BOLJA CIRKULACIJU SRCA I KAPILARA

Prirodni načini kako da poboljšate cirkulaciju krvi srca i kapilara. Prirodni lek za cirkulaciju, bolji krvotok, srčanu astmu i aterosklerozu

 

Otvrdnjavanje žila ili ateroskleroza nastaje postepeno i nevidljivo tokom godina i decenija. Najčešći uzrok za nastanak ateroskleroze je nepravilna ishrana bogata mastima i ugljenim hidratima koja dovodi do taloženja masnog krvnog plaka na zidovima arterija. Taj krvni plak (voskasta masna materija) oblaže krvne sudove i sve više sužava krvotok što dovodi do slabije cirkulacije i protoka krvi, pa u jednom trenutku nastaje infarkt srca ili moždani udar. Najbolji prirodni lek za cirkulaciju je pravilna ishrana i umeren život.

Kapilar Prirodni lek za cirkulaciju, bolji krvotok, srce i aterosklerozu

Normalna arterija i arterija koja ima plak i Aterosklerozu

Naučna istraživanja su pokazala da nacije koje jedu malo mesa i ugljenih hidrata nemaju problem sa kardiovaskularnim bolestima koje su vodeći uzrok smrti u razvijenom svetu – jedna od vodećih studija ishrane i bolesti je Kineska studija. U tom smislu prvi i glavni lek za cirkulaciju je posna ishrana. Jer, masna i mrsna hrana i ishrana bogata ugljenim hidratima dovodi do povećanog holesterola i triglecirida u krvi koji stvaraju masni plak koji se taloži na zidovima arterija i kapilara. To je proces koji se ne oseća i ne vidi. Taj krvni plak se kalcificira i postaje tvrd unutar krvnih žila, smanjuje njihovu elastičnost i propusnu moć. Tome posebno pomaže pušenje, zbog čega su cigarete vrlo nezdrava navika.

Prvi pokazatelj da imamo aterosklerozu je pojava visokog nivoa holesterola i triglecirida u krvi. I što to stanje duže traje ateroskleroza je sve intezivnija, kapilari i arterije sve više stradaju, posebno periferni krvni sudovi koji su tanki i osetljivi a njih najviše ima u mozgu i udovima. Odebljanje krvnih sudova dovodi do otežanog rada unutrašnjih organa, metaboličkih poremećaja i rasta krvnog pritiska. Neko ko ima visok krvni pritisak i povišene masnoće u krvi ima veliki rizik da dobije fatalne kardiovaskularne bolesti. Otuda su srčani udar, anurizme, demencija, vrtoglavice, moždani udari posledica ateroskleroze.

Da bi sprečili nastanaka ateroskleroze kontrolišite nivo holesterola i triglecirida u krvi kroz pravilnu ishranu sa manje mesa, alkohola, ugljenih hidrata i više vežbanja. Ko i pored svega toga ne može da snizi holeterol u krvi treba da koristi BioLiver kapi za jetru i holesterol koje regulišu masti i šećere u krvi.

KAKO OČISTITI KRVNE SUDOVE I POJAČATI CIRKULACIJU

Najednostavniji prirodni lek za bolju cirkulaciju je kretanje i vežbanje. No, to nekada nije dovoljno. Osobe koje imaju dugo vremena aterosklerozu i pored kretanja i vežbi imaju objektivan problem što su njihovi krvni sudovi suženi i obloženi tvrdim plakom koji ne može da se rastvori i nestane preko noći. Zato se koriste lekovi koji šire krvne sudove – dilatatori, posebno kada je u pitanju visok krvni pritisak, no oni ne skidaju plak. Takodje, koriste se i lekovi koji razredjuju krv kako bi ona lakše prolazila kroz zapušene krvne sudove – otuda lekari preporučuju Aspirin i slične lekove koji menjaju viskoznost krvi, no često dovode i do nus pojava kao što su gastritis ili krvarenja.

Šta priroda nudi za čišćenje krvnih sudova?

Priroda nudi mnoštvo lekova za cirkulaciju, koji svi deluju na svoj način, često i suprostavljen.

