Krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu

BIOBALSAM 

Fantastična i vrlo efikasna prirodna krema BioBalsam koristi se za opekotine i sva oštećenja kože kao što su upala kože, dekubitis, čir, ekcemi

 

Krema za opekotine i čireve BioBalsam je izvorno nastala na planini Durmitor u Crnoj Gori. Zasluga za njen nastanak duguje se pokojnoj Milijani Karadžić iz sela Palež na Durmitoru. Svojevremeno je Milijana Karadžić svom najmladjem detetu, sinu Ratku, dečaku od pet godina, spasla odsečen mali prst melemom od hajdučke trave.

BioBalsam biljna krema za fisuru fistulu opekotine dekubitis

Njeno znanje i ljubav prema lekovitom bilju nas je inspirisalo decenijama unazad da koristimo prirodne meleme u tretiranju problema kože. U kući smo stalno imali domaću prirodnu kremu za opekotine, kremu za čir, kremu za ekceme kod dece, kremu za zanoktice, kremu za rane.

Na kraju su nas prijatelji i poznanici koji su te prirodne kreme za kožu godinama koristili naterali da se organizujemo i napravimo komercijalni preparat koji će biti svima dostupan. Jer, mi smo nekada imali dovoljno a nekada i ne domaćih melema i krema.

Zato smo se svi okupili u projektu Priroda na Dar i u saradnji sa najboljim farmaceutima i doktorima za kožu kod nas u zemlji, rešili da napravimo vrhunsku prirodnu kremu najboljeg mogućeg kvaliteta. Jer, to smo radili za našu decu, baš kao što je Milijana radila to za svoju decu.

Upotrebili smo svu mudrost tradicije i znanje nauke da napravimo najkvalitetniju moguću kremu. Nismo se obazirali na cenu, niti smo preparat pravili da bi ga masovno prodavali. I na kraju, svi zajedno smo ponosni jer smo napravili univerzalni i lekovit melem za kožu BioBalsam, nešto najbolje što priroda može da vam da – Priroda na dar.

Šta je to Biobalsam univerzalni melem za kožu i oštećenja i kože i na šta deluje?

Pre svega, BioBalsam je visokokvalitetna krema, tradicionalni melem i potpuno prirodna krema za kožu sa lekovitim biljem, propolisom, voskom i vitaminima koja deluje na niz problema kože. Bez veštačkih boja, mirisa, konzervansa, parabena, samo prirodni sastojci.

Biobalsam krema za opekotine deluje trenutno i efektno na opekotine nižeg stepena. Kao krema za opekotine daje fantastične rezulate. Kada god se opečete, potrebno je odmah dobro utrljati Biobalsam na opečeno mesto iz nekoliko puta. Zatim na svakih par sati ponovo utrljati kremu. U toku dana će se opekotina smiriti.

Manje opekotine se već za dva tri dana neće videti na koži. Kremu za opekotine utrljavati i na mehur koji se pojavi kod jače opekotine, i posle par dana će manji mehur potpuno nestati. Nastaviti utrljavanje kreme za opekotine nekoliko nedelja par puta dnevno da bi se izbegla pojava ožiljka od opekotina.

Pravilna upotreba Biobalsam kreme vas spašava pojave ožiljaka od opekotina.

BioBalzam krema za rane deluje efektno na stare rane i rane kod pušača i dijabetičara koje sporo i teško zarastaju. Važi isto pravilo, kremu za rane dobro utrljati iz nekoliko puta i utrljvati najmanje tri puta dnevno. Kod gnojnih rana i rana koje cure, potražiti savet lekara pre stavljanja Biobalsama. U tim slučajevima Biobalsam se stavlja kao debeo sloj kreme na ranu, pa se prekriva sterilnom gazom i menja na svakih 6 sati.

Biobalsam krema za rane se ne stavlja ne otvorene rane! Za žive rane potražite pomoć lekara i stručnu obradu rane.

BioBalsam krema za fisuru i fistulu. Ne postoji bolja krema za fisuru i fistulu. Krema ubrzava zarastanje fisura. Ne može samo da pomogne kod starih fisura koje imaju ožiljno tkivo i koje su za operaciju, jer je tkivo izgubilo sposobnost zarastanja, inače kod svih drugih fisura dovodi do zarastanja rana.

Kao krema za fistulu se koristi kada je fistula upaljena i boli. Brzo smiruje upalu i bol.

