Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Zdravlje

Biljne kapi za hemoroide i šuljeve Priroda na Dar

 

Prirodni lek za uvećane hemoroide i šuljeve koji krvare

Biljne kapi za hemoroide i šuljeve Priroda na Dar su prirodni lek i rešenje za upalu hemoroida, uvaćene hemoroide koji krvare, i namenjene su svima koji imaju hemoroidalnu bolest

 

Biljne kapi za hemoroide i šuljeve BioHemor su nastale iz potrebe da se ljudima pruži prirodni lek za sintetičke lekove koji se koriste kod upaljenih hemoroida koji bole, svrbe i krvare. Ove biljne kapi za hemoroide jesu sastavljene od pet lekovitih biljaka, i u normalnoj upotrebi koriste se samo dva puta dnevno, osim ako nije neko akutno stanje krvarenja hemoroida, tada se mogu koristiti do 3 puta dnevno da bi se zaustavilo krvarenje šuljeva.

BioHemor kapi za hemoroide

Mnogi pacijenti imaju unutrašnje i spoljašnje hemoroide koji krvare. Hemoroidi ili šuljevi su uvećani splet vena kod analnog otvora. Često su ta krvarenja hemproida  takva da izazivaju stres i šok kod pacijenata jer se odmah posumnja i na nešto gore. Uz to, krvarenje šuljeva je uvek neprijatno za svaku osobu i ograničava kretanje osobe. Iz tog razloga su mnogi prinudjeni da koriste u akutnoj fazi upale hemoroida ili kada oni krvare sintetičke lekove koji sprečavaju krvarenje.

Stoga smo rešili da svima njima ponudimo prirodno rešenje za krvarenje hemoroida – biljne kapi za hemoroide BioHemor. Osim što zaustavljaju krvarenje, naše biljne kapi za hemoroide deluju i na oslabljene krvne sudove, jačaju ih, stežu, zatim deluju na krvne ugruške, razbijaju zastoje krvi i trombove i eliminišu uzrok nastajanja hemoroida. U tom smislu aktivne materije lekovitog bilja koje biljne kapi za hemoride imaju su najzaslužnije za efikasno i delotvorno delovanje preparata.

Tri lekovite biljke čine suštinu kapi za hemoroide. To su planinska Kleka, sjajna lekovita biljka i odlično rešenje za sve probleme krvotoka, zastoja krvi, venske cirkulacije, trombova, modrice.

Druga lekovita biljka koja čini jezgro kapi za hemoroide je Divlji kesten, dokazana biljka čiji ekstrakt deluje na jačanje vena, smiruje upale vena i tkiva, deluje na bolju prokrvljenost i razbijanje trombova i zastoja krvi.

Treća lekovita biljka koju mi izuzetno cenimo je Rusomača. Njeno svojstvo je sprečavanje krvarenja, stezanje i jačanje krvnih sudova. Tradicionalna medicina je izuzetno ceni i poštuje, dok je u savremenoj medicini zamenjena hemijskim sredstvima koje imaju jače dejstvo na stezanje krvnih sudova, ali ti hemijski elementi nemaju ono svojstvo koje mala i skromna Rusomača ima – ona može da izleči jedan poremećaj a ne smao da ukloni na kratko simptom, kao što je krvarenje iz hemoroida.

Sve tri lekovite biljke, pametno izbalansirane u jednom preparatu daju sinergijski efekat tako da biljne kapi za hemoroide u krvarenje iz šuljeva postaje skoro prirodni lek za hemoroide, jer kontinuiranom upotrebom smanjuje uvećane hemoroide, sprečava krvarenje iz hemoroida, razbija čvoriće i zastoje u venskoj cirkulaciji koji izazivaju uvećanje i upale hemoroida.

Uz te tri glavne biljke dodali smo Kanatrion koji smanjuje otok i smiruje upalu hemoroida, kao Hajdučku travu koja deluje na vene, steže ih i regeneriše, takodje smanjujući krvarenje i ubrzavajući oporavak zlatne žile.

Biljne kapi za hemoroide su namenjene svima koji imaju:

– spoljne i unutrašnje hemoroide I, II, III i IV stepena

– krvarenje iz hemoroida

– prolaps i ispadanje hemoroida

– česte upale hemoroida

– bol i svrab u hemoroidima

Kontinuirana upotreba kapi za hemoroide i krvarenje iz šuljeva dovodi do povlačenja simptoma hemoroidalne bolesti, razbijaju se i uklanjaju čvorići, trombovi i uvećani hemoroidi, jačaju se krvni sudovi u analnom otvoru, prestaje krvarenje iz hemoroida. Naravno podrazumeva se propisana dijetalna ishrana i adekvatan stil života: redovna i meka stolica, kretanje, ne naprezanje hemoroida pri radu ili pražnjenju creva, ishrana puna balastnih materija.

Kako se koriste Biljne kapi za hemoroide, cena i gde se kupuju

Korišćenje je 2 puta dnevno, ujutru i uveče popiti 30 kapi sa vodom ili sokom, najbolje pre jela. Kod obilnih krvarenja iz hemoroida koristiti ih 30 kapi po 3 puta dnevno. BioHemor biljne kapi za hemoroide koriste se samo po potrebi ili sve dok se stanje potpuno ne dovede u red. Biljne kapi za hemoroide su bezbedne, u retkim slučajevima se kod nekoga može javiti alergija na neku od biljaka, u tom slučaju prekinuti korišćenje. Ne preporučuju se deci i trudnicama.

Naše biljne kapi za hemoroide uspešno mogu zameniti sintetički lek za hemoride i lek za zaustavljanje krvarenja iz hemoroida.

Pakovanje tinkture za hemoroide: 100 ml tinkture

Količina biljnih kapi je dovoljna za skoro mesec dana korišćenja.

Cena BioHemor biljnih kapi je 1000 dinara + standardni ptt troškovi slanja brzom poštom.

 

Naručite BioHemorrhoids kapi i kremu pouzećem direktno na vašu adresu:

Telefon za naručivanje BioHemor kapi u Srbiji:  065 970 7777    

E mail za naručivanje:  [email protected]

Naručivanje BioHemor kapi za BiH i RS: (+387) 066 271 012

www.prirodanadar.rs

Ostavite komentar

Ostavite komentar

https://www.bastabalkana.com/wp-content/uploads/2019/04/Dr-Milena-Šćepanović-proktolog-hirurg-ordinacija-Proktomed.jpg
Golden Sweden Bitter GIF baner 336x280