Tradicionalni lek za cirkulaciju koji je najpopularniji medju ljudima su alkohol i beli luk. Alkohol brzo širi krvne sudove i to se odmah oseti kada se popije alkoholno piće. Tu je i beli luk koji smanjuje masnoće u krvi. Ali beli luk zna da obori pritisak, zna da bude težak za stomak i ima neprijatan miris. Tu je i vera u jabukovo sirće, jer se misli da ako sirće razlaže mast u salati, to će činiti i u krvotoku, što nije u potpunosti tačno, jer sirćetna kiselina ne sme da dospe u krv, ona se zbog toga u stomaku razlaže. Naravno, crveno vino je takodje popularno i ono deluje dobro na krv i kapilare samo ako je domaće crveno vino odležalo u hrastovim buradima i ako se pije umereno – pročitati šta je Francuski paradoks.

Zatim tu je čitav niz narodnih lekova koji deluju na krvotok. Lek za cirkulaciju mogu biti i glog (ne sme dugo da se koristi u jakoj dozi) i djumbir koji šire krvne sudove, pelin i lincura (gorki lekovi koji utiču na jetru i sastav krvi), imela, zdravac, rusomača i hajdučka trava (stežu krvne sudove), idjirot, arnika i divlji kesten koji čiste krvne ugruške, matičnjak, bosiljak, bazga, koji opuštaju krvne sudove, lipa i breza koje svojim kiselinama čiste krvni plak.

Nakon dugo istraživanja i eksperimentisanja mi smo napravili biljni lek za cirkulaciju BioCapillary kapi za cirkulaciju koje brzo deluju, šire krvne sudove i vremenom ih čiste od plaka i naslaga, vraćaju elastičnost i pokretljivost krvnim sudovima. Kombinacija biljaka je takva da deluju bezbedno i pouzdano, ne izazivaju negativne efekte jer moraju duže vremena da se piju. Jer i biljke mogu da imaju jako delovanje koje može biti štetno. Posebno kada treba da deluju na krvotok i kapilare. Napomenuli smo da Aspirin koji je napravljen na bazi breze ima nus pojave.

Biocapillary kapi za cirkulaciju i krvotok

BioCapillary kapi deluju tako što blago šire krvne sudove, čime se odmah oseti poboljšanje periferne cirkulacije, ljudima postaju udovi topli a do tada su bili hladni, lakše se diše, smanjuje se bol angine pektoris, bolja je ishranjenost srca i mozga, smanjuju se vrtoglavice. Uz to, kapi za cirkulaciju u sebi imaju aktivne sastojke koji smanjuju postepeno krvni plak na zidovima arterija i razgradjuju ih. To će biti brže i zdravije ako osoba pravilnom ishranom reguliše holesterol, jer dejstvo kapi će biti smanjeno ako osoba ne promeni svoje životne navike koje su ga dovele do otvrdnjavanja žila.

Da bi se pomoglo brže ozdravljenje krvnih sudova osim dijetalne ishrane bazirane pre svega na vegetarijanskoj i posnoj ishrani, te korišćenja biljnih kapi BioCapillary pomažu i sledeće stvari:

  • Toplo hladne kupke
  • Masaže tela u udova
  • Fizičko vežbanje
  • Korišćenje mineralnih dodataka magnezijuma i kalijuma

Toplo hladne kupke dovode do širenja i skupljanja kapilara koje im vraćaju elastičnost i poboljšavaju prokrvljenost. Isto se odnosi i na masažu koja je u nekim slučajevima neophodna. Fizičko vežbanje je neophodno i suštinski važno a mineralni dodaci magnezijuma i kalijuma su jako bitni jer magnezijum ojačava rad mikro mišića krvnih sudova a kalijum reguliše mnoge druge procese u krvi.

Prirodni lek za cirkulaciju postoji i može nakon par meseci dovesti do fantastičnih rezultata. Potrebno je biti uporan i potrebno je vreme. Ne može se preko noći izgubiti ono što se godinama i decenijama taložilo na krvnim sudovima. Otuda sve treba raditi umereno, jesti, vežbati, piti kapi i vreme će učiniti svoje.

Naručite BioCapillary kapi za cirkulaciju pouzećem direktno na vašu adresu:

Telefon za naručivanje:  065 970 7777

E mail za naručivanje:   [email protected]

Naručivanje BioCapillary kapi za BiH i RS: (+387) 066 271 012