Parfem je tako lična stvar. Vaš prepoznatljivi miris treba da bude miris koji volite, ali i nešto što odražava vašu ličnost. Pošto smo svi različiti, ima smisla pronaći miris koji ne nose svi ostali. A pošto je naše čulo mirisa tako blisko povezano u mozgu sa mestom gde su pohranjena naša sećanja, kupovina novog parfema može biti snažno iskustvo. Ali odakle početi? Postoje stotine hiljada mirisa, a otkriti nešto malo drugačije što zaista, zaista volite može biti izazov. U suštini, parfem je dodatak, baš kao istaknuti par cipela ili unikatna tašna, pomaže da upotpunite svoj izgled.

Ako ste spremni da krenete na svoje putovanje u izboru ili promeni parfema a niste sigurni odakle da krenete, evo nekih parfema koji su svojim  jedinstvenim mirisom postali prepoznatljivi mnogim ženama širom sveta.

Nekoliko parfema koji su ženama najdraži

Paco rabanne fame

Paco Rabanne Fame za žene  je osnažujući i moderan miris, dizajniran da dočara lepotu i moć moderne žene. Miris sadrži mešavinu belih cvetnih nota i svetlih voćnih nota, uključujući bergamot, jabuku, crnu ribizlu, ružu, jasmin i breskvu. Duboka i začinska baza pačulija, mošusa, vanile i sandalovine daju mirisu zavodljiv, misteriozan završetak. Paco Rabanne Fame za žene  je savršen izbor za samouverene, moderne žene. Ukoliko ste vi jedna od takvih ovo je pravi izbor za vas.

Jimmy Choo I Want Choo EDP

Jimmy Choo I Want Choo EDP je privlačan i sofisticiran miris za žene. Sadrži mešavinu opojnih cvetnih nota, uključujući freziju, lotos i jasmin, koje su upotpunjene začinskim ružičastim biberom i ljutom mandarinom. Baza je topla i mošusna mešavina sandalovine, kedra, pačulija i ambera. Miris je primamljiv i zavodljiv, i učiniće da se svaka žena oseća samopouzdano i moćno. Tako da nećete pogrešiti ukoliko uzmete ove divne, topple i postojane note.

Boucheron Quatre EDP

Boucheron Quatre EDP je elegantan i ženstven miris za žene. Sadrži mešavinu cvetnih i voćnih nota, uključujući đurđevak, mandarinu, crnu ribizlu i breskvu. Baza je slatka i drvena mešavina sandalovine, pačulija i ambera. Ovaj miris je sofisticiran i bezvremenski, i učiniće da se svaka žena oseća samouvereno i lepo. To je savršen izbor za svaku posebnu priliku u kojoj ćete sigurno ostati zapamćeni.

Zašto  su ženama ovo omiljeni parfemi

Žene vole Paco Rabanne Fame jer je to hrabar miris koji izražava njihovu ambiciju i snagu. Svetle i voćne gornje note čine ga odličnim dnevnim mirisom, dok duboke i začinske donje note čine ga savršenim za noćne izlaske. Miris je moderan i odvažan, i učiniće da se svaka žena izdvoji iz gomile. Posle prvog korišćenja ovaj parfem će osvojiti vaše srce.

Nekim ženama omiljeni je Jimmy Choo I Want Choo EDP jer ga opojne cvetne note čine odličnim dnevnim mirisom, dok ga tople i mošusne donje note čine savršenim za noćne izlaske. Miris je zavodljiv i dugotrajan i učiniće da se svaka žena oseća samopouzdano i moćno.

A mnoge žene obožavaju Boucheron Quatre EDP jer je to sofisticiran i privlačan miris, miris koji zavodi i pruža nam osećaj visokog zadovoljstva. Sa ovim mirisom spremni ste da svaki dan dočekate sa radošću i energijom za nove početke.