SMESA ZA ZDRAVU POVRŠINU GLAVE

Piling za vlasište od smeđeg šećera uspešno sa temena glave uklanja svu mrtvu kožu, prljavštinu i ostatke sredstava za stilizovanje kose.

 

Koliko ste novca u godinama koje su iza nas potrošili na skupocena sredstva za negu vlasišta koja su obećavala fantastične rezultate?

piling za vlasište

Ne morate da se stidite cifre, jer problemi sa kosom započinju na vlasišu i ako se ne rešavaju, dovode do opadanja kose, njenog slabog, masnog i beživotnog izgleda.

Prirodno je stoga da želimo za sebe samo najbolje i da ne pitamo za cenu. Ali ako želite da ovog puta isprobate prirodno rešenje za negu vlasišta, koje vas pri tom neće mnogo koštati otkrivamo vam naš tajni sastojak. U pitanju je smeđi šećer.

Osim što je zdraviji u odnosu na kristalni beli, on čini čuda sa vlasima kose i to već kroz nekoliko nedelja. Poboljšava njen kvalitet, čini je jačom, sjajnom i neodoljivo mekom.

PILING ZA VLASIŠTE OD OVSENE KAŠE I SMEĐEG ŠEĆERA

Ova specifična mešavina, uspešno sa temena glave uklanja svu mrtvu kožu, prljavštinu i ostatke sredstava za stilizovanje kose poput gelova, laka ili pene. Ona omogućava koži na vašem vlasištu da „prodiše“, pojačavajući cirkulaciju krvi u flikulima kose.

Biogast kapi protiv helikobaktera i gastritisa

Sastojci:

2 kašičice smeđeg šećera
2 kašičice ovsene kaše
mala posuda
2 kašičice regeneratora za kosu
15 kapi maslinovog ulja

Postupak:

U maloj posudi pomešajte smeđi šećer i ovsenu kašu. Dodajte smesi 2 kašike regeneratora za kosu, sjedinite sastojke, dodajte potom maslinovo ulje i promešajte. Kada se dobije ujednačena smesa vaš piling za vlasište je spreman za korišćenje. Nanesite ga na suvu ili polu-vlažnu kosu (po želji) i blagim kružnim pokretima masirajte skalp. Nastojte da ravnomerno rasporedite smesu po celoj površini glave posebno se zadržavajući na temenu. Ostavite potom da deluje oko 20 minuta i zatim temeljno isperite.

Izvor: Ženski magazin