Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Preporuka Zdravlje

Krema za opekotine, rane, dekubit, čireve, ekceme, psorijazu – BioBalsam

Krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu

 

BIOBALSAM je prirodna krema za opekotine, čireve, psorijazu

Fantastična i vrlo efikasna prirodna krema za opekotine i sva oštećenja kože kao što su upala kože, dekubitis, čir, ekcemi

 

Krema za opekotine i čireve BioBalsam je izvorno nastala na planini Durmitor u Crnoj Gori. Zasluga za njen nastanak duguje se pokojnoj Milijani Karadžić iz sela Palež na Durmitoru. Svojevremeno je Milijana Karadžić svom najmladjem detetu, sinu Ratku, dečaku od pet godina, spasla odsečen mali prst melemom od hajdučke trave.

Njeno znanje i ljubav prema lekovitom bilju nas je inspirisalo decenijama unazad da koristimo prirodne meleme u tretiranju problema kože. U kući smo stalno imali domaću prirodnu kremu za opekotine, kremu za čir, kremu za ekceme kod dece, kremu za zanoktice, kremu za rane.

Na kraju su nas prijatelji i poznanici koji su te prirodne kreme za kožu godinama koristili naterali da se organizujemo i napravimo komercijalni preparat koji će biti svima dostupan. Jer, mi smo nekada imali dovoljno a nekada i ne domaćih melema i krema. Zato smo se svi okupili u projektu Priroda na Dar i u saradnji sa najboljim farmaceutima i doktorima za kožu kod nas u zemlji, rešili da napravimo vrhunsku prirodnu kremu najboljeg mogućeg kvaliteta. Jer, to smo radili za našu decu, baš kao što je Milijana radila to za svoju decu.

Upotrebili smo svu mudrost tradicije i znanje nauke da napravimo najkvalitetniju moguću kremu. Nismo se obazirali na cenu, niti smo preparat pravili da bi ga masovno prodavali. I na kraju, svi zajedno smo ponosni jer smo napravili univerzalni i lekovit melem za kožu BioBalsam, nešto najbolje što priroda može da vam da – Priroda na dar.

.

Šta je to Biobalsam univerzalni melem za kožu i oštećenja i kože i na šta deluje?

Pre svega, BioBalsam je visokokvalitetna krema, tradicionalni melem i potpuno prirodna krema za kožu sa lekovitim biljem, propolisom, voskom i vitaminima koja deluje na niz problema kože. Bez veštačkih boja, mirisa, konzervansa, parabena, samo prirodni sastojci.

Biobalsam krema za opekotine deluje trenutno i efektno na opekotine nižeg stepena. Kao krema za opekotine daje fantastične rezulate. Kada god se opečete, potrebno je odmah dobro utrljati Biobalsam na opečeno mesto iz nekoliko puta. Zatim na svakih par sati ponovo utrljati kremu. U toku dana će se opekotina smiriti. Manje opekotine se već za dva tri dana neće videti na koži. Kremu za opekotine utrljavati i na mehur koji se pojavi kod jače opekotine, i posle par dana će manji mehur potpuno nestati. Nastaviti utrljavanje kreme za opekotine nekoliko nedelja par puta dnevno da bi se izbegla pojava ožiljka od opekotina. Pravilna upotreba Biobalsam kreme vas spašava pojave ožiljaka od opekotina.

BioBalzam krema za rane deluje efektno na stare rane i rane kod pušača i dijabetičara koje sporo i teško zarastaju. Važi isto pravilo, kremu za rane dobro utrljati iz nekoliko puta i utrljvati najmanje tri puta dnevno. Kod gnojnih rana i rana koje cure, potražiti savet lekara pre stavljanja Biobalsama. U tim slučajevima Biobalsam se stavlja kao debeo sloj kreme na ranu, pa se prekriva sterilnom gazom i menja na svakih 6 sati.

Biobalsam krema za rane se ne stavlja ne otvorene rane! Za žive rane potražite pomoć lekara i stručnu obradu rane.

