KREATIVNE IDEJE KOJE NISU SKUPE

Biranje poklona može da naiđe na idejnu blokadu. Već ste istrošili mnogo ideja, a sada želite samo da pokažete koliko nekoga volite. Kada darivate poklon koji ima dušu, on nosi najljubavniju poruku: „Mislim na tebe, bez razloga“. Pročitajte koji mali znaci pažnje bi bili odličan izbor za sledeći poklon bliskoj osobi!

 

Uložite kreativnost u poklon, a ne novac. Ne dozvolite da pokloni postanu rutina u vašem odnosu i nemojte ih kupovati jer mislite da to tako treba, na određene datume. Doskočite sistemu i poklonite nekome nešto bez ikakvog razloga, sa jasnom porukom.

Tri cveta u ruci

#1 Privesci sa porukom

Izrada privezaka se može uraditi po želji, što je odlična prilika da izrazite svoju kreativnost i poznavanje osobe kojoj darujete ovaj poklon. Privesci su veoma lep poklon, jer odišu elegancijom, ljubavlju i posebnim stilom.

Izradite nešto što povezuje vas dvoje – neki poseban znak, detalj, mesto gde ste se prvi put poljubili, ili napišite jednostavnu poruku, prepunu ljubavi. Ovo je lep poklon, koji će vaša bliska osoba uvek nositi sa sobom, što mu daje dodatnu simboliku.

Sačuvajte poklanjanje dijamanata za svečanije prilike, jer svakodnevni mali znaci pažnje doprinose kvalitetnijem i bliskijem odnos među prijateljima ili supružnicima. Nije potrebno da izližete kreditnu karticu da biste pokazali ljubav. Ona se pokazuje na drugačije načine, simbolično i sa pažnjom od srca.

#2 Ljubavni kuponi

Ovo je jedan zanimljiv i duhovit način da pokažete ljubav prema nekome, posebno ako vam se u poslednje vreme novčanik stanjio. Kupite kvalitetan papir u boji i pažljivo iscrtajte delove kupona, kako bi poprimio izgled pravog kupona.

Ljubacni kupon

Poklonite ih voljenoj osobi, koja će ih sigurno iskoristiti u trenutku kada se naljutite na nju. Ovo je dobar način da se podigne raspoloženje nakon svađe, nesporazuma ili blagog pada u raspoloženju.

Ljubavni kuponi mogu podrazumevati poljupce, zagrljaje, ili šta god vam padne na pamet. Pazite kome dajete kupone, kako ih ne bi iskorstili u trenutku kada ste vi mnogo ljuti na njih, jer ćete onda morati da im oprostite.

#3 Ljubav dolazi preko stomaka

Kada primetite da je vaša draga osoba neraspoložena ili da je muči neki manji problem, spremite joj omiljeno jelo. Domaći kolač sa višnjama je odličan način da nekome podignete raspoloženje, ali i da se zaljubi u vaše kuvanje.

Ukoliko niste previše vešti u kuhinji, naručite kolače ili krofne kod profesionalnih poslastičara, u čiji kvalitet ste uvereni.

#4 Organizujte filmsko veče / bioskop

Zajedničko gledanje filmova je uvek pravi izbor kada želite da provedete kvalitetno vreme zajedno. Izaberite film koji vaša draga osoba želi da pogleda već duže vreme. Ukoliko je to film čiji žanr ne preferirate, pozovite još prijatelja koji bi voleli da ga pogledaju i obezbedite svojoj voljenoj osobi potpuni ugođaj i priliku za razgovor o filmu.

Karte za bioskop

Prepoznavanje tuđih potreba je veoma važno u međuljudskim odnosima. Morate primetiti šta je drugima važno, iako vama to nije važno ili zanimljivo. Omogućite im da imaju pristup tom sadržaju i pustite ih da u njemu uživaju.

#5 Poklonite kreativni kurs

Kreativnost je veoma važna kod svakog čoveka. Ako se ona ne neguje i ne obraća se pažnja na potencijalne talente, možete upasti u dosadnu svakodnevnicu i izgubiti priliku da maštate. Ispitajte šta vaša voljena osoba voli, čime bi želela da se bavi, pa makar to bio i hobi.

Uplatite kurs umesto nje i predajte joj člansku kartu. Vaša bliska osoba će na taj način znati da vi nju poznajete, da ste svesni njenih potreba i talenata i da vam je važno da se razvija na individualnom polju.

Pustite mašti na volju i poklonite nešto slatko i simpatično, makar to bilo i cveće ubrano iz bašte.