Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Ostalo

Alan Ford i poplava – zašto i kako nastaju poplave u društvu

 

Alan Ford i poplava – kako nastaju poplave

Legendarni crtani strip Alan Ford i poplava. Epizoda stripa koja objašnjava zašto nastaju poplave i kako se prikuplja pomoć za postradale

 

U jednom je kraljevstvu počela padati kiša. I kiša je padala, i padala, i padala. Onda je nastupila poplava.

Donosimo samo jednu epizodu iz stripa Alan Ford koja govori o toma kako nastaje poplava i kako se i zbog čega skuplja pomoć za ugrožene. Naravno, ovo je sve strip a ne stvarni život, karikatura a ne zbilja. Zbog toga se izvinjavamo aktuelnoj vlasti, jer ne mislimo na njih, kao i svima koji su stradali u nedavnim poplavama, jer ne želimo da povredimo ičija osećanja, ovaj strip je ipak samo parodija.

Strip karikature, ironije i sarkazma Alan Ford najbolje je opisao naš autor na blogu Lazar Džamić u svojim sjajnim esejima i knjizi Cvećara u kući cvijeća.

 

Alan Ford i poplava - zašto i kako nastaju poplave u društvu Alan Ford i poplava - zašto i kako nastaju poplave u društvu 2 Alan Ford i poplava - zašto i kako nastaju poplave u društvu 3 Alan Ford i poplava - zašto i kako nastaju poplave u društvu 4 Alan Ford i poplava - zašto i kako nastaju poplave u društvu 5 Alan Ford i poplava - zašto i kako nastaju poplave u društvu 6 Alan Ford i poplava - zašto i kako nastaju poplave u društvu 7 Alan Ford i poplava - zašto i kako nastaju poplave u društvu 8

 

Sve je ovo nacrtano pre 30 godina i nema nikakve veze sa današnjim vremenom, niti sa našom ili nekom stranom vladom, HAARP sistemima i padavinama. Ovo je samo karikaturalni strip.

 

2 komentara

Ostavite komentar

https://www.bastabalkana.com/wp-content/uploads/2019/04/Dr-Milena-Šćepanović-proktolog-hirurg-ordinacija-Proktomed.jpg
Golden Sweden Bitter GIF baner 336x280