Evropski kup planinskog skejtborda i dve bronzane medalje

Naši vozači skejtborda se vraćaju iz Italije sa dve bronzane medalje gde je od 1 do 2 avgusta 2013-e održan Evropski kup planinskog skejtborda

 

EVROPSKI KUP PLANINSKOG SKEJTBORDA

DVE BRONZANE MEDALJE IZ ITALIJE

1 – 2. avgust / Italija

Članovi Kluba planinskog skejtborda „ATB“ iz Novog Sada, vratili su se sa osvojene 2 bronzane medalje na EVROPSKOM KUPU PLANINSKOG SKEJTBORDA, koji je održan u Italiji 1. i 2. avgusta. Oni su se trkali u disciplinama daunhil i slalom i još jednom potvrdili su u samom svetskom vrhu vozača planinskog skejtborda.

put u Italiju Evropski kup planinskog skejtborda i dve bronzane medalje

Tim Srbije na putu u Italiju

U klasi devojaka naša Senka Bajić je treće mesto, kao i njen kolega, veteran, Predrag Marcikić u master grupi. I ostali naši vozači (Todor Toša Jović, Predrag Trifunov, Ivan Raković i Slobodan Banović) pokazali su veliki profesionalizam i neustrašivost, ali sekunde su presudile i ostavile ih samo sa ‘užarenim’ daskama u rukama.

Evropski kup planinskog skejtborda i dve bronzane medalje  Predrag Marcikic

Predrag Marcikić na postolju

Kao što smo već  najavili, odlazak naših mountainboarder-a u Italiju organizovan je u okviru klupskih priprema za 2. SVETSKO PRVENSTVO u borderkrosu, koje će biti održano 5. i 6. septembra u Bukovcu blizu Novog Sada, a domaćini su upravo članovi KPS „ATB“.

Evropski kup planinskog skejtborda i dve bronzane medalje  Senka Bajic

Senka Bajić na postolju