LUKSUZ NA STO SPRATOVA

Moćni brendovi Binghatti i Jacob & Co predstavljaju svoj ultra-luksuzni neboder u Dubaiju. Ovaj projekat teži da postane najviša stambena zgrada na svetu.

 

Ovaj neboder u Dubaiju otvara novu eru u luksuznom životu i nalazi se u srcu najeminentnijeg finansijskog okruga Business Bay. Projekat je stvorio i novi termin u nekretninama: hiperkula.

u dubaiju

Zgrada će imati preko 100 spratova sa raskošnim dvosobnim i trosobnim stanovima. Ovaj građevinski dragulj odlikuje se jedinstvenim dizajnom koji su u svom prepoznatljivom stilu brenda za izradu satova i nakita dizajnirali Jacob & Co i vodeći dizajner Dubaija Binghatti. Neboder ima više spratova posvećenih pogodnostima kao što su beskonačni bazen sa pogledom na ceo horizont Dubaija, luksuzni spa centar i teretana. Predviđeno je da zgrada ima tim konsijerža koji nude usluge telohranitelja, vozača ili privatnog kuvara.

Muhammad Binghatti, izvršni direktor i šef arhitekture kompanije Binghatti, navodi da ovaj projekat predstavlja partnerstvo dva istomišljenika i da su oba brenda u stalnoj potrazi za apsolutnom elegancijom. Brendovi su rođeni iz čiste želje da se postigne ono što ruši granice. Ističe da je ono što je Binghatti uradio u oblasti nekretnina, kreiranjem brenda kroz posebnu filozofiju dizajna i arhitektonskog identiteta, veoma slično onome što je Jacob & Co uradio u svetu nakita i satova.

Crpeći inspiraciju iz estetike satova i nakita, dizajn „Burj Binghatti Jacob & Co Residences“ podseća na dragulje po kojima je Jacob & Co poznat. Rezidencije na nižim spratovima će se sastojati od dve kolekcije: „Sapphire Suite Collection“ koja se sastoji od stambenih jedinica sa dve spavaće sobe i „The Emerald Suite Collection“ koja se sastoji od jedinica sa tri spavaće sobe.

Na vrhu nebodera će se naći pet najluksuznijih ekskluzivnih penthausa u Dubaiju. Lebdeći na vrhu sveta, oni nude uživanje u pogledu na obrise grada.

U kuli će se naći i prostor za privatne događaje rezervisan za Jacob & Co, zatim veliki salon, kao i ekskluzivni privatni klub sa beskonačnim bazenom.

Materijali, detalji i završna obrada su osmišljeni i dizajnirani u saradnji sa Jacob & Co dizajnerima, a zainteresovani će moći uz stan da kupe i ekskluzivne satove i nakit, od kojih je većina unikatna ili pripada ograničenim kolekcijama.

Izvor: Gradjevinarstvo.rs