NOVI TRANSFER NA POMOLU

Transfer timu Mančester Junajteda se Dušan Vlahović oduvek dopadao, ali do sada nisu preduzimali nikakve mere.

Dušan Vlahović, dvadesettrogodišnji napadač iz Srbije, već ima iskustva u evropskom fudbalu. Januara prošle godine prebačen je iz Fiorentine u Juventus za oko 70 miliona evra, a sada je na pomolu i novi transfer.

dušan vlahović

S obzirom na to da je Juventus već ispao iz Lige šampiona ove sezone, ovaj klub ima razumevanja za pozicije svojih igrača i spreman je da pregovara o transferima. Kako saznajemo, pored Mančester Junajteda, Čelsi, Arsenal, Pari Sen Žermen i Bajern Minhen su takođe među klubovima koji su upoznati sa ovom činjenicom i željom Vlahovića da promeni klub.

U ovom trenutku, transfer tim Mančester Junajteda razmatra sve dostupne opcije kako bi sebi osigurao mesto među prva četiri Premijer lige, pa pored Viktora Osimhena, Bendžamina Seska i Harija Kejna, paniraju da potpišu i Dušana Vlahovića pre početka sledeće sezone. Prema analizi kladionica koju je sproveo sajt StraneKladionice, Mančester Junajted ima 75% šanse da se plasira u Top 4 Premijer lige ove sezone i tako se kvalifikuje za Ligu šampiona.

Transfer timu Mančester Junajteda Vlahović se oduvek dopadao, ali do sada nisu preduzimali nikakve mere jer je bilo jasno da on ima želju da potpiše za Juventus. Kako je Junajted sužavao svoj uži izbor igrača, rečeno im je da bi i sam Vlahović želi da igra za menadžera Erika ten Haga.

Ipak, Junajted je nedavno potpisao ugovor za pozajmicu Vouta Veghorstoma i u teškoj je finansijskoj poziciji dok je u toku preuzimanja kluba. Iz tog razloga malo je verovatno da će transfer dogoditi uskoro. Ipak, Ten Hag je ove nedelje ponovo spomenuo da Junajted uvek traži nova rešenja i da će krenuti u akciju ukoliko im okolnosti to dozvole.

Finansijski problemi će se sigurno ukoloniti ako Mančester uspe u želji da završi u prvih četiri Premijer lige i ukoliko prođu kvalifikacije za sledeću sezonu Lige šampiona. Budžet se već sada planira, mnogo pre roka, čak i ako Junajted uskoro bude pod novim vlasnicima.