Krema za hemoroide BioHemorrhoids

 

NAJBOLJA KREMA ZA ŠULJEVE – BioHemorrhoids

Kako su stara tradicija i savremena nauka stvorili kvalitet. Najbolja krema za hemoroide ili mast za šuljeve na tržištu.

 

Melem krema za hemoroide napravljena po starim travarskim zapisima kao tradicionalna za mast za šuljeve i po novim znanjima farmacije, uz savete najboljih lekara proktologa.

Radi se o potpuno prirodnom preparatu baziranom na prirodnim sastojcima lekovitog bilja. Aktivni prirodni sastojci u kremi za hemoroide su esktrakti sledećih lekovitih biljaka: Hajdučka trava, Arnika, Divlji kesten, Kanatrion, Ruzmarin i Kleka. Vrlo je vodjeno računa da medjusobni odnos lekovitog bilja bude u skladu sa tradicionalnom recepturom i mudrošću naših predaka, dok je nauka svojim savremenim znanjima pronašla onaj pravi oblik biljaka u kojima je njihovo prirodno dejstvo na šuljeve najblagotvornije.

Ranije su se melemi za šuljeve pravili od lekovitih biljaka i svinjske masti ili loja kao narodna mast za hemoroide. Medjutim, savremena nauka je uspela da nadje bolje i efikasnije podloge za meleme i to je današnja krema za hemoroide. Mi smo u dogovoru sa proktolozima i hirurzima izabrali delom masnu podlogu kreme, ali ne u potpunosti,  zbog svojstava koje smo hteli da dobijemo na izbalansiran i efektan način.  Uz to, naš preparat ne sadrži ništa veštačko, ni boje, ni mirise, ni konzervanse, u želji da stvorimo prirodan preparat za šuljeve.

Verujemo da je ovo najbolja krema za šuljeve na našem tržištu, jer smo se trudili da je napravimo za sebe. Svako ko ju je probao bio je prezadovoljan i uvek se vraćao po novo pakovanje kreme za hemoroide da ima za preventivu.

BioHemorrhoids krema za hemoroide melem namenjen je uklanjanju simptoma hemoroidalne bolesti u početnim stadijumima: otoka, crvenila, svraba, upala i krvavljenja. Ujedno, pomaže delom i kod ranica, fisura i ojeda u predelu analnog otvora. Svojom kombinacijom aktivnih sastojaka i masne podloge deluje dubinski na uzrok problema čmara, relaksira krvne sudove i rastvara krvne ugruške. I ujedno svojim podmazujućim svojstvima olakšava mehaničko pražnjenje i čuva splet krvnih sudova rektuma od prenaprezanja.

Biohemorrhoids biljna krema za hemoroide je namenjen za spoljašnje hemoroide. Može se efektno koristiti i kao mast za šuljeve u slučajevima prenaprezanja rektuma da bi se predupredila pojava hemoroidalnih tegoba, širenja tkiva i krvnih sudova i stvaranja ugrušaka.

Kod hemoroida I stepena kontinuiranom upotrebom kreme za hemoroide rešićete potpuno probleme sa hemoroidima.

Kod hemoroida II stepena upotrebom kreme za hemoroide može doći do potpunog nestanka problema ili pak saniranja tegoba i držanja stanja pod kontrolom.

Kod težih oblika hemoroida, III i IV stepena naša biljna krema za hemoroide smiruje akutna stanja, upale, svrab, krvarenje ali ne leči nastale deformacije. U tom slučaju molimo vas da se obratite lekaru za intervenciju na hemoroidima. Nijedna krema za hemoroide neće vam rešiti unutrašnje hemoroide IV stepena.

Krema za hemoroide i kapi za cirkulaciju BioCapillary će dovesti do smanjivanja i izlečenja i najupornijih hemoroida. Ako vam hemoroidi krvare onda koristite kapi za hemoroide koje brzo zaustavljaju krvarenje iz šuljeva. 

