NA SVE STRANE KISEONIK

Planirate na Kopaonik? Pogledajte sugestije za hotelski smeštaj sa cenama i detaljnim opisima!

 

Kopaonik je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Srbiji – sa razlogom. Njegov razvijeni planiniski turistički centar, sačinjen od mnogo hotela bogate ponude, čini ga vrlo primamljivim mestom kako za odmor mladih tako i onih ozbiljnijih i starijih.

Kopaonik, foto: Milan Todorović

Kopaonik, foto: Milan Todorović

Veliki smeštajni kapaciteti u hotelima, apartmanima i kućama, smučarske staze, žičare, nezaobravni planinski pašnjaci i vrhovi – sve to može biti razlog da vaše sledeće putovanje bude baš na Kopaoniku.

Svakako, prva prepreka na koju ćete naići prilikom ostvarivanja ovakvog plana jeste – gde odsesti?

Sledi ultimativni vodič kroz hotele i apartmane Kopaonika koji bi trebalo da vam pomogne da odluku donesete što brže i da njom budete što zadovoljniji. Priprema pred put je najbitnija stavka ukoliko želite da putovanje prođe bez problema.

Apartmani MujEn Lux

Apartmani su povezani u kompleks koji čine tri vile:  MujEn Lux, MujEn Comfort, MujEn Classic. Njihov najveći adut je Wellness&Spa centar u kojima možete birati između masaža (i to nekoliko vrsta: sportska, za opuštanje, aticelulit, antistres, terapeutska), infracrvenih i finskih sauna, đakuzija, parnog turskog kupatila, zatvorenog bazena, turbo džeta…

Njihovi Lux apartmani poseduju francuske ležaje, odvojenu dnevnu i spavaću sobu, kuhinju, terasu. Cena jednog noćenja kreće se od 50 evra, pa nagore. I oni u svojoj ponudi imaju specijalne pakete. „Romantic paket“ košta od 119 evra, za dvoje. U ponudu su uključena dva noćenja, doručak, večera, korišćenje spa centra, 20% popusta na fish spa.

Za „Porodični paket“ važi ist acena kao za prethodni. Ovo je paket osmišljen za dvoje odraslih i dvoje dece godina od 2 do 12. Ponuda uključuje dva noćenja, doručak, korišćenje kompletnog spa centra. Ono što ove aprtmane izdvaja jeste i mogućnost organizovanja izleta do Novog Pazara od ceni od 1500 dinara. U tu cenu uključen je obilazak Stare čaršije, bedema grada i kule, poseta Muzeju RAS, kao i posetu ostalim znamenitostima grada.

JollyKop apartmani

Ovaj apartmanski kompleks smešten je u vikend naselju Treska. Od najbliže žičare udaljen je 3,8 km, a od centra Kopaonika 6 km. Kompleks čini pet zgrada i 96 apartmana i studija, kategorisani trećom i četvrtom kategorijom smeštaja. Restoran sa panoramskim pogledom i terasom je jedan od najvećih JollyKop aduta.

Što se usluga tiče, obezbeđen je parking, internet, kablovska, Sony Play station Kutak, igraonica, vinski kutak, uslužno pranje veša… Moguća je kupovina ski pass-a u JollyKopu. Cena jednog smeštaja, po osobi za jednu noć, kreće se od 18 pa sve do 150 evra, u zavisnosti od perioda odsedanja i kategorije apratmana (studio, delux studio, apartman ili delux apartman). Imaju stalno aktuelne popuste za dane ulaska, dužinu boravka i rane rezervacije.

Hotel Anđela

Smešten u samom centru Kopaonika, na nekoliko metara od ski staze, hotel Anđela sa četiri zvezdice je jedan od prvih na koje ćete naleteti prilikom pretrage. Kapacitet hotela je 130 modernih soba i apartmana koji su opremljeni svim što bi vam moglo u nekom trenutku na putovanju zatrebati – TV, Wi-Fi, mini-bar, sef, pa čak i fen i bademantil.

Ako se odlučite za hotel Anđela, na raspolaganju ćete imati i Wellness & Spa centar koji se sastoji od finske saune, infrared sauna, parnog kupatila, jacuzzija, hidromasažne kade, itd.  Za decu će posebo biti zanimljiv dečiji klub, a za roditelje fitnes centar, sportska sala i kuglana (ako požele da se bave sportom i na odmoru), kao i kozmetički i frizerski salon, aperitiv bar i restoran.

Ovo je sve samo ne običan smeštaj sa najosnovnijim sadržajem – čak i da tokom celog boravka u kompleksu Anđela ne izađete iz objekta, imaćete čime da ispunite svoje vreme. Možda ćete u ovom hotelu boraviti tokom nekog kongresa koji organizuje vaša firma ili u kojoj učestvuje – hotel Anđela ima kongresni centar na čak pet nivoa.

Cene za zimski smeštaj 2018/2019 kreću se od 169 evra za porodični promotivni paket. Ukoliko pre zimske sezone želite ovde da provedete vikend, cene počinju od 129 evra.

Apartmani As

Apartmani As su pristupačnija opcija od prethodne. Trinaest As apartmana nalazi se na 4 km od centra Kopanika i na samo 1 km od ski lifta. Smeštaj ima čajnu kuhinju, besplatni Wi-Fi, TV sa kablovskom, a tu je i restoran sa jelima lokalne kuhinje, kao i besplatan privatni parking. Svi gosti na raspolaganju imaju zajedničku terasu i vrt sa roštiljom.

