GUESS, CK, REPLAY

Postoje brendovi koji su uvek „in“ i koji nikada ne izlaze iz mode, stvarajući modne klasike koji se dugo godina mogu nositi.

Moda se neprestano menja, često dostiže ritam koji je i najvećim poznavaocima mode teško da isprate. Sa svakom sezonom dolaze neke nove ideje, drugačije siluete, popularne su druge boje, pa i materijali.

brendovi

Novosti ulaze na modnu scenu, stari trendovi odlaze u zaborav, a nema mnogo modnih komada, kao što su Guess patike, koji svaku sezonu isprate u istom ritmu, dominirajući modnom scenom.

Brzo smenjivanje trendova za mnoge može biti izazovno, jer se čini da svaki put kad se naviknemo na jedan stil, već se pojavljuje nešto novo i drugačije. Ali uprkos toj konstantnoj promeni, postoje brendovi koji su uvek „in“ i koji nikada ne izlaze iz mode, stvarajući modne klasike koji se dugo godina mogu nositi.

U ovom tekstu ćemo se baviti upravo tom temom, brendovima koji će biti najaktuelniji tokom 2023. godine. Želimo da pomognemo svim ljubiteljima mode da ostanu u toku sa najnovijim trendovima i fokusiraju se baš na ove brendove, koji će i ove godine biti u vrhu modnog sveta.

TOP 3 BRENDA U 2023. GODINI

Ovaj put fokusiraćemo se na tri brenda, koja već godinama osvajaju srca modnih entuzijasta širom sveta, a tako će biti i narednih sezona. U pitanju su brendovi: Guess, Calvin Klein i Replay.

Guess patike kao sinonim za elegantnu obuću

guess patike

Guess je jedan od vodećih modnih brendova koji već decenijama osvaja svojom sofisticiranošću, elegancijom i vrhunskim stilom. Ovaj brend je uspeo da zadrži svoju poziciju u modnoj industriji zahvaljujući svojim inovativnim kolekcijama koje se prilagođavaju savremenim trendovima, ali nikada ne gube svoj prepoznatljivi pečat.

Guess patike žene prosto obožavaju! Ta doza urbanosti i ženstvenosti koju one donose je svima potrebna. Kada obujete Guess patike, osećate se samouvereno i spremno za prepreke koje se nađu pred vama. Njihove kolekcije odišu svežinom, a njihov ikonični logo je simbol statusa i stila. U 2023. godini, očekujte da ćete viđati mnogo komada sa Guess logom, elegantnih haljina, modernih aksesoara i zavodljive obuće koja će svaku kombinaciju učiniti besprekornom.

Calvin Klein – Jednostavni i efektni modni komadi

ck torba

Calvin Klein je brend koji je sinonim za minimalizam, čiste linije i jednostavnost. U toj jednostavnosti, ali i kvalitetu kojim odišu njihovi komadi, leži čitava efektnost i moć ovog brenda.

Njihova odeća je jednako udobna koliko je i šik, a njihove kolekcije ne samo da prate, već i stvaraju modne trendove. Bez obzira da li se radi o ikoničnim farmerkama, prepoznatljivim majicama ili drugim bezvremenskim komadima, Calvin Klein uvek uspeva da očara svojom suptilnom elegancijom. Njihov prepoznatljiv logo je postao simbol stila, a neutralna paleta boja kojom se često koriste, lako se kombinuje sa drugim komadima. U 2023. godini, očekujte da ćete videti mnogo trendi komada kao što su njihove majice, jednostavne haljine, pa i CK torbe koje će vam pružiti moderan izgled i osećaj samopouzdanja.

Replay – Urbana i mladalačka garderoba i obuća

replay majica tasna

Replay je italijanski brend koji izdvajamo zbog mladalačkog duha kojim odiše, urbanog stila i vrhunskog kvaliteta. Ovo je brend koji mladi, ali i stariji, prosto obožavaju! Replay je brend koji je poznat po svojoj udobnoj i trendi odeći koja se lako kombinuje za svaku priliku. Ako vam trebaju vrhunske patike, komforan duks, moderna jakna, šarmantna haljina ili savršen dodatak vašem stajlingu, Replay je tu da zadovolji sve vaše modne potrebe.

Ovaj brend će vam omogućiti da iskažete svoj moćan stav i karakter kroz modu. Svoj neobuzdani duh možete kanalisati kroz vrhunske modne komade i ostavićete snažan utisak na sve oko sebe. Asocijacija na Replay jeste njihov teksas, odnosno farmerke. Uz njihovu potpunu posvećenost perfektnoj izradi, moderne krojeve i boje, Replay farmerke će i u 2023. godini biti jedne od najtražnijih. Ako vam je potrebna obuća koja balansira sportski i elegantan stil, tu su Replay patike koje spajaju ova dva naizgled nespojiva sveta u urbani par obuće.

GDE PRONAĆI SVETSKE MODNE BRENDOVE NA JEDNOM MESTU?

Svi ovi brendovi imaju svoju čar, neguju stil koji milioni ljudi širom sveta obožavaju. Bez obzira na to da li se odlučite za Guess, Calvin Klein ili Replay, možete biti sigurni da ćete dobiti vrhunski kvalitet i moderan izgled.

Ako se pitate gde možete naći kultne Guess patike, Calvin Klein ili Replay džins, rešićemo vam i tu nedoumicu. U svoje ormare i cipelarnike možete uneti pravo osveženje zahvaljujući sajtu Leonefashion. U pitanju je online prodavnica koja nudi širok izbor odeće, obuće i aksesoara od ovih i drugih mega popularnih brendova kao što su Hugo Boss, Armani Exchange, Tommy Hilfiger, S. Oliver i mnogi drugi.

Bez obzira da li ste u potrazi za savršenim parom farmerki, elegantnom haljinom za posebnu priliku ili jednostavnim, ali efektnim aksesoarom, LeoneFashion.rs je adresa koju treba da posetite!