LICENCA ZA LEGALAN SOFTVER

Uputstvo gde da kupite legalan Windows i legalan MS Office program za male pare. Digitalna licenca za Mikrosoft programe

I to Mikrosoft programi za male pare, verovali vi ili ne 🙂

Pitate se gde da kupite legalan Windows za male pare? Pogledajte ovde link sa ponudom Windows i MS Office programa. Ima tu i igrica i drugog softvera na www.electronicfirst.com

uputstvo gde da kupite legalan Windows i MS Office za male pare

Ukratko, godinama kupujem legalan Windows i legalan MS Office preko ovog sajta i svaki put mi je sve radilo perfektno – Microsoft prihvata digitalne ključeve i softver radi na pc ili laptopu legalno i sa svim funkcijama.

Mislim da sam do sada više od 12 licenci kupio za razne računare, i svi su sa ovim ključevima radili kako treba, legalno, bez onih stalnih upozorenja da se koristi nelegalna kopija. Sve sam plaćao PayPal-om.

Ne znam koja je fora u pitanju i zašto su licence za Mikrosoft programe ovako jeftine, ali ovo radi posao.

Većinu potrebnih programa programa kao što su Windows i MS Ofis nisam ni skidao sa ovog sajta, već sam ih imao na računaru i samo sam koristio digitalni ključ da aktiviram licencu na već postojećem programu koji mi je već bio instaliran.

Malopre sam na nov pc aktivirao Win 10 Pro licencu i MS Office profesional Plus 2021 – uredno je Microsoft prihvatio key i dao mi pristup svim njegovim servisima.

To me podsetilo da podelim sa svima vama, pa kome treba, nek izvoli, može da dobije legalan Windows i legalan MS Office za male pare 🙂

Postoji još jedan sajt koji prodaje legalne licence za MS Office i Windows. To je www.gamers-outlet.net

P.S. Kad na sajtu izaberete šta hoćete i odete na plaćanje, pa platite, posle nekih 5 do 10 minuta vam stigne mail da možete da podignete digitalni ključ na konzoli sajta. Vrlo brzo stiže.

I samo se copy paste ključ prekopira i ubaci tamo gde treba u softveru.

P.S.S. Postavlja se pitanje da li je ovako aktivirana licenca dovoljna za poresku inspekciju, na šta nema jasnog odgovora, jer je inspekcija ranije tražila Windows nalepnicu na računaru, ali od pojave MS Ofice 365 koji je digitalan i koji nema nalepnicu, sve to postaje suvišno.