KONTROVERZNA USLUGA

Džordž Dela Pjetra video je kao odličnu priliku da obezbedi krv nevakcinisanih ljudi, koja je sada traženija nego ikada.

Švajcarski naturopata Džordž Dela Pjetra pokrenuo je novu uslugu „Bezbedno davanje krvi“ kojom se nudi krv nevakcinisanih osoba za pacijente kojima je potrebna transfuzija.

krv nevakcinisanih

Pošto je opšte snabdevanje krvlju sada opterećeno vakcinisanom, hemijskom krvlju punom proteina, potražnja za čistom krvlju raste. Pjetra je ovo očigledno video kao odličnu priliku da obezbedi čistu krv nevakcinisanih ljudi, koja je sada traženija nego ikada.

Nazivajući kampanju masovnog ubrizgavanja koronavirusa „zločinom veka“, Pjetra veruje da mRNK vakcine protiv kovida kontaminiraju ljudsku krv i uništavaju imuni sistem.

Ako nevakcinisana osoba dobije transfuziju krvi koja sadrži mRNK, šiljke proteine i sve ostalo što se nalazi u tim bočicama, onda bi se i ona ili ona mogla kontaminirati, pa je stoga smislio uslugu koju je nazvao „Bezbedno davanje krvi“.

Mediji pod kontrolom velikih farmaceutskih korporacija ismevaju Pjetru dok ga optužuju za pseudonauku, ali činjenica je da je čista krv bez tragova vakcina protiv koronavirusa sve traženija.

„Dobijam na stotine mejlova u kojima me pitaju da li imam dostupnu čistu krv, jer im sledi operacija za neko vreme“, kaže Pjetra.

On dodaje da je svrha servisa „Bezbedno davanje krvi“ da bude platforma za ljude koji žele da imaju slobodan izbor prilikom primanja tuđe krvi, bilo da oni misle da postoji nekakva teorija zavere, da se dešava Novi svetski poredak ili ako jednostavno kažu da to ne žele iz bilo kog razloga.

Pjetra smatra da se imati čistu i nevakcinisanu krv danas smatra posebnim. Pošto se čini da su nevakcinisani manjina, relativna retkost nevakcinisane krvi potencijalno joj daje veću cenu.

BioCapillary oglas 900 px

Neretko se dešava da na društvenim mrežama tzv. „čistokrvne“ osobe pišu o tome kako njihova krv bez uboda kovid vakcine vredi mnogo novca. Isto važi i za spermu nevakcinisanih muškaraca, za koju neki kažu da bi mogla da postane sledeći bitkoin.

„Bezbedno davanje krvi“ trenutno ima članove u najmanje 16 zemalja gde je cilj osnivanje banaka krvi koje obezbeđuju nevakcinisanu plazmu za svoje članove. Plan je takođe da se izvrši pritisak na više bolnica i zdravstvenih vlasti da dozvole usmereno davanje nevakcinisane krvi u tradicionalnim centrima za davanje krvi.

Zdravstvene vlasti u svetu zasad dozvoljavaju usmerene donacije samo u određenim situacijama kada je to medicinski neophodno, kao što je nabavka retke krvne grupe, ali odbijaju sve veće zahteve za nevakcinisanu krv iz etičkih i medicinskih razloga.

Razlog zašto „Bezbedno davanje krvi“ nailazi na neke poteškoće sa ovim je zato što svi zvanični izvori, uključujući i američku Upravu za hranu i lekove (FDA), insistiraju da ne treba da postoji razlika između vakcinisane i nevakcinisane krvi.

Očekuje se da postojeći sistem neće biti u skladu sa onim što „Bezbedno davanje krvi“ i njeni članovi pokušavaju da urade, pa će neizbežni ishod ovoga biti stvaranje potpuno nove infrastrukture za davalaštvo krvi u kojoj je dozvoljena samo čista krv.