Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Preporuka Zdravlje

Najbolja krema za opekotine od sunčanja i ožiljke BioBalsam

 

BIOBALSAM – Najbolja krema za opekotine od sunčanja i ožiljke

Prirodan preparat BioBalsam je krema za opekotine od sunčanja i drugih izvora toplote koja uspešno sanira opekotine i uklanja ožiljke, leči gnojnu fistulu i zaceljuje fisuru, čireve, otoke, čmičak …

 

BioBalsam je najbolja krema za opekotine od sunčanja i za ožiljke koja postoji na tržištu u celom regionu. Ovu smelu tvrdnju iznosimo stoga što smo obišli mnogo zemalja i probali najrazličiteije kreme za opekotine ali nijedna nije imala tako sjajna svojstva kao BioBalsam krema za opekotine i ožiljke.

Najbolja krema za opekotine od sunčanja i ožiljke BioBalsam hypericum-perforatum
Kantarion ili Bogorodičina trava je divna lekovita biljka koja ulazi u sastav BioBalsam kreme za opekotine

U čemu je tajna BioBalsam kreme za opekotine i ožiljke i zbog čega se razlikuje od drugih krema?

Kao prvo, BioBalsam je melem za kožu, tradicionalna krema za opekotine od lekovitog bilja koja je svoja svojstva potvrdila nebrojeno puta kroz vreme. Kao tradicionalni melem za opekotine, BioBalsam je imao formu vrlo sličnih travarskih preparata koji se mogu naći na tržištu i kod raznih samostalnih proizvodjača. Sa te strane naša krema za opekotine pripada mudrosti tradicije fitoterapije, tim pre što mi koristimo „žive“ ekstrakte lekovitog bilja.

Kao drugo, osnovnu formulu prirodnog melema su naši najbolji farmaceuti unapredili sa savremenim znanjima iz farmacije i prirodnim materijama koje izvrsno deluju na kožu, a koje stari travari nikada nisu imali na raspolaganju. Tu na primer mislimo na upotrebu vitamina, pantenola i specifičnih masti i ulja koje dubinski deluju na kožu na više nivoa.

I treće, kao spoj tradicije i nauke, BioBalsam krema za opekotine i ožiljke je u sebi koncentrisala aktivne materije prirode iznad proseka koji ćete naći u standardnim kremama. Krema za opekotine BioBalsam sačuvala je u sebi svu snagu prirode i dodala moć savremene nauke i tehnologije u jedan jedinstven proizvod koji je teško kopirati.

Na primer, naš cilj je u stvaranju kreme bio da se svinjska mast koja se tradicionalno koristi u najboljim melemima, jer svinjska mast ima svojstva vrlo bliska našoj koži, zameni sa najsličnijom mogućom prirodnom podlogom. Uz dosta znanja, eksperimenata i na kraju krajeva i sreće u istraživanju, stvorili smo neverovatnu formulaciju i melem koji je bolji od svakog i ručno radjenog melema i industrijski pravljene kreme.

Sastav kreme: BioBalsam krema za opekotine i ožiljke u sebi ima ekstrakte i ulja kantariona, nevena, hajdučke trave, žalfije, propolisa, vitamina, pantenola i još ponečaga što joj daje ultimativna lekovita svojstva. Ko god je probao BioBalsam na sebi, video je da deluje fantastično. I verujte nam, ovo je najeftinija krema na svetu, s obzirom na malu cenu koštanja i njen vrhunski kvalitet. Ali to je naš dar ljudima.

Dejstvo kreme: BioBalsam krema za opekotine i ožiljke deluje na skoro sva oštećenja kože, i znašeg iskustva ćemo vam navesti samo najvažnije:

– Smiruje upale i opekotine

– Smanjuje i eliminiše ožiljke od opekotina i rana

– Rastvara i uklanja čireve i gnojne rane

– Uklanja čmičak na oku

– Smiruje Herpes

– Smiruje ekceme

– Odebljala i suva koža nestaje usled upotrebe

– Deluje na svrab i ojede, brzo ih smirujući

– Smiruje gnojnu fistulu

– Leči i zaceljuje fisure

– Omekšava kožu i sprečava razvoj dekubita

– ubrzava zarastanje rane od operacija i smanjuje ožiljak

Biobalsam biljna krema za opekotine Priroda na Dar
Moćna i delotvorna biljna krema za opekotine i rane – klikni na sliku i naruči

Kako se upotrebljava BioBalsam krema za opekotine i ožiljke

Čim se opečete, odmah se uzme BioBalsam i dobro se utrlja iz nekoliko puta. Bitno je utrljavati dva minuta opekotinu, da krema prodre u kožu, onda neće biti ožiljka i opekotina će proći za dan dva. Utrljavanje se ponavlja na svakih sat vremena.
Kod opekotina od sunca, utrljavati odmah čim se uoči crvenilo i peckanje na svakih par sati.

