ISCELJENJE PRIRODNIM PUTEM

Donosimo vam jedno lično iskustvo izlečenja krvave stolice u nadi da će nekome ko ima sličan problem pomoći u njegovom rešavanju.

 

Davno je rečeno – bolestan čovek ima samo jednu misao, samo jednu želju: kako da ozdravi. Ništa tačnije od tog. Ja sam se izlečio od krvave stolice – za jedan dan!

krvave stolice

Možete pretpostaviti kako mi je bilo kad sam u stolici otkrio tragove krvi! I tako skoro mesec dana!

Lekari nisu mogli da mi pomognu. U toku ispitivanja u Kliničko-bolničkom centru Zvezdara došao sam do kolonoskopije, pregleda creva, ali sam odustao jer je veoma bolna, a zbog izvesnih razloga ja ne smem na narkozu. Prethodno sam izdržao pregled rektuma, tj. rektoskopiju koja se lako podnese. Dakle, pošto sam odustao od one bolne intervencije, pokušao sam da se sam izlečim. Davljenik se i za slamku hvata!

Kako sam se izlečio i to za jedan jedini dan?

Ne znam kako, ali, palo mi je na um da pokušam da se izlečim onako kako sam se, pre više godina, izlečio od viška kiseline u želucu. A dobio sam je zbog neurednog života: mnogo sam radio na odgovornom uredničkom poslu, pio mnogo kafe, neuredno jeo, malo spavao i dobio sam gorušicu, tj. višak želudačne kiseline. Slučaj je hteo da sam se našao u društvu jedne starije Makedonke koja mi je dala lek. Taj lek sam primenio i za krvavu stolicu – i izlečio se!

BioHemor Set najbolja terapija za hemoroide biljna terapija za šuljeve

A lek je prost da prostiji ne može biti. To su mekinje od pšenice!

Uveče se u litar i po hladne vode potopi 7 do 8 supenih kašika pšeničnih mekinja i ostavi da prenoći. Ujutro, to se procedi i pije tog dana. Sve se može jesti, ali se ništa drugo ne sme piti već samo ta voda od proceđenih pšeničnih mekinja. I to sam pio. Napravio sam samo jednom. I izlečio se.

Eto, kao što sam se izlečio od viška želudačne kiseline, tako sam sam se izlečio i od krvave stolice.

To je moje iskustvo i drago će mi biti kad i nekom drugom pomogne.

Autor: Velibor Mihić