BioBalsam krema za čireve, ujede i otoke. Uzeti kremu za čireve i dobro utrljati na čir, namazati čir debljim slojem kreme za čireve i staviti preko flaster, zavoj ili gazu. Uveče i ujutru promeniti zavoj ili flaster i ponoviti proceduru. Bilo da se radi o čiru, ujedu insekta ili gnojnom otoku Biobalsam krema za čireve, ujede i otoke deluje u toku dana i već ćete u prvih 24 sata videti znatno poboljšanje.

Biobalsam krema za ekceme i perutanje kože. BioBalsam deluje odlično na ekceme, suvu kožu sklonu perutanju. Brzo se upija u kožu i daje joj baršunast i svež izgled. BioBalzam kao krema za ekceme ima jedno ograničenje, a to je da nije za atopične pacijente koji su alergični na propolis ili kamilicu. Ali, to se lako i brzo utvrdjuje ako se pojavi crvenilo pri stavljanju kreme na kožu.

BioBalzam se može upotrebljavati i kao krema za psorijazu, kao krema za čmičak, kao krema za zanoktice, kao krema za urasle nokte, zatim krema za otvrdnuće kože, krema za hrapavu kožu i krema za akne. Kao krema za akne BioBalsam se koristi kad imamo velike i upaljene akne ili gnojave potkožne mitisere. Ako su potkožne bubuljice pod upalom, BioBalsam se dobro namaže na bubuljicu i prekrije namazanim flasterom preko noći.

BioBalsam pomaže kod velikih akni da se ne pojave ožiljci i smanje gnojave akne. Neke vrste akni BioBalsam i leči, ali nije usko specijalizovana krema za lečenje akni.

BioBalzam krema za ožiljke od operacija i sve druge ožiljke. Izuzetno dobro Biobalzam deluje kao krema za ožiljke od operacija i za sve druge ožiljke. Ubrzava zarastanje rana, smanjuje i uklanja ožiljke. Nakon operacije, kada se iz reza rane izvuku hirurški konci, sačekati dva dana da se rupe od konaca zatvore, pa početi sa mazanjem kreme za ožiljke, par puta u toku dana. Krema za ožiljke od operacija će ubrzati zarastanje rane i maksimalno smanjiti ožiljak.

Tajna BioBalsama je u tome što je pronadjena uspešna i efikasna prirodna formula da se pokrije širok spektar problema kože. Uostalom, ako probate našu kremu za kožu, videćete koliko je drugačija od svega ostalog što ste probali do sada, koliko je jedinstvena i kvalitetna. Odgovorno i sa ponosom tvrdimo da kvalitetniju kremu za opekotine, rane, ožiljke i kožu nećete naći nigde.

Kako se može kupiti BioBalsam krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu:

Putem maila:   [email protected]

Telefonom:   065 – 970 – 7777

Uputstvo za primenu BioBalsam krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu

Sastav BioBalsam krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu

Ekstrakti lekovitog bilja hajdučke trave, žalfije i kantariona, nevenovo i kantarionovo ulje, pčelinji vosak, propolis, vitamini i prirodna kozmetička podloga.

Dejstvo BioBalsam krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu

Livadsko i šumsko bilje i prirodni sastojci upotrebljeni u ovom preparatu deluju antiupalno na kožu, smiruju opekotine i nadražaje kože, deluju antiseptično i smiruju bol, ubrzavaju zatvaranje i zarastanje rana, omekšavaju i neguju ispucalu kožu, umiruju ojede, koprivnjaču i omekšavaju otvrdnuća i zadebljanja kože. Masna podloga balsama je kreirana tako da po strukturi sliči koži i potkožnom tkivu, duboko prodirući u kožu unoseći u nju aktivne supstance i istovremeno negujući spoljni omotač.

Primena BioBalsam krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu

BioBalsam se može koristiti kod sledećih stanja: upala kože, lakših opekotina, ragada, ispucale kože, zanoktica, lišajeva, akna, otoka od uboda insekata, ojeda, crvenila, koprivnjača, čireva, rana koje sporo zarastaju, manjih rana nastalih od šećerne bolesti, za negu kože oko dekubita, perutanja kože, svrab, i blažih hemoroidalnih tegoba.

Način čuvanja

Čuvati BioBalsam zatvorenim u tubi na temperaturi od 5 do 25 stepeni, na tamnom, suvom i zaštićenom mestu.

Pakovanje

Teglica od 50 ml balsam kreme.

Rok upotrebe

2 godine od datuma proizvodnje. Do 6 meseci od trenutka otvaranja teglice. 

http://prirodanadar.rs/