LIČNO ISKUSTVO IZLEČENJA

Mogu se izdvojiti pet različitih načina pomoću kojih je moguće uspešno izlečiti čir na želucu.

 

Nedavno sam pisao o tom kako sam se izlečio od viška želudačne kiseline (gorušice) i krvave stolice, ovde ću to ponoviti u jednoj rečenici (a zatim ću preći na lečenje ćira na želucu). Dakle, gorušica i krvava stolica.

čir na želucu

Lično iskustvo

Od gorušice sam se izlečio pre više godina a od krvave stolice pre tri meseca. Lek je bio isti – odvar od pšeničnih mekinja. Sedam-osam supenih kašika pšeničnih mekinja potopiti uveče u litar i po vode, ujutro procediti i tog dana samo to piti (sve se može jesti ali se ništa ne sme piti osim ovog odvara). Napavio sam samo jedom, izlečio sam se…

A sad, čir na želucu. Preporuka je iz dodatka “Ruski lekar”…

Kako se izlečiti od čira na želucu? Ima pet načina:

SOK KROMPIRA

Odaberite tri zdrava krompira, dobro ih operite a zatim izrendajte. Iscedite sok kroz gazu u čistu posudu. Pijte 10 do 15 ml dva puta dnevno pre obroka. Lečenje čira krompirovim sokom treba da traje jedan mesec pri čem svakog dana treba pripremiti svež sok.

LANENO SEME

Seme lana kuvati u vodi dok se ne zgusne. Ovaj lek možete uzimati u bilo kom trenutku bez ograničavanja količine. Umesto tog, možete svakog jutra uzimati dnevno po kašičicu semena lana s toplom vodom. Laneno seme oblaže sluznicu želuca i doprinosi brzom zarastanju čira.

Biogast kapi protiv helikobaktera i gastritisa

MED I ALOJA

Listove aloje oljuštite i iscedite sok koji ćete pomešati s istom količinom meda. Lek treba da odstoji 24 sata. Uzimajte po kašiku tri puta dnevno. Lečenje treba da traje 5 sedmica. (Ova kombinacija aloje i meda je odlična i protiv gorušice i mučnine).

KAKAO MUS PROTIV ČIRA

Pomešajte 1 sirovo žumance s kakaom, dodajte maslac i tečan med u istoj količini, pa sve dobro umutite. Uzimajte od jednom do šest puta dnevno pola sata pre obroka. Lečenje traje dve sedmice. I, na kraju…

TONIK OD ORAHA

U veliku teglu sipajte ljuske i pregrade oraha i prelijte alkoholom ili kvalitetnom votkom. Nek odstoji 10 dana na tamnom mestu. Posle tog roka, procedite.

Izvor: Republika.rs – dodatak “Ruski lekar”

Priredio: Velibor Mihić