PSORIJAZA I PRIRODNO LEČENJE PSORIJAZE

Psorijaza i prirodno lečenje psorijaze. Biljni lek za psorijazu. Alkoholna tinktura čaja Marije Treben kao biljne kapi za psorijazu

 

Psoriasis, psorijaza, oboljenje nejasne etiologije. Javlja se u vidu crvenih, jasno ograničenih eritemoskvamoznih promena razne veličine i oblika. Bolest se najčešće lokalizuje na opruzačkim stranama ekstremiteta (naročito laktovima i kolenima) i vlasišta, mada može da zahvati ćelu kožu. Javlja se u naletima od rane mladosti do duboke starosti. BioPsorijaza kapi za psorijazu su prirodno rešenje za smirivanje svraba, crvenila i ljuspi kod psorijaze koje dokazano deluju u sadejstvu sa BioPsorijaza kremom.

BioPsorijaza biljne kapi za psorijazu

Vrhunski prirodni preparat za psorijazu dokazanog delovanja

Oblici psorijaze: p. anularis, promene imaju prstenast oblik; p. arthropathica, kožne promene su udružene s bolnim oboljenjem mahom malih zglobova s ankilozom i kontrakturama; p. erythrodermica, promene zahvataju čitavu kožu u vidu eritema i deskvamacije; p. geographica, sastoji se iz većih ploča koje slivanjem daju izgled geografske karte; p. guttata, eritemoskvamozne promene veličine kapi; p. gyrata, psorijatičke promene imaju oblik girusa; p. inversa, inverzna lokalizacija lezija u intertriginoznim predelima i prevojima; p. inveterata, starije, zadebljane promene s adherentnim skvamama; p. nummularis, psorijatičke lezije imaju oblik i veličinu metalnog novca; p. punctata, lezije imaju veličinu i oblik tačke; p. pustulosa, rasejane pustulozne promene praćene teškim opštim stanjem. Sin. impetigo herpetiformis.

Prirodno lečenje psorijaze zahteva pravilnu ishranu. Biljne kapi za psorijazu, biljna krema BioPsorijaza i nevenova krema BioCalendula će brzo smanjiti svrab i crvenilo, ali da bi trajnije nestali simptomi psorijaze potrebna je dijeta i izbegavanje kisele hrane.

Biljne kapi za psorijazu BioPsorijaza su novi proizvod za sve one koje psorijaza muči. Prirodno lečenje psorijaze je moguće i dokazano deluje.

Psorijaza je dosadna i uporna bolest kože. Ne postoji pouzdan i trajan lek za psorijazu koji će bolest izlečiti u potpunosti. Postoje prirodni lekovi za psorijazu bazirani na čajevima i raznim mastima koji sa više ili manje uspeha smiruju upale i ljuspanje kože, koji su najčešći simptomi psorijaze. Sintetički lekovi za psorijazu su mahom bazirani na kortikosteroidima koji daju brze efekte i smanjuju upalu i crvenilo kože ali imaju ozbiljne nus pojave degeneracije kože usled duže upotrebe.

Prirodni lek za psorijazu koji se pokazao izuzetnim i koji je dao odlične rezultate je mešavina čaja u vidu BioPsorijaza kapi po recepturi čuvene austrijske travarke Marije Treben koji je ona ostavila čovečanstvu. Korisnici koji koriste naše kapi za psorijazu BioPsorijaza su izuzetno zadovoljni rezultatima jer se simptomi psorijaze brzo smanjuju i povlače se. Uz kapi za psorijazu korisnici sa uspehom koriste i našu kremu BioPsorijaza, koja je jedinstven melem za psorijazu. I to je sasvim pouzdan prirodni lek za psorijazu, iznutra kapi a spolja krema.

Kapi za psorijazu se mogu dugo upotrebljavati bez ikakvih posledica, baš kao i krema za psorijazu i nevenova krema BioCalendula koju takodje preporučujemo. Svrha kapi je da reguliše rad jetre i da je čisti, kao i da uklanja štetne sastojke iz krvi koji izazivaju reakcije na koži ili kosi. Uz adekvatnu i dijetalnu ishranu postižu se dobri rezultati i simptomi psorijaze brzo nestaju i drže se pod kontrolom. Jer, psorijaza je bolest za koju ne postoji lek, niti se zna suštinski uzrok, iako se smatra da su stres, stanje jetre i genetska osnova presudni. Najčešće se navodi da je ona genetskog porekla, i da od nje pati skoro 3% stanovništva.