Više o nastanku i problemu hemoroida i hemoroidalne bolesti i koliko krema za hemoroide pomaže ili ne pročitajte u jednom sjajnom tekstu ovde.

BioHemorrhoids biljna krema za hemoroide Priroda na Dar

Najkvalitetnija biljna krema za hemoroide

Kupovina i naručivanje kreme za hemoroide – gde se može kupiti:

Cena BioHemorrhoids kreme za hemoroide: 600 dinara + standardni ptt troškovi slanja brzom poštom.

BioHemorrhoids krema za hemoroide može se direktno kupiti u apotekama Kamilica u Beogradu:

Apoteka „Kamilica“, Pasterova 14 a, 11000 Beograd (pored Onkološkog Instituta)

Apoteka „Kamilica“, Svetogorska 40, 11000 Beograd (centar grada)

ili

Naručite kremu i kapi za hemoroide pouzećem direktno na vašu adresu:

Telefon za naručivanje:  065 970 7777

E mail za naručivanje:  [email protected]

Sastav kreme za hemoroide

Ekstrakti lekovitog bilja hajdučice, divljeg kestena, arnike, kantariona, kleke, ruzmarina, mineralni i vitaminski dodaci, alantoin, pantenol i prirodna kozmetička podloga.

Dejstvo kreme za hemoroide

BioHemorrhoids je složeni visokokvalitetna prirodna krema za hemoroide koji ima nekoliko sektora delovanja. Prvo je na obezbedjivanju bolje prokrvljenosti dotične regije i jačanje krvnih sudova da ne bi dolazilo do zastoja krvi. Povećava elastičnost kapilara i tkiva. BioHemorrhoids deluje antiupalno i antiseptično smanjujući upale i čuvajući regiju od infekcija. Omekšava tkivo i razgradjuje ugruške krvi i začepljenja. Krema uklanja svrab, ojede i druge kožne probleme u datoj regiji.

Primena kreme za hemoroide

BioHemorrhoids krema za hemoroide se može koristiti kod sledećih stanja: upale hemoroida, uvećanje hemoroidalnih čvorića, bol i svrab izazvan hemoroidima, kod čirića, upala tkiva i otoka oko regije analnog otvora. Vrlo je efikasna u početnom stadijumu pojave uvećanja hemoroida.

Primenjuje se samo za spoljne hemoroide I i II stepena.

Konsultacija sa lekarom pre upotrebe kreme za hemoroide

Za sve promene oko rektuma obratite se prvo opštem hirurgu za utvrdjivanje dijagnoze i propisivanje terapije. BioHemorrhoids nije lek i ne zamenjuje medicinsku terapiju.

Doziranje i način primene – kako se koristi krema za hemoroide

Oprati vodom i sapunom ili vlažnom maramicom analni otvor i naneti sloj BioHemorrhoidsa i dobro utrljati. Kod oštećenja ili ozleda koje nisu pod jakom upalom, kremu odlučno utrljati. Nanošenje BioHemorrhoidsa ponavljati 2 do 3 puta dnevno, na uvek oprano mesto.

Za prevenciju protiv hemoroida nanositi kremu jednom dnevno.

Neželjeni efekti koje može izazvati krema za hemoroide

Alergijske reakcije na neki od sastojaka i osetljivost sluzokože čmara. Ukoliko se to desi, molimo vas da prestanete sa primenom BioHemorrhoidsa i konsultujete se sa vašim lekarom.

Način čuvanja kreme za hemoroide

Čuvati BioHemorrhoids zatvorenim u teglici na temperaturi od 5 do 25 stepeni, na tamnom, suvom i zaštićenom mestu.

Pakovanje kreme za hemoroide

Tuba od 30 ml biljne kreme.

Rok upotrebe kreme za hemoroide

2 godine od datuma proizvodnje. Do 12 meseci od otvaranja tube.

http://prirodanadar.rs/