BioBalsam krema za čireve, ujede i otoke. Uzeti kremu za čireve i dobro utrljati na čir, namazati čir debljim slojem kreme za čireve i staviti preko flaster, zavoj ili gazu. Uveče i ujutru promeniti zavoj ili flaster i ponoviti proceduru. Bilo da se radi o čiru, ujedu insekta ili gnojnom otoku Biobalsam krema za čireve, ujede i otoke deluje u toku dana i već ćete u prvih 24 sata videti znatno poboljšanje.

Biobalsam krema za ekceme i perutanje kože. BioBalsam deluje odlično na ekceme, suvu kožu sklonu perutanju. Brzo se upija u kožu i daje joj baršunast i svež izgled. BioBalzam kao krema za ekceme ima jedno ograničenje, a to je da nije za atopične pacijente koji su alergični na propolis ili kamilicu. Ali, to se lako i brzo utvrdjuje ako se pojavi crvenilo pri stavljanju kreme na kožu.

BioBalzam se može upotrebljavati i kao krema za psorijazu, kao krema za čmičak, kao krema za zanoktice, kao krema za urasle nokte, zatim krema za otvrdnuće kože, krema za hrapavu kožu i krema za akne. Kao krema za akne BioBalsam se koristi kad imamo velike i upaljene akne ili gnojave potkožne mitisere. Ako su potkožne bubuljice pod upalom, BioBalsam se dobro namaže na bubuljicu i prekrije namazanim flasterom preko noći. BioBalsam pomaže kod velikih akni da se ne pojave ožiljci i smanje gnojave akne. Neke vrste akni BioBalsam i leči, ali nije usko specijalizovana krema za lečenje akni.

BioBalzam krema za ožiljke od operacija i sve druge ožiljke. Izuzetno dobro Biobalzam deluje kao krema za ožiljke od operacija i za sve druge ožiljke. Ubrzava zarastanje rana, smanjuje i uklanja ožiljke. Nakon operacije, kada se iz reza rane izvuku hirurški konci, sačekati dva dana da se rupe od konaca zatvore, pa početi sa mazanjem kreme za ožiljke, par puta u toku dana. Krema za ožiljke od operacija će ubrzati zarastanje rane i maksimalno smanjiti ožiljak.

Tajna BioBalsama je u tome što je pronadjena uspešna i efikasna prirodna formula da se pokrije širok spektar problema kože. Uostalom, ako probate našu kremu za kožu, videćete koliko je drugačija od svega ostalog što ste probali do sada, koliko je jedinstvena i kvalitetna. Odgovorno i sa ponosom tvrdimo da kvalitetniju kremu za opekotine, rane, ožiljke i kožu nećete naći nigde.

Napraviti ovako kvalitetan melem i vrhunsku kremu zahteva mnogo znanja, truda i posvećenosti. Naša krema se pravi ručno i u ograničenom broju komada. Proizvodi je apoteka Kamilica u Beogradu za sve naše prijatelje. Potrudili smo se da cenu preparata (600 dinara za 30 ml) smanjimo na najmanju moguću meru da bude dostupna svakoj porodici.

Biobalsam biljna krema za opekotine Priroda na Dar
Moćna i delotvorna biljna krema za opekotine i rane – klikni na sliku i naruči

 

Kako se može kupiti BioBalsam krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu:

Putem maila:   [email protected]

Telefonom:   065 – 970 – 7777

 

Uputstvo za primenu BioBalsam krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu

 Sastav BioBalsam krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu

Ekstrakti lekovitog bilja hajdučke trave, žalfije i kantariona, nevenovo i kantarionovo ulje, pčelinji vosak, propolis, vitamini i prirodna kozmetička podloga.

Dejstvo BioBalsam krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu

Livadsko i šumsko bilje i prirodni sastojci upotrebljeni u ovom preparatu deluju antiupalno na kožu, smiruju opekotine i nadražaje kože, deluju antiseptično i smiruju bol, ubrzavaju zatvaranje i zarastanje rana, omekšavaju i neguju ispucalu kožu, umiruju ojede, koprivnjaču i omekšavaju otvrdnuća i zadebljanja kože. Masna podloga balsama je kreirana tako da po strukturi sliči koži i potkožnom tkivu, duboko prodirući u kožu unoseći u nju aktivne supstance i istovremeno negujući spoljni omotač.

