IRENA BLAGOJEVIĆ

CD album Jutro bez ljubavi

 

Irena Blagojevic CD Jutro bez ljubavi

Irena Blagojevic – CD Jutro bez ljubavi

Ustajete ujutru iz kreveta, sami i bez ljubavi, pomalo setni i usnuli.I krećete ka muzičkom uredjaju da pustite muziku koja će vas razumeti. Želite li tada da slušate kvalitetnu muziku domaćeg autora, muziku koja zvuči svetski i koja vas svojom dubinom prožima?

Skrećemo vam pažnju na novi muzički CD „Jutro bez ljubavi“ autora i pevačice Irene Blagojević.

Volite li dobar zvuk i kvalitetno pevanje, atmosferu pariskih galerija i kafea, emociju, književnost i urban jazz sound, obratite pažnju na ovaj album.

Irenu poznajemo od ranije i znamo da je multitalentovana osoba, muzički školovana i nagradjivana. Svira flautu. Piše tekstove. Komponuje.

Svoju karijeru je gradila postepeno, bez žurbe i agresivnosti. Prvo se realizovala kao majka i supruga, da bi se tek sada odlučila da se predstavi u pravom svetlu, kao kompletan umetnik, mada nikada nije prestajala sa pevanjem. Ko je posećivao ultrapopularni restoran „Reku“ u Zemunu gde su uvek bili zagarantovani muzički dogadjaji sa Balkan Expres bendom sigurno će se setiti i Irene koja je par godina bila pevačica benda koji je svojim nastupom dizao sve prisutne na noge.

Sada je sazrela za sopstvenu pevačku i muzičku karijeru i mi vam predstavljamo njen prvi album i CD želeći da pružimo podršku svemu što je kvalitetno u našoj zemlji i što ide iznad banalnosti i proseka kiča koji dominira na našim medijima.

Zapamtite Irenu Blagojević.

 

. . .

.

.

. . .