ULEPŠAVAJU POSEBAN DOGAĐAJ

Bilo da je reč o rođendanu, venčanju ili nekoj drugoj proslavi, cvetni aranžmani upotpunjavaju i usavršavaju atmosferu svečanosti.

Svi znaju koliko su bitni i važni posebni momenti u svačijim životima, te je shodno tome uvek potrebno i adekvatno ih obeležiti. Romantične proslave koje se organizuju iz dana u dan sve više uglavnom su praćene sjajnim dekoracijama, koje posebno ostavljaju utisak kako na goste, tako i na domaćine događaja. Ipak, ono što posebno oduševljava sve jesu cvetni aranžmani, koji ujedno upotpunjavaju i usavršavaju atmosferu na proslavi.

cvetni aranžmani

Kvalitetni cvetni aranžmani odraz su velike ljubavi, posvećenosti i elegancije, te su oni gotovo neizostavni dodatak svakom slavlju i romantičnoj proslavi. Cvetni aranžmani mogu se napraviti prilikom svake proslave, a mogu se lako uskladiti u zavisnosti od prilike, pola, ličnih želja i afiniteta i slično. Stoga, nudimo vam nekoliko prilika gde će idealni cvetni aranžmani ulepšati svaki vaš poseban događaj u životu. 

Prvi rođendan – Dekoracija čija čarolija ostaje zauvek u sećanju

Prvi rođendan vašeg mališana je mnogo više od jedne obične, romantične proslave, te je stoga posebnu pažnju potrebno posvetiti ovom događaju. Veliku ulogu će ovde imati dekoracija za prvi rođendan, budući da ćete želeti da sve izgleda bajkovito i savršeno. Bilo da su u pitanju dečak ili devojka, kvalitetan aranžman je jako bitan, budući da će on privući pažnju svih i dodatno zabaviti mališane koji se tu nalaze.

Posebno se kao bitan ističe i cvetni aranžman, koji će zavisi od toga da li je u pitanju muški ili ženski rođendan. Ukoliko je u pitanju prvi rođendan male devojčice, tu će biti mnogo više prilika za uređenje budući da su žene po prirodi sklonije cveću i aranžmanima takvog oblika. Pre svega, prostoriju možete obogatiti ružama različitih boja, a možete insistirati na roze boji, koja će se posebno svideti devojčicama. Na stolu gde je veličanstvena torta može se naći i dva buketa cveća, u kojima će između ostalog biti i njihove omiljene igračke.

Kada su u pitanju prvi rođendani dečaka, čak je i tu moguće napraviti raznovrsne zanimljive cvetne aranžmane. Možete potražiti kvalitetne plave ruže, kao i balone u istoj boji kojima ćete obogatiti dodatno prostoriju. Takođe, kao ideja može poslužiti i cvetno postolje za slikanje, gde će fotografije izgledati nestvarno lepe, budući da će pozadina biti raznovrsnih boja.

18. rođendan – Moderni cvetni aranžmani koji ostavljaju bez daha

Znajući koliko je 18 godina i ulazak u odrasli svet važan za svakog tinejdžera, svi roditelji se trude da organizuju što bolju proslavu. Svakako, u tome može pomoći i unikatna dekoracija i moderni cvetni aranžmani koji će uspeti da izraze buntovnost, eleganciju i lepotu mladalačkog doba. Kada su devojke u pitanju, njihovoj proslavi posebno će doprineti kvalitetna dekoracija za 18. rođendan, a sve u zavisnosti od lokacije i oblika rođendana.

Ukoliko devojka želi da proslavi svoje punoletstvo u prirodi, idealna opcija bi bila da cvećem ukrasite okvire stolica, dok na stolu uz hranu mogu stajati i buketi sezonskog cveća. Takođe, proslavi će dodatno doprineti i cvetni box aranžmani, koji mogu stajati na mestu na kome je predviđeno fotografisanje slavljenice i gostiju. Osim što cveće može poslužiti kao cvetni aranžman, idealna prilika bi bila da nekome za 18. rođendan poklonite glamurozno cveće poput 101. ruže, ili neku biljku u saksiji.

Venčanje – Veličanstveni cvetni aranžmani za poseban trenutak

Zasigurno najvažniji momenat u životu svakog čoveka jeste venčanje, a shodno tome i dekoracija mora da bude na najvišem nivou. Ova prilika zahteva kvalitetno i posvećeno dekorisanje gotovo svakog kutka, što može zahtevati dosta posla. Stoga, važno je da angažujete stručnjake koji će vam pomoći da vaši cvetni aranžmani izgledaju kao iz bajke.

Pre svega, možete dekorisati vaš mladalački sto belim ružama čitavom dužinom, što će biti simbol ljubavi, čistote i glamura. Pored toga, cvetni aranžmani za sve automobile su gotovo nezaobilazni, te možete kombinovati različite boje cveća ovom prilikom. Ukoliko odlučite da na stolu postoje i sveće, čak i njih možete dekorisati nežnim bojama cveća, što će dodatno upotpuniti enterijer. Latice crvenih i belih ruža mogu biti na mestima kuda će prolaziti mladenci. Važan detalj jeste i devojački bidermajer, koji se može napraviti od svežeg cveća i tako dodatno ulepšati ovaj događaj.

Cvetni aranžmani u različitim prilikama izuzetno su važni za svaki događaj, budući da oni dodatno ulepšavaju svaki povod i daju mu dodatnu boju i nijansu. Stoga, pustite mašti na volju i istražite najlepše i najkvalitetnije cvetne aranžmane, u čemu vam mogu pomoći i kvalitetni i obučeni cvećari. Organizuje romantičnu proslavu iz snova i napravite cvetni aranžman koji ćete pamtiti.