HEMIJSKI TRAGOVI NA NEBU

Svojom porukom, ruski predsednik Vladimir Putin protiv kemtrejlsa rekao je da je fascinantno kako američka vlada i dalje odbija da prizna operacije na nebu, iako postoje naučni podaci dostupni svima. „To je uvreda za inteligenciju naroda“, smatra šef ruske države.

 

Kako su mejnstrim mediji u SAD i Velikoj Britaniji zvanično objavili da se odvijaju eksperimenti geoinženjeringa, ruski predsednik je imao poruku za njih.

putin protiv kemtrejlsa

Vladimir Putin tvrdi da su njegove reči “potvrđene“ nedavnim vestima da se zapadne elite bave kemtrejls eksperimentima, rekavši:

“Ja ne znam šta treba da uradim da doprem do tih ljudi.“

Putin je govorio na događaju Ruskog geografskog društva, organizacije koju dugo podržava ruski predsednik. Tokom kratke konferencije za novinare, Putin je napravo osvrt na očigledno zvanično prikrivanje napada globalnog klimatskog inženjeringa, i podižući jednu obrvu rekao je:

“Navodno ih sada zovu aerosol formacije oblaka.“

Putinov komentar se odnosio na vesti u zapadnim medijima u vezi sa projektom Harvard univerziteta u vrednosti od 20 miliona dolara koji će poslati injekcije aerosola u zemljinu stratosferu, u prvom otvoreno priznatom kemtrejls eksperimentu na svetu.

Ali prema Putinovim rečima, zapadne vlade su godinama eksperimentisale na svom narodu. Pre manje od mesec dana je Putin oštro osudio vlade zbog laganja svom narodu o geoinženjeringu.

Govoreći na dobrotvornoj priredbi u svom rodnom gradu Sankt Petersburgu u februaru, Putin se našao u sukobu sa zapadnim vladama, rekavši:

“Fascinantno je da američka vlada i dalje odbija da prizna svoje operacije. Naučni podaci su tu, dostupni svima. Kako ljudi mogu zahtevati propise i kontrole na operacije ako vlada neće da prizna da te operacije postoje? To je uvreda za inteligenciju naroda.“

Sada, krajem marta, sa vestima o javnoj studiji Univerziteta Harvard, čini se da je Putin sve vreme bio u pravu. Oni mogu da koriste mejnstrim medije da ih preimenuju u “aerosol formacije oblaka“ ako žele, ali jednostavna činjenica je da oni eksperimentišu na svom narodu sa hemijskim tragovima (kemtrejls).

Prema Putinovim rečima, ove operacije predstavljaju “monumentalnu pretnju“ živog sveta na planeti Zemlji i “ne samo da su ofanzivni, nego i protiv prirode.“

Putin, koji se fundamentalno protivi programima klimatskog inženjeringa, je rekao da je “duboko zabrinut“ zbog “neobrazovanih rizika“ koje preduzimaju zapadne korporacije, a odobravaju ih zapadne vlade, i sve to u potrazi za kontrolom stanovništva i profitom.

Putin je upitan da li operacije atmosferskog prskanja i programi manipulacije vremenom koje sprovode zapadne vlade, predstavljaju “najveći napad na život i zdravlje Zemlje… u ljudskoj istoriji.“

Ruski predsednik je rekao da nije bitno da li je to “najveća pretnja, ili druga najveća pretnja, ili treća. Ono što je bitno je da je to napad. To je ozbiljan napad. Ne samo da je to ofanzivno, nego je i protiv prirode.“

Osećaj u Rusiji je da zapadne vlade i korporacije lete previše blizu sunca. Ali je problem što oni neće biti jedini koji će se zapaliti – zemlja kao celina će snositi posledice njihovih postupaka.

Kako se pojavljuju dokazi geoinženjering i klimatske manipulacije oštećuju ozonski omotač, strahuje se da će zemlja dostići kriznu tačku i da neće moći da se oporavi. Otrovana zemlja, kao neizlečivo oboleo organizam, će biti ostavljena da umre.

Alternativa, prema Putinovim rečima, je ista kao što je uvek i bila. Jednostavno, sa poštovanjem tretirati zemlju, vodene sisteme i vazduh.

Na pitanje da li bi on svoje građane savetovao da provode vreme u teško zaprašenim delovima sveta, Putin je rekao da on neće govoriti ljudima gde da uživaju u svojim odmorima.

“Ali ja podstičem ljude da se obrazuju po pitanju ovog problema i da donesu inteligentne odluke“, istakao je šef ruske države.

Izvor: Webtribune.rs