GLAMUROZNO VENČANJE

Zašto je postala popularna svečana sala za venčanje na opštini Palilula. Mladenci iz cele zemlje tu sklapaju brak. Tu je i glamurozna vila Andjela za mladence i goste

 

Ako živite na opštini Palilula možda već i planirate da vaše venčanje bude upravo tu negde na vašoj lokaciji. Ali verovali ili ne, itekako ima i onih koji, iako su iz drugih krajeva Beograda, neodoljivo žele da i njihova sala za venčanje bude upravo u opštini Palilula.

Svečana sala za venčanje na opštini Palilula -vencanje-pored-dunava

Savršeno venčanje možda i ne postoji, ali postoji venčanje koje je samo vaše i kao takvo vama je najbolje! Iako mnogi imaju tendenciju da to rade, od organizacije venčanja ne treba praviti veliki bauk, jer sve se može kada postoji dobra organizacija, kakva postoji u opštini Palilula.

Ali hajde da krenemo priču iz početka, tako što ćemo svoja znanja i iskustva, korak po korak,  podeliti sa vama…

Naši mali saveti za organizaciju venčanja

Ako je pred vama organizacija venčanja savetujemo vam da prilazite stvarima upravo korak po korak i da slobodno uposlite prijatelje i porodicu (uključujući i vašeg budućeg supružnika) da vam u svemu tome pomognu. A odakle početi?

Kada provedete neko vreme u širenju vesti o svom angažmanu i srećnom događaju koji vam predstoji, sleduje vam organizacija venčanja. Bilo vam to drago ili ne, ipak je budžet prva stvar koju moramo da preciziramo pre nego što nastavimo ovu avanturu planiranja venčanja.

Pa tako kada konačno odredite svoj budžet, u tom slučaju budite spremni da odredite i prioritete. Budite sigurni da zaista možete imati idealno venčanje sa gotovo bilo kojim budžetom, ako se usredsredite na ono što vam je stvarno i važno.

Odabir svečane sale za venčanja je možda prva stvar nakon određivanja budžeta i broja gostiju koju ćete morati da rešite. Prostor u kojem će se odigrati svečana ceremonija vašeg venčanja mora zaista da bude nešto što ćete pamtiti i što će vam obezbediti svu lepotu, komfor, udobnost i funkcionalnost enterijera za ovako važan dan.

Kada se odlučite za salu, shodno svojim željama i naravno, broju gostiju, vreme je da počnete da budete potpuno inspirisani i da se polako upuštate u sve sitne detalje! Zabavite se ovim delom, jer sada je došlo vreme da se prepustite svim tim pred-svadbenim čarima da biste stekli osećaj za stil venčanja koji želite.

Istraživanje vezano za venčanja na internetu

Razmislite o svadbama kojima ste nedavno prisustvovali. Pretražite Internet i pažljivo pogledajte fotografije venčanja širom planete. Videćete sve i svašta. Od ukusa, lepote, romantike, glamura, bogatstva, preko jednostavnosti, pa sve do kiča. Sada bi već trebali dobro da znate šta vam se svidelo, a šta ne? I šta biste vi to uradili drugačije? Iskustvo u stvarnom životu je uvek najbolji oblik inspiracije, pa zato popričajte i sa svojim bliskim poznanicima koji su već sve to prošli.

Ne zaboravite da uključite i svog partnera u ovaj korak! Vaše venčanje bi trebalo da predstavlja vas dvoje kao savršen i kompatibilan par, te da vam pričini obostrano zadovoljstvo.

Svečana sala za venčanje treba da bude vaše ogledalo, uz gostoljubivo predstavljanje pred svim vašim zvanicama i mesto gde ćete prvi put biti zajedno sa svojim partnerom kao bračni par.

Sada je vreme da vam predstavimo Vilu Anđelu

Svečana sala za venčanja Vila Anđela na opštini Palilula može da bude upravo vaš najbolji izbor iz nekoliko razloga. Prvo, Palilula je najveća opština po veličini u Beogradu i smeštena je na severu našeg glavnog grada.

Svečana sala za venčanje na opštini Palilula Vila-Andjela-enterijer-sale

Prostire se na obe strane prelepog Dunava, koji je od davnina bio inspiracija mnogim umetnicima, kompozitorima, piscima. Blizina reke i plodna zemlja njenih obala su od najdavnijih dana privlačili ljude da se zadržavaju na Paliluli i da upravo na tom prostoru žive, pa čak i prožive čitav svoj život.

Dunav je svedok rađanja mnogih velikih ljubavi i prvih nespretnih poljubaca, koji se iako tako nespretni pamte do kraja života.

Zašto da vaše venčanje ne bude upravo u svečanoj sali Vile Anđele u opštini Palilula?

Bilo da želite intimnu ceremoniju sa odbranim krugom gostiju ili veće, luksuzno venčanje – tu smo da vam u našem prelepom i luksuznom ambijentu, organizujemo venčanje koje će se dugo pamtiti i prepričavati.

Svečana sala Vila Anđela je moderno i glamurozno dizajnirana, a ima kapacitet da primi 1000 gostiju, dok ujedno ima mogućnost da se transformiše u nekoliko manjih, ali opet isto tako glamuroznih sala za venčanje.

Što se tiče komfora i udobnosti, sala je klimatizovana, akustična, za sve goste je obezbeđen parking, a za mališane simpatičan dečiji park. Profesionalno osoblje zaposleno u kuhinji vam daje garanciju za kvalitet i količinu servirane hrane. Organizatori venčanja garantuju predivno dizajniran prostor i vrhunsku uslugu.

Najvažnija stvar

Najvažnije je da se opustite i dobro zabavite!

To je vaše venčanje!

Sada znate da u opštini Palilula postoji svečana sala u kojoj imate mogućnosti za tako nešto. Nemojte se previše opterećivati sitnim detaljima i usredsredite se na ono što je zaista važno: a to je srećan brak sa osobom vaših snova.