PROVOD ZA NEZABORAV

Devojačke večeri mogu se proslaviti na različite načine, a na vama je da taj trenutak pre zvaničnog ulaska u brak učinite nezaboravnim.

Ne postoji bolji način da se borite protiv treme i nervoze pred venčanje od lude žurke na devojačkoj večeri.

devojačke večeri

Dajemo vam savete kako da ovo veče učinite nezaboravnim i ono uspe da parira predstojećem venčanju kao druga najbolja žurka u vašem životu. 

Prostor i muzika će diktirati atmosferu

Traganje za prostorom i njegov odabir jedan je do najbitnijih zadataka kada se pripremate za devojačko veče. Ako je vaša žurka planirana u periodu kada su venčanja i ovakve proslave aktuelni, morate biti brzi i rezervisati nedeljama unapred. To je posebno tačno ako devojačko veče želite da provedete u nekom od ugostiteljih objekata, a među njima se posebno ističu splavovi i klubovi, dok ćete više sreće i termina pronaći ako ćete žurku organizovati u apartmanima ili u sopstvenom prostoru.

Jedan od najboljih načina da pokažete koliko poznajete mladu jeste da personalizujete plejlistu. Dobro osmišljena lista muzike, koja se samo nadovezuje i budi uspomene na mlađe dan, radosne ali i emotivne trenutke, početak ljubavi, biće glavna zvezda večeri. Za nešto profesionalniju notu možete na žurku dovesti DJa, a to će posebno ceniti sve mlade koje vole da đuskaju. Odlazak na živu muziku je nešto što možete imati u opticaju, posebno ako je mlada ljubitelj određenog zvuka, izvođaća ili benda. 

Produženi vikend umesto devojačke večeri sve popularniji

Putovanje je uvek dobra ideja, a to je posebno tačno kada su u pitanju devojačke večeri. Ne morate čak ni daleko da odete, Srbija je svakako poznata kao država u kojoj je dobar provod zagarantovan na svakom koraku. Za romantičnu atmosferu možete odabrati krstarenje Dunavom, ako ste za proslavu u etno okruženju salaši u Vojvodini vam mogu ponuditi autentičnost koju želite uz živu muziku i popularne domaće specijalitete, dok se možete brojnim planinama okrenuti ako želite da organizujete vikend beg sa nizom adrenaliskih aktivnosti koje ćete godinama prepričavati.

Gradovi Evrope su takođe dobar izbor. U Berlinu, Amsterdamu ili Pragu vas čekaju klubovi za izlazak i plesanje do ranih jutarnjih časova, Budimpešta vam može ponuditi termalne bazene i žurke na brodovima koji plove Dunavom, a priroda Skandinavije ili Alpa savršen je izbor za mlade koje vole da provode vreme u prirodi.

Ukrasite i zabeležite svoje uspomene

Devojačko veče ne može proći bez fotografisanja, a ako se potrudite da fotografije budu kreativne rado ćete ih uramiti u svojim domovima. Mlada je ljubiteljka putovanja i često putuje sa svojim partnerom? Možda voli filmove, slikarstvo, bavi se plesom ceo život ili je poznata u društvu kao strasna ljubiteljka neke svetske metropole? Iskoristite sve ovo da priredite tematsko veče i ukrasite u tom maniru.

Među popularne ukrase se ubrajaju lente, majice, baloni i čaše koje možete dizanirati da se u potpunosti uklope u temu koju ste odabrali. Ne propustite priliku da odvojite poseban kutak za fotografisanje u kom ćete stvoriti instagramične fotografije. Nije vam potreban profesionalan fotograf, ideje i poze možete unapred istražiti i konsultovati se sa Pinterestom. Ipak, ako se odlučite da unajmite fotografa, budite spremni kako na dodatni trošak tako i na to da ćete sa njim imati ograničeno vreme. 

Aktivnosti da veče učinite nezaboravnim

Ne možemo pričati o devojačkoj večeri a da ne pomenemo striptiz. Ovo nije svačija šolja čaja, ali mu i dalje popularnost ne opada. Kada je u pitanju striptiz sa muškim izvođačima, performansi su uvek inovativni. Iznenadite mladu policajcima koji su došli da je privedu ili možda vatrogascima koji su otkrili problem u njenom stanu. Uz muziku koju ste sami birali i mnogo smeha veče će se pretvoriti u filmsku scenu.

Ako ovo nije nešto što će mladi ili gostima biti prijatno, postoji niz drugih aktivnosti kojima možete ispuniti svoje veče. Iznajmite opremu za karaoke i ispunite proslavu vašim omiljenim pesmama. Začinite zabavu mističnim i posvetite vreme čitanju tarot karata. Ako volite da pijete koktele, lekcija u njihovom pravljenju biće pun pogodak. Za nešto emotivnije veče pripremite slajdšou sa fotografijama mladenaca i razmenjujete omiljene priče o njima i njihovoj ljubavi. Možda se vratite u bezbrižne dane i priredite sebi pidžama parti i spa veče ispunjeno maskama za lice, masažama, ulepšavanjem. Organizujte maskenbal, tema je bezbroj.

Ako pustite mašti na volju, napravite plan u skladu sa budžetom i na svakom koraku mislite o željama i afinitetima mlade nećete moći da omašite. Posvetite vreme istraživanju, u tajnosti se konsultujte sa njenim bližnjima i spremite se za provod koji se pamti.