Primena BioBalsam krema za opekotine, čireve, ekceme, psorijazu

BioBalsam se može koristiti kod sledećih stanja: upala kože, lakših opekotina, ragada, ispucale kože, zanoktica, lišajeva, akna, otoka od uboda insekata, ojeda, crvenila, koprivnjača, čireva, rana koje sporo zarastaju, manjih rana nastalih od šećerne bolesti, za negu kože oko dekubita, perutanja kože, svrab, i blažih hemoroidalnih tegoba.

Način čuvanja

Čuvati BioBalsam zatvorenim u tubi na temperaturi od 5 do 25 stepeni, na tamnom, suvom i zaštićenom mestu.

Pakovanje

Teglica od 30 ml balsam kreme.

Rok upotrebe

2 godine od datuma proizvodnje. Do 6 meseci od trenutka otvaranja tube. Biobalzam krema nema konzervanse u sebi zbog čega se može pojaviti oksidacija i promena boje na površini kreme. Ako se to pojavi samo uklonite površinski sloj kreme i slobodno koristite ostatak.

http://prirodanadar.rs/

38 komentara

 • Molim vas za odgovor. Da li biobalsam deluje na starije opekotine i oziljke. Moje dete se polilo vrelom vodom, imalo je na rukama opekotine 3 stepena, one su izlecene ali su ostali oziljci. Da li se oni sada mogu mazati vasom kremom i da li ce imati efekta. I kako mazati?

 • @ zabrinuta majka

  BioBalsam kao krema za opekotine će svakako blagotvorno delovati na ožiljke od opekotina kod vašeg deteta. Ubrzaće sazrevanje ožiljaka, revitalizaciju kože i smanjenje ožiljaka.

  Zavisno od oštećenja kože i s obzirom da je dete u pitanju može u velikoj meri ukloniti ožiljak ako je tretman opekotine bio adekvatan ili pak samo delimično ukloniti i smanjiti ožiljak ako medicinski tretman opekotina nije bio kako treba ili je usled vreline koža suviše i trajno oštećena.

  Dosta toga zavisi i od kože same osobe, odnosno vašeg deteta.

 • Koristim pantenol kremu za opekotine po savetu lekara. Probala bih i Biobalsam ali se bojim da ne prekinem terapiju sa pantenol kremom. Imate li savet.

 • @ Bojana

  Držite se propisane terapije lekara. Možete jednom dnevno namazati opekotine i našim BioBalsamom, samo će vam dodatno pomoći.

  BioBalsam krema za opekotine u sebi ima pantenola, ali i alantoina, vitamine, lekovita biljna ulja, ekstrakte lekovitog bilja, i još ponešto vrlo dragoceno za kožu, sve ono što obična pantenol krema nema. To je kvalitet BioBalsam kreme za opekotine u odnosu na sve ostale kreme.

 • […] Krema za opekotine, rane, dekubit, čireve, ekceme, psorijazu – BioBalsamLečenje raka i pravoslavlje – medicina, vera i sujeverjeLjubiša Stojanović Louis – In memoriamAntistres terapija menadžera – baštovanstvo ili sexy sekretaricaVanzemaljski i NLO crteži u žitu – crop circleZemljotres – srčani udar Srbije nRelate.getNrelatePosts("http://api.nrelate.com/rcw_wp/0.51.4/nr_load.php?tag=nrelate_related&keywords=UV+Index+nad+Srbijom+i+Evropom+i+pojava+melanoma&domain=www.bastabalkana.com&url=http%3A%2F%2Fwww.bastabalkana.com%2F2009%2F09%2Fuv-index-nad-srbijom-i-evropom-i-pojava-melanoma%2F&nr_ad_number=0&nr_div_number=1"); nRelate.domain = "www.bastabalkana.com";nRelate.fixHeight("nrelate_related_1");nRelate.adAnimation("nrelate_related_1");nRelate.tracking("rc"); […]

 • @ I

  Za lečenje seboreje se ne koriste kreme i masti već losioni. Seboreja je upala i pojačano lučenje lojnih žlezda i ne preporučuje stavljanje dodatne masti.

