POTVRĐENO NA SAJTU

Restoran čuvenog kuvara Džejmija Olivera biće otvoren u Beogradu na vodi, u Hercegovačkoj ulici broj 14.

Prvi lokal iz lanca Džejmija Olivera, čuvene TV ličnosti, šefa i autora kulinarskih bestselera, otvoriće se u Beogradu na vodi, a u toku je potraga za kuvarima, barmenima i drugim osobljem.

džejmija olivera

U Beogradu će uskoro biti otvoren prvi srpski restoran iz čuvenog lanca Džejmija Olivera, Jamie’s Italian!

U ovom trenutku nije poznato kada će restoran biti otvoren, ali se na novootvorenom sajtu jamieitalian.rs navodi da će uskoro biti obavljena selekcija prvih zaposlenih u poznatom lancu restorana italijanske kuhinje u vlasništvu Džejmija Olivera, TV ličnosti, šefa i autora kulinarskih bestselera. Restoran će biti otvoren u Beogradu na vodi, u Hercegovačkoj 14.

– Ponosan sam na Jamie’s Italian. Naš sjajan tim je kao velika porodica – brinuće se o vama dok uživate u ukusnoj hrani, pripremljenoj od izvrsno odabranih namirnica. Odlična hrana, vrhunska energija i prelep ambijent – navodi se u izjavi Džejmija Olivera koja stoji na zvaničnom sajtu restorana.

Nakon burnog i izazovnog perioda za ovaj lanac koji je samo jedan deo Džejmijeve gastro imperije, restorani pod ovim brendom rade u Kataru, Portugalu, Kipru, Mađarskoj, Indiji, Irskoj i Saudijskoj Arabiji.

– Ponosimo se našom ponudom ukusne, visokokvalitetne italijanske hrane s dodirom Džejmi Olivera. Koristimo samo najbolje sastojke i fokusiramo se na jednostavne italijanske ukuse kako bismo osigurali da naši gosti odu s osmehom na licu. Posvećeni smo učenju i razvoju našeg tima. Svi naši zaposleni prolaze visokokvalitetnu obuku i stiču neophodne veštine za rad u našim restoranima, uz obilje italijanskog kulinarskog znanja – navodi se na pozivu za Open Day za buduće kuvare, barmene, konobare i drugo osoblje restorana Jamie’s Italian.

Datum „dana otvorenih vrata“ za buduće zaposlene je 9. novembar.

Izvor: Vinoifino.rs