NA ZADNJEM SEDIŠTU

Račun za vožnju i čišćenje auta u visini većoj od 100 dolara mlada Britanka dobila je pošto se porodila u taksiju.

 

Dvadesetšestogodišnja Britanka neočekivano se porodila na zadnjem sedištu taksija dok je išla u bolnicu na rutinski pregled – a zatim joj je taksista poslao račun za vožnju i čišćenje auta.

čišćenje auta

Stanovnica Bakingemšira, Fara Čačanindin, krenula je taksijem do bolnice udaljene oko 20 kilometara od njene kuće, na rutinski pregled kada je osetila da je porođaj počeo.

„Posle pet minuta vožnje pukao mi je vodenjak. Vozač me je pitao da li želim da stane, ali sam mu rekla da nastavi, jer sam verovala da će uspeti da stigne pre nego što se beba rodi“, rekla je Fara za britanske medije.

Čačanindin je ipak donela na svet svoju ćerku Naju na zadnjem sedištu auta, dok je vozač zvao bolnicu da pripremi lekare da je prihvate.

https://twitter.com/DailyLoud/status/1587932710336487424

„Kada smo stigli u bolnicu, babice su čekale i bile su šokirane“, priseća se Čačanindin, koja takođe ima i 15-mesečnog sina Kaira.

„Sve je bilo tako nadrealno. Nisam imala vremena ni da se uplašim“, priznaje ona.

Tvrdi da je, nekoliko dana nakon porođaja, dobila fakturu od taksi-kompanije koja uključuje naknadu za čišćenje i račun od preko 100 dolara za vožnju koja je koštala 34 dolara.

„Shvatam da sam napravila nered, ali je malo drsko što su mi baš toliko naplatili“, smatra Fara i dodaje: „Najsmešnije je to što se ova taksi-kompanija nalazi u mojoj ulici. Vidim auto u kojem sam se porodila svaki dan kroz prozor“.

Izvor: RTS