SJAJNA PONUDA BONUSA

Superbet kao internacionalni kladioničarski brend u ponudi ima jako primamljive bonuse za novoregistrovane igrače.

Novo ime na kladioničarskom nebu Srbije koje posluje od 2008. godine u Rumuniji sa preko 1.200 uplatnih mesta dok u Srbiji posluje samo kao onlajn kladionica. Superbet se izdvaja na kladioničarskom nebu Srbije sa dobrom ponudom bonusa dobrodošlice i velikim borjem raznovrsnih igara kojih nema u ponudi u svakoj kladionici.

superbet

Bonusi na Superbet-u

Ovaj internacionalni kladioničarski brend ima u ponudi jako primamljive bonuse za novoregistrovane igrače. U ponudi su bonusi dobrodošlice i za sportsko klađenje i za slot igre.

Takozvani Sport Bonus Superbet kladionice predstavlja bonus dobrodošlice prilikom prvog depozita u iznosu od 50% na iznos prvog depozita do maksimalnih 10000 bonusa uz ovaj promo bonus. Trenutno možete da pokupite Superbet bonus bez promo koda i tako ostvarite ovu pogodnost u vidu freebeta.

Drugi tip bonusa je Slot Bonus Superbeta koji iznosi čak 100% od prvog depozita i moguće je ostvariti maksimalni bonus u iznosu od 40.000 dinara na prvi depozit. Ovaj bonus ima uslovni obrt od 40 puta od ostvarenog bonusa.

Bitna informacija je da ove bonuse možete iskoristiti samo prilikom registracije i prvog depozita.

Dodatne promocije Superbet kladionice

Superbet sa razlogom posluje uspešno posluje već 15 godina u više od 10 zemalja širo Evrope. Njihove mnogobrojne promocije i specijalne igre koje nisu dostupne svuda izdvajaju ih iz mora kladionica koje su dostupne kako na teritoriji Srbije, tako i cele Evrope. Navešćemo neke od najzanimljivijih igara i promocija koje po našem mišljenju daju Superbet-u  prednost u odnosu na druge onlajn kladionice.

Superprednost 

Ovo je jedna vrsta promocije koja nije dostupna ni u jednoj kladionici kod nas, pa samim tim po nama ova igra je prva u nizu koja daje prednost Sueperbetu u odnosu na druge onlajn kladionice u Srbiji. U čemu je štos ove promocije, i šta je u stvari superpednost Superbeta. Superprednost predstavlja promociju Superbeta u kojoj je na igrama sportskog klađenja, pogotovo na fudbal , ukoliko vaš tim povede sa 2 razlike u bilo kom trenutku meča, vaš par će biti označen kao dobitan. To znači da ukoliko ste odigrali na konačan ishod meča igru 1×2 ili duple šanse , u trenutku kada tim na koji ste odigrali povede sa 2 gola razlike vaš par postaje dobitan, nije bitno da li na kraju meča taj tim izgubi ili bude nerešeno.

Ova promocija vazi i za teniske mečeve gde se meč vodi kao dobitan ukoliko je neki set dobijen sa 6:0. U košarci je ta granica 18 poena razlike, na rukometnim mečevima je 6 golova prednosti, hokej na ledu 3 gola prednosti i odbojka gde je vođstvo u setovima od 2 :0 dovoljno da par bude dobitan.

Cashout

Ovaj vid promocije je dostupan kod mnogo kladionica u Srbiji i Superbet drži korak i po tom pitanju. Ovaj vid prevremene isplate tiketa je nešto najbolje što se pojavilo kod kladioničarskih operatera. Cashout predstavlja isplatu tiketa i kada neki par ne ide, cifra koja je ponuđena zavisi od broja pogođenih parova i uplate.

Ekstra bonus

Ekstra bonus predstavlja dodatnu pogodnost gde dobijate bonus za veći broj parova. Ovaj bonus može maksimalno da iznosi 350% ukoliko odigrate čak 50 parova sa minimalnom kvotom od 1,30. Tako da dobitak koji bi recimo trebao da bude 100000 dinara ima dodatni bonus od još 350000 dinara tako da bi vaš ukupan dobitak iznosio čak 450000 dinara.

Zašto se kladiti na Superbet kladionici?

Ovo je jedna pouzdana internacionalna kladionica koja svojim dugim nizom uspešnih godina poslovanja svakako zaslužuje našu pažnju prilikom izbora najboljih online kladionica. Sjajna ponuda sportskih igara, brza isplata dobitaka na tekući račun i još mnogo pogodnosti od kojih smo neke naveli. Svakako Superbet je brend koji bi trebalo da zapamtite.