Damir WebIndex

 

Danas je postalo moguće napraviti privatnu zbirku lepih i pametnih priča za svoje dete

 

Na naš članak priču „Sedam štapova … Priča o slozi, snazi i zajedništvu tima i grupekoji smo objavili prošle nedelje, i koji je prenesen na hrvatskom blog portalu www.blogeri.hr javio nam se komentator WebIndex i ostavio sledeći komentar:

„Ovu priču i takve slične trebalo bi uvesti u školsko obrazovanje“

Odlična ideja, zaista. Mi smo dosad sa našeg bloga nosili u škole naše dece filmove sa ovog bloga „Čovek koji je sadio drveće“ i „Tvrdjava – Forpost“. I škole su to prihvatile i prikazale filmove deci. Uopšte nije nemoguće da bilo ko od nas vodjen WebIndex-ovom idejom napravi svoju zbirku pametnih priča i odnese u školu svoje dece. Razmislite o tome.

I zahvalite se WebIndex-u i njegovoj inicijativi :-) Prenosimo njegovo pismo koje nam je poslao, nakon što smo mu tražili da nam se javi kako bi ovu ideju predstavili javnosti:

. . .

Pratim Vaš blog već duže vrijeme, također često komentiram Vaše postove koje obajvite na portalu blogeri.hr.

Moje ime je Damir, a u internet svijetu se predstavljam kao webindex, inače sam iz Slavonskog Broda (Hrvatska).

Čast mi je da ste ste mi poslali poruku

WebIndex, javite nam ime vaše, da vas javno pohvalimo na blogu i priznamo vam autorstvo ideje :-)“

Međutim ja ne smatram da je to moja neka posebna ideja. To su priče kako mi kažemo „iz naroda“ koje imaju snažnu pouku, a u ovim teškim vremenima gdje mladež gubi životnu orjentaciju i nalazi se u općem konfuznom stanju teško da može prepoznati što su istinske vrijednosti života. Zato treba mladima pokazati prave putove. Takve poučne i duhovne priče imaju univerzalnu vrijednost.

Bez obzira da li ste iz Srbije, Bosne ili Hrvatske, Makedonije ili Crne Gore, dobrota se ne mjeri nacionalnošću niti etničkoj pripadnošću.

Dobrota i osmijeh su osnova da netko postane čovjek, a dobar čovjek ponosi se svojim porijeklom i pripadnošću, a ujdeno poštuje ljude drugih nacionalnosti i vjerski uvjerenja.

Budući da na vašem blogu mogu spoznati da se širi dobrota života i korisna informacija želim Vam još puno, puno, puno dobrih postova i velika podrška Vašim autorima.

WebIndex Blog

. . .