  Pokušaćemo da nadjemo jedan staru formulaciju za losion koja je pokazala uspešnost kod tretiranja seboreje, pa ćemo objaviti sledećih dana. Recept se može napraviti u apoteci koja ima galensku labaratoriju.

 • zanima me moze li se ta Vasa krema poslati postom ili se ipak moze kupiti samo na navedenim prodajnim mjestima ?

 • @ Amela

  Može se poslati poštom na teritoriji Srbije uz plaćanje troška poštarine.

  Potrebno je samo nazvati apoteku na broj 011/ 3067 497 raspitati se o troškovima slanja i naručiti slanje poštom.

 • Zahvalna mama bi htela da pohvali kremu Biobalsam. Kupila sam je sebi za opekotine, ali sam se setila da je upotrebim kod deteta koje je imalo urastao nokat na nozi. Mesec dana nam je lekar prepisivao razne kreme i one sa antibioticima, jer je dete imalo bolni i crveni otok.

  Stavila sam biobazam kremu i preko flaster pred spavanje detetu. Ujutru je otok pao i mnogo je manje bolelo. Posle tri dana je ostalo samo crvenilo. Nastavila sam da stavljam melem i nakon 5 dana je sve nestalo!

  Sve pohvale za kremu!!!

 • Drago nam je da je BioBalsam melem pomogao vašem detetu. Za to je i stvoren u prirodu i poklonjen ljudima 🙂

  Vremenom ćete videti koliko dobro deluje i na mnoge druge stvari: čirevi, opekotine, ekcem, ubodi, otoci, rane.

 • Molim za odgovor. Imam sledeci problem prije 3 godine sam imao opoeraciju prsta koji su mi ostranili jer mi je indusrtiska masina isti otkinula mali prst, posle operacije pa do sada na jednom mijestu mi se uvijek skoro svaki dan stvara gnojna kesica u obliku bubuljice koju istiskujem i ima malo bijelog gnoja sa krvlju i tako vec 3 godine , doktori kazu da je sve uredu i da neznaju zasto me boli i zasto se gnoji , probao sam sve moguce meleme koje mi je neko rekao i sad sam vidio na saitu vasu reklamu i zanima me mozeli mi pomoci i dali ima da se kupi u republici Srpskoj .. Unaprijed hvala.

 • @ marko

  Gnoj koji vam se tako stalno pojavljuje može da bude reakcija na hirurški konac koji vam je ostao na tom mestu ili na neki delić nečega. Trebalo bi da odete kod hirurga da vam otvori to mesto i pokuša da nadje uzrok gnojnih upala.

  BioBalsam ne možete da kupite u Republici Srpskoj za sada. Mogao bi da vam pomogne da smiri upalu i istera gnoj, tako što bi ga dobro namazali na upaljeno mesto i utrljali a onda naneli debeo sloj balsama i prekrili gazom ili flasterom preko noći. Uočili biste promenu i smirivanje već preko noći.

  Ali, verovatno bi vam se opet javili gnojni procesi ako je u pitanju hirurški konac ili neki trn, opiljak, ili nešto treće što je ostalo u tkivu.

 • Imam pitanje, moj muz ima dekubit koji je odozgo tamno crne boje, neki gnoj i krv iz njega izlazi i produbljuje se. Sta mogu da primenim od vasih preparata da se ne bi podvrgavao hirurskom zahvatu. Inace je nepokretan, boluje od multiple skleroze, svakog meseca mu se ispituje INR, jer mu je krv gusta i sklona je pravljenju trombova, pije lek Sinkum od 4 mg. Rezultat zadnje laboratorije je bio jako los, mozda zbog dekubita a mozda i ne. Unapred zahvalna
  Lidija Petrovic

 • @ Lidija Petrović

  Dekubit ne može samo da zaleči krema, potrebno je da iskusna medicinska sestra tretira dekubit – masaže, čišćenje rane, mazanje BioBalsam kreme.

