KAKO SE LEČE HEMOROIDI PRIRODNIM PUTEM

Biljne kapi za hemoroide BioCapillary i prirodna krema za hemoroide BioHemor su idealan spoj i prirodni lek za hemoroide i uvećane šuljeve

 

Hemoroidi ili šuljevi su bolest savremenog čoveka i poprimaju epidemijske razmere iako kao sindrom uvećani hemoroidi postoje kao opisana bolest još od antičkih vremena. Istorija medicine je zabeležila da su mnoge poznate ličnosti bolovale od hemoroida, a neka od njih su i preminuli od prolapsa hemoroida, jer tadašnji lekari nisu uspevali da zaustave krvarenje iz oteklih hemoroida. Danas su bolesti hemoroida bezopasne, ali su uporne i izazivaju dosta neprijatnosti ljudima.

Prirodni-lek-za-šuljeve-biljne-kapi-i-krema-za-hemoroide-Priroda-na-Dar Arnica montana

Krema za hemoroide BioHemor u sebi ima skupocenu i dragocenu lekovitu biljku Arniku (Arnica Montana)

Uzrok pojave hemoroida su uvećani i prošireni varikonozni hemoroidni krvni sudovi – vene, u oblasti rektuma i čmara. Usled tih proširenja i zastoja krvi stvaraju se hemoroidni čvorići koji svrbe i bole. Zavisno od položaja prema mišiću čmara razlikujemo spoljašnje i unutrašnje hemoroide. U oba slučaja terapija se sastoji u smanjivanju otoka i upale hemoroida a to se najbolje postiže boljom prokrvljenošću regije.

Prirodni lek za hemoroide postoji i sastoji se od dva preparata koja deluju na začepljenje krvi kod pojave hemoroida, a to su biljne kapi za hemoroide i cirkulaciju i biljna krema za hemoroide BioHemorroids.

Biljna krema za hemoroide BioHemor deluje spolja, smanjuje upale i smiruje svrab i bol, daje elastičnost hemoroidalnim venama i jača ih da ne bi ponovo nastali hemoroidni čvorovi. Aktivne materije lekovitog bilja kao što su Divlji kesten i Arnika koji čine glavno svojstvo kreme za hemoroide dovode i do brzog smanjivanja i nestajanja hemoroidalnih čvorova.

S druge strane, BioHemor biljne kapi za hemoroide deluju na krv, dajući joj bolju viskoznost i razgradjujući sva začepljenja, a posebno je značajno to što se smanjuje mogućnost da hemoroidi ponovo nastanu. Dužom upotrebom krema za hemoroide i kapi za hemoroide će eliminisati vaše hemoroide i sve probleme koje imate sa njima, ako se uz to držite i preporuka lekara oko ishrane, kretanja, sedenja.

Prirodni lek za hemoroide deluje efikasno i uspešno ali je potrebno i da se pacijent potrudi da ukloni uzroke zbog kojih hemoroidi nastaju – dugo sedenje, nekretanje, loša ishrana, zatvor, napinjanje čmara usled dugog sedenja na toalet šolji, suva hrana, dijete ili pak česte stolice.

BioHemor krema za hemoroide se pokazala veoma uspešnom u praksi, jer njena jedinstvena formula je potpuno drugačija od svega što možete naći na tržištu. Deluje na šuljeve na nekoliko nivoa, na nivou same upale, blago hladi, uklanja svrab, razvija bolju prokrvljenost regije, jača krvne sudove. Vrlo brzo će vam pomoći osim u slučajevima kada vam ispada debelo crevo i kada stalno iritirate hemoroide uzrocima pojave istih.

BioHemor kapi za hemoroide i cirkulaciju su biljni preprat za bolju cirkulaciju, tako da boljom cirkulacijom i protokom krvi mnogo brže dovode do regulacije šuljeva. Razbija sve trombove, sva začepčljenja, sve zastoje, stvara krv viskoznijom, tako da se ona ne zadržava i neometano teče dalje. Uz to, kapi za hemoroide deluju anti upalno na same krvne sudove i pojavu degeneracije krvnih sudova u vidu proširenih vena i ateroskleroze.

BioHemor kapi za hemoroide

Kako se koristi prirodni lek za hemoroide – zajedno krema i kapi

Krema za hemoroide BioHemor se nanosi dva puta dnevno na uvećane hemoroide ili hemoroide koji svrbe. Trudite se da uvek operete ili obrišete hemoroide pre nanosa novog sloja kreme za hemoroide. Pri nanosu kreme za šuljeve dobro je utrljajte u same hemoroide, izmasirajte ih malo.

Biljne kapi za hemoroide BioHemor se koriste dva puta dnevno, po pola kafene kašičice kapi razmutiti u pola čaše vode, čaja ili soka i popiti pre jela.

Set za hemoroide se koristi po potrebi i može vam trajati mesecima ako se držite preporuka lekara o stilu života.

Gde kupiti set i prirodni lek za hemoroide:

Krema za hemoroide 30 ml – cena 600 dinara + standardni ptt troškovi slanja brzom poštom

Kapi za hemoroide 100 ml – cena 1000 dinara + standardni ptt troškovi slanja brzom poštom

Kapi i krema kada se naruče zajedno koštaju 1300 dinara + standardni ptt troškovi slanja brzom poštom

 

Naručite artikal pozećem direktno na vašu adresu:

Telefon za naručivanje BioHemor kapi i kreme u Srbiji:  065 970 7777    

E mail za naručivanje:  [email protected]

Naručivanje BioHemor kapi i kreme za BiH i RS: (+387) 066 271 012