Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Preporuka

Madam Piano – kvalitet koji je dala Zemlja čuda

Redakcija Bloga

* * *

Proveli smo juče jedno lepo i sunčano popodne sa Madam Piano, odnosno pravim imenom gospodjom Liljanom Rančić, sticajem okolnosti u vojvodjanskoj ravnici na kreiranju i stvaranju novih lepih ideja, i nadamo se novih pesama. Upoznali smo se sa njom i njenim zanimljivim životom koji ona kao ozbiljna osoba uspešno čuva od tabloidne javnosti, pa ćemo i mi to poštovati i nećemo ništa otkrivati što ona sama ne bi želela.

Reći ćemo da smo od nje čuli sjajne anegdote, od toga kako je njena karijera zapravo počela u duetu sa našom poznatom glumicom, koja je kada je upisala glumu napustila duet, kako je dobila ime Madam Piano (Gospodja tihog tona) od prijatelja na jednoj žurci, kako je upoznala italijanskog pevača Franco Masi-a na festivalu u Belorusiji preko festivala u Kazahstanu na koji nije ni otišla a onda su zajedno preko interneta stvorili mega hit „Eternal love“, te njenu ljubav ka kvalitetnoj muzici, o načinu na koji stvara pesme i  tako redom.

Sve u svemu, upoznali smo šarmantnu i iskrenu osobu, koja nam je u proteklih deceniju i po podarila mnogo kvalitetnih i originalnih pesama, koja je osvojila mnogo festivala što u zemlji što u inostranstvu. I najbitnije, pevačica koja je vratila mnogima veru da i kod nas ima mesta za kvalitet i ozbiljnost u poplavi šunda i kiča.

I dok Madam Piano nastavlja svoj rad na novom albumu, mi ćemo joj poželeti puno uspeha i prisetiti se njenih sada već legandarnih pesama i „sanjati“ da ćemo „eternal love“ čuti i videti na našoj Bašta Balkana „bonito“ žurci. Tim pre što je ideja koju Madam Piano i Bašta Balkana dele ista.

A možda zajedno napravimo i još po neko iznenadjenje.

. . .

. . .

. . .

. . .

11 komentara

 • The best from Serbia :>)

  Originalna je, uvek drugacija, sto joj nekada uspe, nekada ne. Zbog te raznovrsnosti nije zanrovski jasno prepoznatljiva, iako u njenom profilu pise ethno jazz, ima kod nje i popa i soula i ambijent muzike. Srpska Shade.

 • neka samo snima i peva i inspirise pametnu i talentovanu decu. Ima u zadnje vreme sve vise dobrih pop pevacica, sto je dobro, da uzori ne budu one proste i plasticne pevaljke koje pevaju tralala pesmice i vrckaju dupetom izazivajuci niske strasti i banalne nagone.

 • Koliko sam obavešten novi album je u pripremi, i tu su madjarski orkestar sa cimbalima i tamburama, tradicionalne srpske pesme i latino jazz aranžmani. Interesantan spoj. Ne sumnjam da ce biti dobro 🙂

 • Evo i mene među vama! Slučajno sam naišla na Baštu Balkana, kad ono pričica o meni! Hvala na lepim rečima i redakciji bloga i njegovim čitaocima. Veliki pozdrav! Madame Piano

 • Puno pozdrava za Madam Piano!
  Mozete li nam napisati par reci o novom albumu, kad izlazi, motivi i teme, itd.
  I da vas jos pitam sto vas nema u medijima, nema spotova, nema intervjua, gostovanja, doduse dobro je sto vas nema u Skandalu, Svetu i ostalim zutacima.

 • Draga Vesna iskreno se nadam da ću ljubitelje moje muzike do kraja ove godine uspeti da obradujem jednim dobrim i nesvakidašnjim albumom čija je priprema u toku. Da bi sve to što pripremam bilo pravo iznenađenje, jer sam koncept albuma to zaslužuje, ne mogu vam otkrivati šta sam ovoga puta smislila, ali će tim pre uživanje svih nas i vas u tom albumu nadam se biti veće. U međuvremenu sam se povukla iz sveta muzike najpre iz razloga što sam u potpunosti želela da se posvetim svome malom sinu koga sam dobila pre dve godine, jer je karijera majke najlepša karijera na svetu. Veliki pozdrav za Vas i čitatelje “Bašte Balkana“!

 • Pozdravljamo Madame Piano koja nam se pridružila i želimo joj uspešan i sjajan album.

  Sigurni smo da će svi njeni albumi i pesme dugo trajati 🙂

 • Čitam ovaj tekst, koji je koliko vidim već 4 godine star, pa ne mogu da se zapitam šta se dogodilo u medjuvremenu? Da li će album ugledati svetlost dana i šta sada radi draga nam MP?

Ostavite komentar

https://www.bastabalkana.com/wp-content/uploads/2019/04/Dr-Milena-Šćepanović-proktolog-hirurg-ordinacija-Proktomed.jpg
Golden Sweden Bitter GIF baner 336x280