SING 1 & SING 2 FILMOVI

Film Sing ili u prevodu Zapevaj je sjajan animinirani muzički film koji donosi odličnu muziku i mnogo zabave

Auh, kako su ovo dobri filmovi, neverovatno dobri i zabavni filmovi. Film Zapevaj je tako dobra zabava i za decu i za odrasle. 🙂

„Sing“ (u prevodu: Zapevaj) je muzički animirani film iz 2016-e godine koji je par godina kasnije dobio i nastavak Sing 2 ali da se ne zbunite, nije ovo animirani dečiji mjuzikl. Ne, film Zapevaj nije samo za decu, već je pre svega za odrasle zbog odlične muzike koja je prisutna u njemu.
Animirani Film Sing 1 i Sing 2 (Zapevaj) je animirani muzički film za decu i odrasle
Sjajna je animacija, tu je i jednostavna ali zabavna priča, puno je duhovitosti i fora iz muzičke industrije, kao i fenomenalan izbor muzike. Svaka čast onome ko je birao pesme za ovaj film, odradio je fantastičan posao.
Čak 75 numera iz perioda od 1940 do 2000 godine je uključeno u prvi film i svaka pesma se jednostavno savršeno uklapa u radnju filma.
Posebna priča je animacija likova, kako je izgradjen njihov karakter i kako je uradjena mimika kod izvodjenja tih pesama. Kako su birali životinje koje izvode pojedine numere i povezivali ih sa izvodjačima, poseban je nivo duhovitosti.
Animirani prikaz likova dok govore, pevaju i igraju je već vidjena u drugim animiranim filmovima ali je ovde još upečatljivija zbog muzike koja je sve uvezala. Sve je savršeno uklopljeno i vidi se da je radio tim vrhunskih talenata.
Sve u svemu dva puta po sat i po izvanredne zabave i uživanja u muzici.
P.S. Banda gorila u filmu koja pljačka banke sa britiš akcentom Jasona Stathama, i sin glavnog gorile sa referencom na Eltona Džona – ne prestajem da se smejem 🙂
P.S.S. Spot dole je iz drugog dela, iz Sing 2 filma, glas bodljikavom prasetu je pozajmila Skarlet Johanson a stari lav muzičar je sam Bono iz U2 na koga se i pravi referenca u ovom potu.
10 bambija !!!