PROVERA KRETANJA

Privatni detektivi mogu na siguran i bezbedan način da dođu do potrebnih podataka o kretanju vašeg deteta, kako biste mogli na vreme da preduzmete sve mere.

Niste ni trepnuli, a vaše malo dete je već postalo buntovni tinejdžer sa kojim imate sve manje kontakata. Današnji život tinejdžera je pun izazova i mogu lako da budu predmet zloupotrebe.

privatni detektivi

Ako ste primetili neka čudna ponašanja kod vašeg deteta (što prevazilazi čak i te lude godine u kojima se nalaze), ako se kreće u nepoznatom društvu i sve više se otuđuje, možda je pravo vreme da posumnjate da se sa njim nešto dešava. I ne samo da posumnjate, već, možda, i da proverite kretanje vašeg deteta pre nego što bude prekasno.

Da li su vam potrebne usluge detektiva?

Možemo otvoreno da kažemo:neka se javi ko još nije glumio detektiva tražeći dokaze dečijeg sumnjivog ponašanja na društvenim mrežama ili tragove poruka u telefonima. Problem može da nastane ukoliko se ovakva „istraga“ primeti i vaše dete izgubi poverenje u vas.

Nije svaki tinejdžerski problem razlog da unajmite privatnu detektivsku agenciju. Ali daćemo vam primere onih koji zaista jesu i oko kojih ne bi trebalo da se dvoumite. Privatna detektivska agencija ima timove ozbiljnih ljudi, profesionalaca koji istrage sprovode pre svega na odgovoran i bezbedan način. Bilo da je u pitanju osmatranje, praćenje, ispitivanje poligrafom, ili pak vraćanje obrisanih podataka iz telefona ili kompjutera, uvek imajte na umu da to rade profesionalci sa bogatim radnim iskustvom.

Rešavanje ucena i prinuda

Zbog osetljivosti ovakvih problema, tinejdžeri se retko obraćaju roditeljima za pomoć. Roditelj može da primeti da novac iz kuće nestaje, ali ne i da sazna tačno o čemu se radi. Kada su promene u ponašanju vašeg detetadovedene u vezu sa nestankom novca iz kuće ili predmeta od vrednosti, pravo je vreme da saznate o čemu se radi. Ukoliko običan i iskren razgovor sa detetom ne rezultira poveravanjem, istina se mora saznati na drugi način.

dečaci mobilni

U poslednje vreme se sve češće dešava da su deca zbog nekih nesmotrenih fotografija ili poruka postala predmet ucena iznuđivača koji manipulišu njihovim strahom od javne osude i sramote. Tu je trenutak da se uključe usluge privatne detektivske agencije koja će razotkriti ucenjivača i uništiti sav sporni materijal. U slučaju da porodica to želi, može se pokrenuti i sudski postupak. Dokazi prikupljeni od strane licenciranih detektivskih agencija su priznati na sudu.

Otkrivanje bolesti zavisnosti kod tinejdžera

Ne treba da radite u državnoj bezbednosti da biste otkrili da vaše dete konzumira nedozvoljena sredstva. Alkoholizam i narkomanija se lako otkrivaju zbog svojih spoljašnjih manifestacija jer izazivaju tipične devijacije u ponašanju.

Međutim, postoje neke bolesti zavisnosti koje su podjednako pogubne, ali su teške za otkrivanje, kao što je na primer kocka. Ako ne možete nikako da otkrijete štato muči vaše dete, a promene u ponašanju su izrazite i novac se lako i brzo potroši – potražite pomoć detektivske agencije. Jedna od usluga koja može pomoći je poligrafsko ispitivanje deteta ukoliko je starije od 15 godina. Putem poligrafskog ispitivanja otkrićete tačno o čemu se radi i moći ćete na vreme da krenete u rešavanje problema.

Nestanak tinejdžera

Nema gore stvari za roditelje nego da ne znaju gde im je dete. Tinejdžeri umeju da budu hiroviti i da malu porodičnu raspravu dožive burno i „nestanu“ kod druga ili drugarice, a da se ne jave roditeljima. Ovakve ljutnje potraju obično do večere i brzo se završavaju.

Međutim, ukoliko vaše dete nema običaj da izostaje, a desi se nestanak koji je neobjašnjiv, onda roditelj mora brzo da reaguje. Uz prijavu nestanka zvaničnim organima, unajmite i privatne detektive koji će u saradnji sa policijom detaljno sprovesti istragu. Da bi državni organi sproveli akciju, potrebno je da prođe 48 sati od nestanka. Privatna detektivska agencija nema ta ograničenja i može odmah da krene u potragu.

tinejdžeri igrice

Sumnja na sekte

Sekte nisu nimalo retka pojava u našoj zemlji, iako se o njima puno spekuliše, a malo zna. Ono što se zna zasigurno je da vrbuju osetljive grupe ljudi, među kojima su često tinejdžeri. Ima ih raznih, dejstvuju na celoj teritoriji Srbije i često su uključeni i u zakonom zabranjena dela. Privatni detektivi mogu na siguran i bezbedan način da dođu do potrebnih podataka o kretanju vašeg deteta, kako biste mogli na vreme da preduzmete sve mere.

Ispitivanje prošlosti budućeg partnera

Veliki broj akcija privatni detektiv bazira upravo na ovom problemu. Možda sumnjate u najbolje namere i iskrenost osećanja izabranika vašeg deteta. Ukoliko je veće nasledstvo i imovinsko stanje u pitanju, moguće je da će vaše strepnje više rasti. Uz pomoć istrage privatne detektivske agencije diskretno i sigurno možete da dođete do potrebnih informacija o prošlosti partnera vašeg deteta i uklonite svaku sumnju.

Na taj način bićete u stanju ili da reagujete ukoliko su nezdravi odnosi u pitanju, ili da opušteno gradite buduće porodične odnose ukoliko su vaše sumnje bile neosnovane.

Tinejdžeri su mlada i osetljiva grupa koja luta u svojim identitetima i traži svoje mesto u svetu. Na tom putu ima puno izazova i perfidnih zamki koji traže nove žrtve. Ukoliko želite da zaštitite vaše dete, reagujte na vreme. Privatni detektivi sa velikim procentom uspešnosti rešavaju sve probleme.