U blizini apartmana su spa centar, staze za pešačenje, škola skijanja, rafting centar.

Standardna cena za paket zimovanja u koju je uključena škola skijanja, ski oprema, polupansion „švedski sto“ je 35 evra dnevno po osobi. Ukoliko vam je bitan samo smeštaj i hrana, onda možete proći i jeftinije.

Jat apartmani

Smešteni u centru Kopaoniku i vrlo blizu ski staza, Jat apartmani su godinama jedan od najpopularnijih izbora putnika. Kompleks se sastoji od 134 apartmana za boravak od jedne do šest osoba.  Svi apartmani imaju malu opremljenu kuhinju i Wi-Fi konekciju,  a od dodatnog sadržaja gostima se nudi nacionalni restoran Boeing, igraonica, ski-servis, Jat ski škola, salon za masažu.

Zimske cene smeštaja u Jat apartmanima kreću se od 4.000 dinara za jedno noćenje na bazi polupansiona, pa sve do 18.000 – u zavisnosti od tipa apartmana i broja ljudi.

Hotel i vila Jezero

Hotel Jezero visoke kategorije nalazi na samoj ski stazi „Malo Jezero“. Vila Jezero takođe važi za objekat visokog kvaliteta, koji je pre svega namenjen porodicama. U njemu je 18 luksuznih apartmana, kao i skijašnice. Enterijer je sav u neutralnim bojama. Za one koji do hotela dođu sopstvenim prevozom, tu je i parking obezbeđen 24h.

Cena apartmana je od 450 evra za sedam dana. Idealan je za četiri osobe. Opremljen je LCD televizorima, mikrotalasnom pećnicom, frižiderom, šporetom, besplatnim Wi-Fi internetom I centralnim grejanjem,

Apartmani Konaci

Apartmani Konaci su još jedni u nizu apartmana koji su smešteni u samom srcu Kopaonika, u blizini skijaških staza. Za mnoge, ovo je najpoznatiji i najpopularniji apartmanski kompleks na Kopaoniku. U njegovom sklopu, pored 132 apartmana, su restorani, barovi, diskoreke, prodavnice, apoteka, pošta, knjižara, suvenirnica, tereni na otvorenom… U apartmanima je, klasično, mini kuhinja sa malim šporetom i frižiderom, kao i TV. Ovaj kompleks izgleda kao grad u malom – u njegovom centru nalazi se fontana koju okružuje pešačka staza.

Cene se kreću od 25 evra, po osobi, dnevno, pa i duplo ili troduplo više u jeku sezone – zavisi od godišnjeg doba.

Centar Brzeće

U okviru turističkog Centra Brzeće izgrađeno je 83 apartmana, za boravak dve do šest osoba. Njihova kvadratura se kreće od 25 m², pa do 50m², što znači da svako, bilo da ide samo sa jednom osobom ili većim društvom, ovde može da nađe smeštaj.

Zanimljiva je ponuda ovog centra – specijalni turistički paketi. U paketu „Romantični Kopaonik“ čija se cena kreće od 88 evra, uključena su 2 noćenja, ručak, iznajmljivanje bicikala, prevoz do centra Kopaonika i besplatan late check out do 18h. Paket „Adrenalin Kopaonik“ čija cena počinje od 208 evra uključuje uključuje takođe dva noćenja, vožnju kvadom i paraglajding.

Paket „Porodični Kopaonik“ sa cenama od 197 evra, pa nagore, uključuje sedam noćenja, Safari vožnju, pešačku turu, streličarstvo, najam bicikala. “Safari Kopaonik” paket koji možete kupiti već sa 98 evra, podrazumeva dva noćenja, Safari vožnju, ručak na vrhu Kopaonika, Pristupačnija “Priroda Kopaonika”, od 78 evra, uključuje dva noćenja, pešačku turu, streličarstvo, najam bicikala.

Apartmani Foka

Smešteni u mestu Brzeće, apartmani Foka nalaze se u podnožju Kopaonika. Ovo je mlad i moderan kompleks, sagrađen 2014. godine. Od dodatnog sadržaja tu je spa centar, restoran, skijašnica, prodavnica, teretana… U spa centru imate mogućnost korišćenja Djakuzija, saune, turskog kupatila, bazena…

Čak iako niste ljubitelj zimskih sportova, možete uživati u vožnji bicikla, planinarenju, šetnji, branju lekovitog bilja, pečuraka i šumskog voća.

Cene Foka lux apartmana kreću se od 70 evra po noći, do 110 evra.

Grand hotel i apartmani

Hotel Grand je jedan od najpoznatijih kopaoničkih hotela. Postoji čak tri decenije. Sagrađen je blizu ski staza i ski liftova i ima 200 luksuznih soba i apartmana, Grand Oaza Spa & Wellness centar na 1800m², uređen je potpuno filmski, sa otvorenim i zatvorenim bazernom, saunom i specijalnim spa tretmanima.

Grand hotel je eksluzivni hotel, sa lusuznim aperitiv barom sa kaminom, a la carte restoranom, salama za sportove, kuglanom, dečijim klubom, velikim kongresnim centrom, fitnes centrom, kozmetičkim salonima…

Cene se kreću od 129 evra za vikend boravak u ovom hotelu, i rastu u skladu sa promenom godišnjih doba i potražnjom.

Ako vam je sve ovo prekomplikovano posetite stranicu hoteli na Kopaoniku.net i bukirajte svoj smeštaj!