Knežević 005 ili zašto Srbima ne treba svetska zavera

Vlada Srbije izdala licencu 005 tajnom agentu i ministru poljoprivrede da potruje naciju

 

Tajni agent Knežević 005 i licenca za trovanje nacije

Tajni agent 005. I Srbija ima svog tajnog agenta 005 koji je dobio licencu za ubijanje. Bezočnost srpske elite i partija na vlasti je u liku i delu ministra poljoprivrede pokazala svoje pravo lice. Volšebnom promenom pravilnika o kvalitetu mleka da sa 0.05% aflatoksina isti podigne na dozvoljenih deset puta više – 0.5% aflatoksina u mleku ministar je rešio sve prošle, sadašnje i buduće probleme Srbije i svojih birača. I pokazao nam da Aflatoksin ne može ništa njegovoj novoj partiji i aktuelnoj vlasti.

A lagao je tajni agent da mleko nije kontaminirano, sećate li se? I pretio da iza izjava Gorana Ješića stoji lobi, i da će ga uhapsiti. A u stvari njegov lobi je razotkriven i razotkrivena je očajna slika kvaliteta srpskog mleka i kontaminacija koja je prisutna. „Car je go!“

Surovost aktuelne vlasti koja je izmedju birača farmera i birača potrošača mleka izabrala nedvosmisleno farmere i kontaminirane krave za svoj izbor, pokazuje da iza sadašnje vlasti i aktuelnog ministra stoji izuzetan jak industrijski i mlekarski lobi kome ništa nije sveto, pa ni naše zdravlje niti naši životi. Jer njima je samo bitno da se mleko prodaje, ma kakvo ono bilo. Posao ne sme da stane a tajni agent 005 će to da dovede u red.

Ovaj akt samovolje aktuelne vlasti je pokazao i još nekoliko bitnih stvari:

1. Lagali su nas za aflatoksin u mleku i ranije a lagaće nas po svemu sudeći i dalje. I to bez pardona. 

2. Izvesno je da nas lažu i po mnogim drugima pitanjima: kvalitet vode za piće, zagadjenje ostale hrane, bajatost mesa, zagadjenje zemljišta i vazduha, nivo radijacije.

3. Jedini cilj im je da ostanu na vlasti, bez ikakvih skrupula i osećaja časti. I ako ih ko napadne za očigledan faul, napašće oni još jače i bezočnije napadača. To je to nesrećno politikanstvo u Srbiji zbog koje živimo bedno i loše.

4. Baš ih briga za Evropu i evropske standarde. Usvojili su EU standarde za kvalitet mleka a da prstom nisu makli da ih u praksi i sprovedu, nego im je lakše da se vrate unazad, samo da ih ne bi žuljalo nezadovoljstvo nacije da su uhvaćeni i hvatani u laži. A tako je i u svim ostalim sferama života, nigde se pravila ne poštuju prvo od onih koji ih donose.

5. Njima iz SNS-SPS-URS-JS-PUPS koalicije uopšte nije stalo do zdravlja nacije. Počev od potpuno neodgovorne ministarke zdravlja, koja je ispala „ludja od ludih krava“ kada je preporučila svima da se truju po savesti, pa do aktuelnog ministra poljoprivrede bez morala, i kao što rekoh cele bezočne vlade na čelu sa premijerom koja je prihvatila ovakvu sramnu odluku.

 

Pored ovakve vlasti, mislim da bi Srbi trebalo da zaborave sve one teorije svetskih zavera da nas svetski vladari truju fluorom, živom, merkurijumom, vakcinama, kemtrejlsima, virusima, jer je sada od naše sopstvene vlade zvanično izdata licenca da tajni agent 005 ministar Knežević može da nas javno truje mlekom u ime viših industrijskih i ekonomskih interesa. Imamo loše mleko, al mora da se pije. I kriv je svaki onaj ko dirne prstom u naše poštene farmere glasače koji krave hrane lošom a jeftinom stočnom hranom punom aflatoksina.

Osetljivi čitaoci će misliti da u svom pisanju preterujem, i da to nije tako, da nas niko normalan ne može i neće trovati mlekom. Pa mleko je za decu, kako bi mogli?

Ali mogu, to su umovi koji ne razmišljaju o dobrobiti nacije. Njihova dela smrde lažju i nečoveštvom i pokazuju šta misle, šta rade i šta hoće. I nemojte se zavaravati kada imate vladu punu masona, a i masona ministra  Kneževića koji je samo zbog članstva u loži postao ministar, kada imate neo komuniste socijaliste Dačića koji u Boga ne veruju i ne plaše se greha, i koji su nas decenijama unazad unazadjivali, a to rade i sada. Ne, oni se na vlasti nikoga i ničega ne plaše, do da izgube svoje privilegije i izbore.

Oni ne razmišljaju da se aflatoksin ne može izbaciti iz tela, da se on taloži i da što ga ima više to su genetske mutacije i zloćudne bolesti izraženije. A posledice današanjih odluka će se videti za 10 godina na našoj ali i njihovoj deci. Ali šta njih briga šta će biti za 10 godina, oni sada imaju priliku da uzmu novac kroz vlast, obezbede se do kraja života i pobegnu u svoju rupu.

Zato i mogu da lažu, varaju i kradu bez skrupula.  

A ja prestajem da pijem mleko.

. . .