Redakcija Bloga

* * *

Proveli smo juče jedno lepo i sunčano popodne sa Madam Piano, odnosno pravim imenom gospodjom Liljanom Rančić, sticajem okolnosti u vojvodjanskoj ravnici na kreiranju i stvaranju novih lepih ideja, i nadamo se novih pesama. Upoznali smo se sa njom i njenim zanimljivim životom koji ona kao ozbiljna osoba uspešno čuva od tabloidne javnosti, pa ćemo i mi to poštovati i nećemo ništa otkrivati što ona sama ne bi želela.

Reći ćemo da smo od nje čuli sjajne anegdote, od toga kako je njena karijera zapravo počela u duetu sa našom poznatom glumicom, koja je kada je upisala glumu napustila duet, kako je dobila ime Madam Piano (Gospodja tihog tona) od prijatelja na jednoj žurci, kako je upoznala italijanskog pevača Franco Masi-a na festivalu u Belorusiji preko festivala u Kazahstanu na koji nije ni otišla a onda su zajedno preko interneta stvorili mega hit „Eternal love“, te njenu ljubav ka kvalitetnoj muzici, o načinu na koji stvara pesme i  tako redom.

Sve u svemu, upoznali smo šarmantnu i iskrenu osobu, koja nam je u proteklih deceniju i po podarila mnogo kvalitetnih i originalnih pesama, koja je osvojila mnogo festivala što u zemlji što u inostranstvu. I najbitnije, pevačica koja je vratila mnogima veru da i kod nas ima mesta za kvalitet i ozbiljnost u poplavi šunda i kiča.

I dok Madam Piano nastavlja svoj rad na novom albumu, mi ćemo joj poželeti puno uspeha i prisetiti se njenih sada već legandarnih pesama i „sanjati“ da ćemo „eternal love“ čuti i videti na našoj Bašta Balkana „bonito“ žurci. Tim pre što je ideja koju Madam Piano i Bašta Balkana dele ista.

A možda zajedno napravimo i još po neko iznenadjenje.

. . .

. . .

. . .

. . .