Kod gnojnih rana, čireva, za gnojnu fistulu, obolelo mesto se prvo opere sapunom i vodom, namaže se i utrlja iz par puta BioBalsam krema za opekotine i ožiljke, a zatim se deblji sloj kreme nanese na upaljeno mesto i prekrije gazom ili flasterom da odstoji preko noći. Ujutru skinite gazu ili flaster, operite ponovo sapunom i vodom, i dobro namažite i utrljajte kremom nekoliko puta. U toku dana na svakih par sati utrljavajte kremu ali ne morate držati zavoj, osim ako nije baš velika i bolna oteklina. Uveče oprati mesto ponovo sapunom i vodom, utrljati kremu, naneti deblji sloj i ponovo zaviti. Sve to raditi dok se otok ne povuče ili gnoj ne izvuče. A to će se desiti u roku od dan dva.

Za sve ostale probleme na koži BioBalsam krema za opekotine i rane se klasično namaže i blago utrlja nekoliko puta u toku dana.

 

 

Naručite BioBalsam pouzećem direktno na vašu adresu:

Telefon za naručivanje: 065 970 7777

E mail za naručivanje:  [email protected]

www.prirodanadar.rs

12 komentara

 • Šteta. Baš šteta. 🙁 jer biste tako i zaradili. Za ono što je dobro čuje se, ljudi bi naručivali vaše proizvode. Ovako se utječu raznoraznim travarima šarlatanima.

 • Poštovani proizvodjaču Biobalzam kreme,
  Dobio sam ovu kremu od drugarice kao preporuku da je nosim na letovanje pre dve godine, pošto je dobra za sve namene, kako mi ona reče, i mogu reći da od tada nigde ne krećem bez nje. Stvarno je dobra krema i želim da to i napišem, posebno je iz mog iskustva odlična za opekotine od sunca ili vrelog predmeta, deci je brzo očistila gnojne čiriće i ubrzava zarastanje posekotina.
  Pre neki dan sam se i sam posekao nožem po prstu i koristio sam neku domaću propolis kremu koja mi je bila otvorena ali rana mi se stalno otvarala i krvarila sa njom, dok se nisam setio da uzmem Biobalzam, i već posle jednog dana rana mi se zatvorila. Nije zarasla, treba vremena ali ne krvari više.
  Moja supruga je takodje oduševljena kremom, koja liči na domaći melem, ali nije tako masna i tvrda, i ona je najviše koristi za zanoktice i pete. Raspisah se ali stvarno hoću da se zahvalim proizvodjaču što postoji jedna ovakva krema u našoj zemlji.

  S poštovanjem Vito i porodica iz Beograda

 • Hvala na lepom komentaru gospodine Vito.

  U medjuvremenu smo otkrili posredstvom naše korisnice da bioBalsam krema pomaže kod alergije na trave, kada se koža na nogama zacrveni od prolaska kroz travu. BioBalsam uspeva da smanji crvenilo i svrab, što je i nama čudno, jer zbog lekovitih trava koje su u njemu mi je nismo preporučivali za takve slučajeve.

 • Poštovani,
  uskoro treba da započnem sa završnom fazom lečenja karcinoma dojke – primenom zračne terapije. Kao neželjeni efekti mogu se javith radijacijski dermatitis, opekotine, a kao trajne posledice – otvdnuce koze i hiperpigmentacija. Naravno savetuje se nega koze, a pregledom stručne literature i preporuka raznih udruzenja (Evropska, Američka) je upravo Calendula, odnosno preparati na bazi nevena. Nakon pretrage raznih sajtova dosla sam i do informacija o vasim proizvodima i odlučila se za njih. Molila bih za vase misljenje šta bi bila preporuka – BioCalendula nevenova krema ili Biobalsam?

 • Poštovana Irena u vašem slučaju svakako BioBalsam krema. Ona u sebi ima Calendulu (neven) ali i mnoge druge tvari koje su dragocene kod takvih stanja i dobro deluju na ožiljak i radijacijske opekotine.

  BioBalsam je moćna krema za takve stvari.

Ostavite komentar