  BioBalsam krema može pomoći da se dekubit ne širi, ali se ne stavlja na otvorenu ranu, već na kožu po obodu da bi njoj melem dao jačinu da ne propada.

  Nekada mora pacijent da se podvrgne operaciji da bi se dekubitna rana zatvorila.

  U svakom slučaju pacijenti koji su nepokretni moraju biti stalno prevrtani i masirani da ne bi došlo do nastanka dekubita. BioBalsam krema može da pomogne da se na mestima kontakta teže stvori dekubit, ali ako se pacijent ne masira na mestima koja su podložna dekubitu ni jedna krema ne može da spreči pojavu dekubita.

 • @ Milica

  BioBalsam može da smanji pojavu keloida ili ih čak i eliminiše u početnoj fazi, odnosno ako se koža tretira kremom pre operacije i nakon nje, kada postoji bojazan da je osoba sklona keloidima.

  Može delom da smanji bujanje keloida, njihiv rast i veličinu, ali ne može da već postojeće smanji. Može da ih omekša i pripremi kožu za operaciju skidanja keloida, pa da se nadamo da se neće ponovo pojaviti, jer keloidi su bujanje tkiva i to je indivudalan problem koji medicina nije adekvatno rešila.

 • @ Sasa

  Kada kažete „Stari ožiljci od opekotina“ to zahteva preciznije objašnjenje:

  1. Koji stepen opekotina,

  2. Koliko su veliki ožiljci, i

  3. Koliko su stari ožiljci od opekotina.

  BioBalsam krema za opekotine je najefikasnija kada se odmah primeni, čim opekotina nastane. Za manje opekotine od pegle, vrele, vode, ringle, rerne, sveće i tako redom, dobro i temeljno utrljavanje na svaka tri sata ukloniće za dva dana svaku opekotinu i neće ostati ožiljak.

  Za opekotine koje nisu masivne i duboke a nisu starije od 3 meseca, značajno će pomoći, od potpunog umanjenja do toga da ožiljci skroz nestanu.

  Kod velikih opekotina koje su duboke i stare, uz upornu primenu može da ožiljke omekša i umanji njihovu vidljivost, ali ne i da ih ukloni, jer je potkožno tkivo razoreno. U takvim slučajevima se primenjuje plastična hirurgija a BioBalsam se koristi za brže zarastanje rezova i uklanjanje ožiljaka od operacije.

  U svim slučajevima, potrebna je upornost sa mazanjem balsama, jer to treba raditi 4 do 5 puta dnevno, i vreme da se dobije rezultat, jer se mora poštovati i brzina kojom se sama koža obnavlja, a to traje mesecima. Nemamo fotografije za koje nas pitate.

 • Da li se moze tretirati stari oziljak od carskog reza? Proslo je 10 meseci i na nekim mestima je ostao deblji oziljak. Hvala

 • Dosta kasnite Aleksandra sa terapijom ožiljka, to je već sazreo ožiljak. Pokušajte uporno da utrljavate BioBalsam tri puta dnevno sledećih mesec dana. Trebaće vam dosta upornosti da ga malo popravite.

  Potražite savet plastičnog hirurga ako je ožiljak masivan i ako vam smeta. BioBalsam krema deluje najefikasnije brzo nakon zarastanja rane, dok je ožiljak još svež i nije došlo do njegovog sazrevanja i formiranja tkiva ožiljka.

 • imam star 15 godina veliki oziljak ispod koljena od udesa koza mi je tanka i kako je starija dobija po neko crvenilo i fleke sta je resenje treba li neka krema

 • imam veliki star15 godina oziljak tanka osjetljiva koza i oinegdje crvenulo mazao sam sa nekim kremama ali mi je bilo gore da li ima neka krema ili da se uopste ne koristi krema hvala

 • Igore, BioBalsam vam može pomoći ako vam se ožiljak upali ili crveni ali ga neće skinuti. Nijedna krema ne može da skine stari ožiljak.

  Skidanje ožiljka je posao za dobrog kozmetičara koji će sa mikroabrazijama da skida postepeno ožiljak i da stavlja BioBalsam posle toga da bi se koža regenerisala.

Ostavite komentar