Donji veš je seksi! Video clip sa Victoria secret angels devojkama

Čuvena modna kuća za ženski donji veš Victoria secret i njene manekenke, takozvani andjeli koji promovišu ideju „donji veš je seksi“

 

Donji veš je seksi! Victoria secret angels video clip

Gledajući ovaj reklamni video klip za Victoria secret seksi donji veš pitamo se da li neko pored ambijenta, manekenki i top modela uopšte i primećuje ono što se reklamira – donji veš.

Victoria Secret je najveći američki proizvodjač i trgovac za ženski donji veš. Osnovao ga je Roy Raymond 12. juna 1977.

2012 prodaja grupacije Victorija secret je 6,12 milijarde dolara s operativnim profitom od skoro 1 milijarde dolara. Kompanija prodaje ženski donji veš, žensku garderobu i kozmetičke proizvode putem svojih 1000 američkih trgovina, kataloga (godišnje mailing 375 miliona) i web stranice.


Victoria Secret je poznata po svojim katalozima i modnim revijama pod nazivom Victoria Secret Fashion Show. Kao i po svojim promoterkama i manekenkama za donji veš koje se popularno zovu andjeli – Victoria Secret angels. Dugo godina je Adriana Lima, supruga košarkaša Marka Jarića top model i zaštitno lice za Victoria Secret seksi donji veš.

Victoria Secret je zaslužna što je pretvarajući američku koncepciju donjeg veša“ u pionirski marketing koncept seksi ženski veš kao moda i „žensko donje rublje je glavna zabava„. To je dovelo do društvene manifestacije da je povećana kultura prihvatanja kupovine donjeg rublja „u Sjedinjenim Američkim Državama.