ZA LEPŠE I RAVNE ZUBE

Rešite problem položaja zuba. Nemojte da požalite što to niste ranije uradili. Stomatološka ordinacija MY DENT se na veoma naprednom nivou bavi i ortodoncijom.

Ortodoncija je grana stomatologije, koja se u našoj ordinaciji posebno tretira. Tu pomaže stručan kadar specijalizovan baš za tu granu stomatologije. I sa decom i sa odraslima imamo stopostotan učinak u postizanju cilja. On je uvek: estetika, funkcija, očuvanje zubne supstance i omogućavanje maksimalno povoljnih uslova za održavanje oralnog zdravlja.

my dent

Fiksna proteza

Fiksna proteza najbolje cene u MY DENT ordinaciji

Uvek dostupni za vas

Pozovite +381 11 2135703

Fiksna proteza cena

Fiksna proteza moze biti sa metalnim bravicama, providnim bravicama ili keramickim bravicama i od toga će zavisiti cena.

Bilo da je aparat sa metalnim bravicama, providnim bravicama ili od nekog drugog materijala, cilj će biti postignut za isto vreme i isto kvalitetno, stvar je u estetici, dakle, odluka je na vama.

Cena fiksne proteze nebi trebalo da predstavlja “veliki problem”, jer ukoliko želite ravne zube i savršen osmeh, ovo je najbolji način da to i ostvarite.

Fiksna proteza iskustva

Iskustva naših pacijenata sa ispravljanjem zuba, kreće još od ranih dana osnovne škole. Neki od njih su imali čak i problema sa “zadirkivanjem” drugara, gde su i odustajali od nošenja!

Međutim sve to ne može da zameni osećaj, kada se proteza skine, osećaj kako pacijentu kažu, ostaje do kraja života.

Na kraju, hteli bismo još jednom da ponovimo da, ako želite prave, lepe zube, kod kojih ćete imati samopouzdanje, najbolje rešenje je – fiksna proteza!

  • Komfornost
  • Vrhunski rezultati
  • Savremeni materijali
  • Prelep osmeh

Bezmetalne krunice/mostovi, učiniće da Vaš zub sjaji potpuno prirodno.

Pronalaskom tehike izrade bezmetalnih keramičkih krunica, stomatologija je dobila mogućnost da pacijenti dobiju keramičku krunicu potpuno prirodnog izgleda. I ne samo to. Ovakve krunice se najvećim delom izrađuju mašinski u sofisticiranim kompjuterskim sistemima. Stoga, možemo napraviti bezmetalnu keramičku krunicu/most veoma visoke preciznosti, od čega, uostalom, u dobroj meri, zavisi budućnost Vašeg protetskog rada.

Naravno od ovog materija se na isti način izrađuju i mostovi ukoliko nedostaje jedan ili više zuba.

PREDNOSTI BEZMETALNE KRUNICE

Prednost bezmetalne krunice se ogleda u visokoj komfornosti korisnika. Gledajući sa estetske strane, potpunog je prirodnog izgleda, a funkcionlnost je potpuno ista kao i prirodni.

Bezmetalne krunice su dosta zastupljenije u odnosu na krunice sa metalnom “konstrukcijom” jer prijanjanje bezmetalne krunice uz desni je mnogo bolji, a u nekim od slučajeva se dešavalo do pojave alergijske reakcije na metalne krunice.

Bezmetalne krunice cena

Nama je veoma bitno da prvo rešimo problem koji vi imate.

Način za cenu-plaćanje ćemo naći, kako biste što manje platili. Saradanja sa najvećim i najboljim proizvođačima, daje nam zapravo da ponudimo maltene najkonkuretnije cene na tržištu.

Bezmetalne krunice iskustva

Dosta puta smo čuli kod pacijenata kada smo trebali da radimo ugradnju bezmetalnih krunica, da straha imaju na “pretek”. Takođe, primetili smo da se broj pitanja iz minuta u minut povećavaju, i to “da li doktor ima laku ruku” ili “da li je doktor muško ili žensko” !!!

Sve je to normalno!!!

Nemojte da se plašite. Kada dođete u stomatološku ordinaciju MY DENT videćete da nemate nikakvih razloga za istim.

Verujete, naši doktori ako je potrebno su spremni da zapevaju vašu omiljenu pesmu zajedno, ako će to pomoći da prevaziđete strah. To je jedna stvar, a druga je da, doktori imaju iskustva, što na evropskom, tako i na svetskom nivou…

Nema brige, verujte!

  • Doktori za pohvalu
  • Vrhunsku kvalitet
  • Najbolje cene
  • Brzina i fleksibilnost