Povoljna prodaja Kopaonik apartmani

 

Extra povoljna prodaja! Kopanik apartmani naselje Čajetinska česma

Prodaju se izuzetno povoljno stanovi u sivoj fazi, Kopaonik apartmani, hit naselje Čajetinska česma

 

Na najatraktivnijoj lokaciji na Kopaniku prodaju se vrlo povoljno apartmani u sivoj fazi izgradnje, u idiličnoj i kvalitetno gradjenoj planinskoj zgradi sa 20-ak apartmana, koja ima veliki parking, odmah je do puta i ima nesmetan i nezaboravni pogled ka jugu na planinske vrhove. Trenutno top lokacija na Kopaoniku!!!

Kopaonik apartmani na prodaju ekstra povoljno Čajetinska česma siva faza investitor

U najtraženijom naselju na Kopaoniku ekskluzivno su u ponudi vrlo kvalitetni Kopaonik apartmani u jedinstvenoj zgradi na Kopaoniku. Ljupka i šarmantna planinska zgrada koja ima svoju izvorsku vodu, nesmetan pogled na prirodu, koja poseduje sopstveni veliki parking odmah do puta tako da nema bojazni od zavejavanja auta, sa optimalnim brojem apartmana, tako da u kući vlada mirna i diskretna atmosfera.

Stanovi se prodaju u pretprodaji po ekstra povoljnim cenama od strane investitora, bez posrednika, u sivoj fazi. Radi se o tri apartmana u suterenu sa predivnim pogledom ka jugu, jer su svi okrenuti od ulaza u zgradu i od ulice prema panorami planinskih vrhova i jugu.

Nalazi se na glavnom putu koji se redovno čisti i održava, putem kojim redovno saobraća autobuska linija i taksi, i u naselju koje se širi i koje ima svu potrebnu infrastrukturu i snabdevanje. Na par minuta od centra Kopaonika ova lokacija se smatra za hit mesto.

Ponudjeni Kopaonik apartmani u zgradi koja se zove Mujen Classic za prodaju se nalaze u suterenu 1 i suterenu 2. Pozicije, veličine i raspored prostorija su dati u grafičkom prilogu u pdf fileu.

U suterenu 1 se nalaze dva apartmana od 33,17 m2 i od 49,63 m2, a u suterenu 2 jedan apartman od 93,68 m2 koji ima ekskluzivno pravo korišćenja bašte, površine 69 m2, spuštene 45 cm od kote gotovog poda i ograđene potpornim zidom na istoj koti. Apartmanu u suterenu 2 pripada i parking mesto, površine 27 m2, kome se pristupa sa donje ulice.

Kopaonik apartmani za prodaju će biti završeni do nivoa takozvane ,,sive faze“ gradnje. To znači da je fasada objekta završena, urađeni su svi potrebni instalacioni priključci, kao i parterno uređenje. U enterijeru su potpuno završene sve zajedničke prostorije, razvod instalacija vodovoda i kanalizacije, razvod elektoinstalacija, malterisanje, cementne košuljice, hidroizolacije kupatila.

U traženim apartmanima je kupcu ostavljeno da sam dizajnira i uradi:

1. Molersko – farbarski radovi

2. Završne obloge podova – parket, keramika,…

3. Završna obloga zidova u kupatilima – keramika

4. Nabavka i ugradnja sanitarnih uređaja i pribora

5. Ulazna vrata u apartmane i unutrašnja vrata.

6. Nabavka i ugradnja elektro galanterije – prekidači, utičnice, svetiljke

 

Ponudjeni Kopaonik apartmani se u pretprodaji cene po izuzetno povoljnoj ceni. Svi zainteresovani mogu da kontaktiraju direktno investitora sledećim putem:

[email protected]    ili mobilni telefon:  064 646 5530

Skicu ponudjenih apartmana možete videti u pdf file-u na linkovima dole:

Kopaonik apartman 1 za prodaju Osnove suterena Čajetinska česma

Kopaonik apartmani 2 i 3 za prodaju Osnove suterena Čajetinska česma

. . .