JEDINSTVENA NA INTERNETU

Slična ponuda koju ima svaka sportska prodavnica je nešto što vas može odbiti od potrage za novim mestima za kupovinu.

Sportska prodavnica koja se baš tako i zove i čija je ponuda dostupna na istoimenom sajtu značajno se razlikuje od drugih prodajnih prostora koji nude sportsku opremu.

sportska prodavnica

McDavid, Nathan, Shock Doctori drugi brendovi nisu u velikoj meri u asortimanu najvećih sportskih trgovinskih lanaca, već ih možete ekskluzivno naći u onlajn ponudi Sportske prodavnice sa detaljnim opisima i izuzetno kratkim rokovima isporuke.

McDavid je brend prepoznat u svetu kao liderski za sportsku medicinu, proizvodi su već jednu deceniju dostupni na tržištu Srbije, a između ostalog poznati su po svom patentu Hex zaštiti i sportskim rukavima, koje su mnoge i veće i manje kompanije pokušale da iskopiraju. Shock Doctor je brend koji je u svetu među najpoznatijim po suspenzorima i štitnicima za zube. Nathan je prepoznat najviše u svetu trkača, biciklista, kao i kod ljubitelja teretane i hajkinga.

Za garanciju kvaliteta pomenutih brendova zna svako ko ih je koristio, ali za sve one koji su možda skeptični spisak zaštitnih lica i sportista profesionalaca koji ih nose je prilično dug: Dvejn Vejd, Kevin Lav, Nikola Karabatić, Denis Šapovalov, Stef Kari, Mark Andre ter Štegen…

Kevin Lav

Na tržištu Srbije verovatno ne postoji prodavnica sa većim izborom steznika za koleno i skočni zglob. Sportska prodavnica se izdvaja i po kompresionom (aktivnom) vešu, a posebno po aktivnom vešu sa zaštitom, koji je preporuka za sve koji se bave kontaktnim sportovima (fudbal, košarka, rukomet, borilački sportovi…).

Koliko puta ste se susreli sa situacijama da nakon porudžbine čekate na isporuku nedeljama? Takvi slučajevi se dešavaju, jer se proizvodi tek nakon vaše porudžbine trebuju iz Kine ili od distributera. Suprotno tome, proizvodi sa sajta www.sportskaprodavnica.rs su mahom odmah dosupni i otpremaju se najčešće u roku od 48 sati od porudžbine, a neretko se dešava da se proizvod šalje kupcu i odmah, odnosno isti dan kada je porudžbina napravljena.

Da li vam se dešavalo da pozovete na broj telefona radnje za dodatnu informaciju, a da je broj ugašen ili se niko ne javlja ili ne uzvraća poziv? Sportskaprodavnica.rs se razlikuje po tome i od većine drugih, jer uvek imate dostupan broj telefona (061608004) preko koga ćete dobiti sve bitne informacije o proizvodima ili o vašoj porudžbini. Uvek ćete dobiti i povratni poziv, ako vam se prodavci ne jave u prvi mah. Takođe brze odgovore ćete dobiti i putem elektronske pošte ili SMS, Viber ili WhatsApp servisa.

oprema vinjeta

Na fotografiji iznad je samo nekoliko izdvojenih proizvoda, a za celokupnu ponudu najbolje je da „prelistate“ onlajn stranice Sportske prodavnice.