HIJALURONSKI FILER 

Šta su Hijaluronski fileri i zašto je Pixel kanila važna pri primeni. Kako nam hijaluronski filer može biti saveznik u održavanju mladolikog, jedrog i blistavog izgleda lica

Hijaluronski fileri su izbor onih koji žele da na brz, efikasan i komforan način uklone bore, obnove mladalački sjaj, nadoknade izgubljeni volumen, hidriranost i jedrinu kože.

O efektima ove “čarobne supstance”, koja je decenijama popularna procedura za podmlađivanja u estetskoj medicini, saznali smo najpre od pojedinih holivudskih glumaca i glumica koji nisu samo obdareni dobrom genetikom nego su se za taj njihov fantastičan izgled pobrinuli lekari pomoću hijaluronskih filera.

hijaluronski-fileri-pixel-kanila-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd (3)

Idealna procedura za podmlađivanje

Ali ostavimo po strani poznate jer su hijaluronski fileri danas već veoma dostupni i odavno je sve više primera, iz svakodnevnog života i najbližeg okruženja, onih koji su se “podmladili preko noći”, konturisali lice, vratili svež i blistav izgled, popunili podočnjake ili usne, konturisali bradu i donju vilicu.

Procedura traje kratko, do pola sata, u zavisnosti od regije koja se tretira, a rezultati su vidljivi odmah i traju od 6 do 12 meseci, što zavisi od individualnih karakteristika kože, godina pacijenta i načina života.

Stručnom aplikacijom hijalurona postiže se lepa, jedra i zategnuta koža, ali najveći i najlepši rezultat definitivno su zadovoljstvo sopstvenim izgledom onih koji se odluče za ovu proceduru.

hijaluronski-fileri-poliklinika-diva-beograd

Zašto su hijaluron i hijaluronski fileri tako posebni?

Za hidrataciju i volumen kože tokom života odgovorna je hijaluronska kiselina koja je sastavni deo našeg organizma. Najviše je ima u koži, a problem nastaje sa godinama jer nivo njene proizvodnje opada. Hijaluronska kiselina privlači vodu i na taj način kožu čini hidriranom i daje joj volumen. Sa protokom vremena dolazi do gubitka jedrine što dovodi do ispijenog ili opuštenog izgleda lica, pojave finih linija, bora i tanjenja usana.

Ono što hijaluron i hijaluronske filere čini posebnim jeste upravo moć vezivanje velike količine vode. Hijaluronski fileri su biorazgradivi, sterilni gelovi, bezbedni za upotrebu jer su skoro identični hijaluronu koje naše telo proizvodi. Upravo zbog ovoga vrlo retko dovode do alergijskih reakcija.Zahvaljujući svojoj biorazgradivosti, hijaluronski fileri su zamenili tzv. trajne filere, odnosno veštačke supstance napravljene na bazi silikona koji su izazivali brojne komplikacije.

Za šta se sve hijaluronski fileri mogu koristiti?

U savremenom antiagingu koriste se za:

  • popunjavanje bora i njihovo uklanjanje – npr. u slučaju nazolabijalnih i marionetskih bora,
  • za uklanjanje podočnjaka,
  • korekciju izgubljenog volumena,
  • hidriranje kože,
  • popunjavanje usana,
  • korekcija brade i donje vilice,
  • lifting jagodica i konturiranje obraza,
  • za podmlađivanje vrata,
  • dekoltea,
  • šaka, kao i
  • za popunjavanje ožiljaka.

lekari-specijalisti-estetska-hirurgija-dermatologija-poliklinika-diva-dr-bogdanovic-beograd-bioderma.jpg (1) (1)

Precizna i bezbedna aplikacija hijaluronskih filera pixel kanilom u poliklinici Diva dr Bogdanović

Danas verovatno da ne postoji osoba kod nas koja nije čula za hijaluron i hijaluronske filere, a isto sa velikom sigurnošću možemo da kažemo i kada je reč o stručnom timu poliklinike Diva, na čelu sa dr spec. Svetlanom Bogdanović, estetskim hirurgom.

Poliklinika Diva je više od 30 godina sinonim za kvalitet, znanje, iskustvo i primenu najsavremenijih laserskih, antiage i estetskih procedura, a već skoro 15 godina je i jedini edukacioni centar u regionu za superiornu tehniku aplikacije hijalurona sa  pixel kanilom.

Pixel kanila je zaštitni znak poliklinike Diva jer njena upotreba tretman čini komfornim, bezbednim i preciznim. Jedan ubod je dovoljan za apliciranje hijalurona, a nakon tretmana nema potrebe za produženim oporavkom jer je rizik od podliva i modrica smanjen na minimum.

Prepustite se sigurnim rukama stručnjaka poliklinike Diva dr Bogdanović čije će vas vrsno poznavanje prirodne fizionomije lica povesti u suptilne, elegantne i prefinjene promene!

dr-svetlana-bogdanovic-estetski-hirurg-osnivac-poliklinika-diva-beograd 

Za više informacija, posetite polikliniku Diva ili zakažite pregled, besplatne konsultacije ili proceduru na telefone +381 63 338 334 i 011 32 42 841.

Poliklinika Diva na 3 adrese:

Kosovska 34,

Njegoševa 19a, Vračar – Slavija i

Bulevar Zorana Đinđića 125d, Novi Beograd.