Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Ostalo

Posao isprobavanja hrane za platu od 66.000 dolara godišnje

ŠEF UKUSA

Britanska kompanija „Vibrant vegan“ traži osobu kojoj za 66.000 dolara nudi posao isprobavanja hrane. Podrazumeva se da će ovaj degustator putovati svetom i raditi svoj posao s uživanjem.

 

Ukoliko su egzotična kuhinja i isprobavanje novih jela vrhunac svakog vašeg putovanja, onda je kompanija „Vibrant vegan“ objavila konkurs za vaš posao iz snova.

posao isprobavanja hrane

Ova britanska kompanija u potrazi je za „šefom ukusa“, osobom koja će putovati svetom i isprobavati novu hranu.

Odabranom kandidatu biće plaćeni svi putni troškovi, smeštaj i hrana kao i 28 dana godišnjeg odmora.

Za godišnju platu od 66.000 dolara, „šef ukusa“ će četiri meseca provesti u zemljama kao što su Indija, Kina, Turska, Čile, Meksiko i Japan gde će upoznavati i otkrivati nove, egzotične sastojke i recepte koje će kompanija koristiti za svoje proizvode.

Tokom radne sedmice u trajanju od 35 sati od kandidata se očekuje da pomogne kompaniji i uspostavi partnerstvo sa stranim kompanijama.

Iz kompanije „Vibrant vegan“ ističu da kandidat mora imati najmanje tri godine iskustva u poslovanju s hranom ili kao kuvar.

Kompanija „Vibrant vegan“ orijentisana je na vegane. Od budućeg zaposlenog ne zahteva da bude vegan, ali se traži da bude fokusiran na biljne sastojke.

„Uvek smo u potrazi za novim talentima, jer čvrsto verujemo da ljudi čine uspešnu kompaniju. Ovo je veoma jedinstven posao koji je bez obzira na brojne pogodnosti veoma zahtevan. Postoji stotine sastojaka i recepata širom sveta koji nisu predstavljeni potrošačima u Velikoj Britaniji, pa se nadamo da će naš budući zaposleni inspirisati nove i ukusne recepte u našoj veganskoj ponudi“, rekao je Ijan Burke-Hamilton, osnivač kompanije „Vibrant vegan“.

Izvor: RTS

Ostavite komentar

Ostavite komentar

https://www.bastabalkana.com/wp-content/uploads/2019/04/Dr-Milena-Šćepanović-proktolog-hirurg-ordinacija-Proktomed.jpg
Golden Sweden Bitter GIF baner 336x280