnika, ljudi su podvrgnuti plastičnim operacijama da bi što više ličili na njega.

pravi putin

Budanov smatra da su ti dvojnici naročito sada u igri, dok Putin gubi kontrolu u Kremlju i dok se šire vesti da boluje od Parkinsonove bolesti te da možda ima rak.

U intervjuu za „Mail on Sunday“, Budanov je rekao da su ukrajinske tajne službe otkrile Putinove dvojnike koji su ga zamenjivali u nekoliko „posebnih prilika“ u prošlosti, ali da su te zamene sada postale „uobičajena praksa“.

‘Jedina stvar koja ih odaje je visina’

„Znamo konkretno za tri osobe koje se neprekidno pojavljuju umesto njega, ali ne znamo tačno koliko ih ukupno ima. Pravi Putin možda više i ne postoji“, rekao je Budanov.

„Svi su bili na plastičnim operacijama kako bi ličili. Jedina stvar koja ih odaje je njihova visina. To je vidljivo na snimcima i na slikama. To takođe otkrivaju i gestikulacije, govor tela i ušne resice koje su jedinstvene za svaku osobu“, dodao je.

Budanov nije hteo da nagađa da li se Putin povukao zbog bolesti ili je unutar Kremlja izveden tihi puč. No, rekao je da bi ukrajinsko oslobađanje Hersona moglo da ima dramatične posledice za Putina i njegove saradnike.

„Promene su neizbežne u Moskvi’, rekao je.

Izvor: Net.hr