BioPsorijaza formula po recepturi Marije Treben postoji decenijama i ogromnom broju ljudi je pomogla ljudima da smanje i uklone simptome Psorijaze. To je prirodni lek za psorijazu koji deluje.

Psorijaza ima razne oblike i stepene pojavljivanja i simptoma, napada nokte, kosu, laktove, noge, ledja. Marija Treben je smatrala da psorijaza i njeni simptomi na koži nastaju usled poremećenog rada jetre. Zbog toga je preporučivala poseban režim ishrane za pacijente sa psorijazom sa akcentom da se izbegava hrana koja kiseli organizam. I preporučivala je obaveznu upotrebu svog čaja. Pogledajte tekst o tome ovde.

Mi smo sada taj čaj za psorijazu Marije Treben prebacili u tinkturu i tržištu ponudili nov proizvod – BioPsorijaza biljne kapi za psorijazu. Namena proizvoda je da zameni čaj za psorijazu u svim prilikama kada je nemoguće ili teško spremiti čaj, kada je pacijent na putu, na odmoru, kada vikendom ode na selo, kada je na poslu, kada nema mogućnosti da se skuva čaj, kada mu je teško da nosi čaj za psorijazu sa sobom i slično. U tom smislu su biljne kapi za psorijazu idealno rešenje jer su lake za nošenje i dovoljno je samo pola kašičice tinkture ili 30 kapi staviti u čašu vode i vaš čaj je spreman.

Biljne kapi za psorijazu su napravljene po istom receptu kao i čaj Marije Treben. 

Naručite Set za Psorijazu! Svi koji su koristili kombinovano i zajedno BioPsorijaza čaj za psorijazu, BioPsorijaza kapi za psorijazu, BioPsorijaza kremu za psorijazu i kremu od nevena BioCalendula su brzo osetili i videli rezultate. Mnogi od onih koji boluju od psorijaze su tek nakon decenija patnji našli jeftin i pouzdan biljni lek za psorijazu. Set za psorijazu sadrži 2 bočice kapi, veliku kremu i nevenovu kremu, sve za 2900 dinara!

 

Korišćenje biljne kapi za psorijazu i čišćenje jetre: 30 kapi (pola kafene kašičice) nakapati u 2 dcl vode i popiti pre jela jednom do tri puta dnevno ili po potrebi, umesto nekog od sledovanja čaja.

 

Pakovanje BioPsorijaza biljne kapi za psorijazu: bočica od 100 ml

BioPsorijaza tinktura za psorijazu i čišćenje jetre  traje za oko mesec dana terapije ako se samo tinktura koristi. Ukoliko pretežno koristite čaj za psorijazu a biljne kapi po potrebi, tinktura će vam trajati mesecima. Tinktura za psorijazu se čuva na tamnom i hladnom mestu. Rok trajanja je 3 godine.

 

Cena BioPsorijaza tinktura za psorijazu i čišćenje jetre: 1000 dinara + standardni ptt troškovi slanja paketa brzom poštom.

 

Naručite BioPsorijaza kapi pouzećem direktno na vašu adresu: 

Telefon za naručivanje BioPsorijaza kapi u Srbiji:  065 970 7777    

E mail za naručivanje:  [email protected]

Naručivanje BioPsorijaza kapi za BiH i RS: (+387) 066 271 012

 

http://prirodanadar.rs/

Ostale naše biljne kapi: Preporučujemo da probate i BioColon kapi za nervozna creva – BioHipertenzija kapi za visok pritisakBioLife Regenerator kapi za pankreatitis BioMind Plus kapi za depresiju BioRelax kapi za smirenjeBioCapillary kapi za cirkulacijuBioImunitet kapi za imunitetBioDent kapi za desniBioBronhi kapi za plućaKapi za hemoroideKapi za holesterolKapi za spavanjeKapi za vene