REŠENJE ZA SVE SVEČANE PRILIKE

Ukoliko cenite dobar zalogaj ili je pred vama prilika da ugostite prijatelje i porodicu, nemojte se previše dvoumiti i iskoristite benefite ketering servisa.

 

Kada je priprema hrane u pitanju, za uspešno izvođenje svakog recepta je potrebno mnogo više od praćenja uputstava. U osnovi je priprema hrane, pored toga što je neophodnost za svakodnevni život, i svojevrsna umetnost. Ovo je kreativan posao, koji treba da zadovolji i određene standarde u vizuelnom domenu, a još važnije je da njegov rezultat bude dobar balans hranljivosti i ukusa. Zbog toga se, pored poznavanja određenih takoreći udžebničkih tehnika, pri kuvanju oslanjamo i na sopstveni osećaj, a uzimamo u obzir i ukus onih za koje hranu spremamo, te ulažemo izvestan trud u serviranje i dekoraciju. Budući da zadovoljavanje svih ovih kriterijuma za dobro posluženje nije lak zadatak, sve češće se odlučujemo za ketering servis, koji nam nudi da uživamo u dobroj hrani bez velikog angažmana koji njena priprema iziskuje. Pogledajmo, šta je to što je potrebno za dobar ketering i u kojim prilikama je on najbolje rešenje.

dobar ketering

Šta podrazumeva dobar ketering?

Ketering predstavlja pripremu i dostavu hrane na vašu adresu u dogovoreno vreme. S druge strane, bitno je znati šta je to dobar ketering. Ovaj servis, da bi se smatrao dobrim, mora da uzima u obzir priliku, ukus i specifične zahteve onih kojima se usluga pruža. Stoga, ukoliko ste zainteresovani za ovu opciju, birajte onaj servis koji nudi širok izbor i čiji zaposleni su voljni da udovolje vašim specifičnim zahtevima. Budući da je ketering najpopularniji u velikim gradovima, ukoliko ste stanovnik nekog od njih – pred vama je širok izbor. Veoma je bitno da se raspitate koji je najbolji ketering posećujući dostupne sajtove ili čitajući o iskustvima korisnika. Dobar ketering servis, kao što je KBGD, ne nudi isti meni za sve prilike, pa ćete poći od toga kojim povodom se interesujete za ovu uslugu. Uz to, važno je napomenuti ako iz određenog razloga (alergija, posta, ili pak ukoliko ste vi ili neko od vaših gostiju vegan ili vegeterijanac) želite da isključite neku od namirnica iz menija. Sve dodatne informacije će biti od velikog značaja i doprineće tome da naposletku budete zadovoljni uslugom, te se i sledećom prilikom iznova na nju oslonite.

dobar ketering 02

Rođendanske žurke

Rođendanske žurke su zgode kojima se svi radujemo i želimo da lepim povodom ugostimo svoje zvanice i priredimo im najbolji ugođaj. Naročito ukoliko su dečiji rođendani u pitanju, ove vrste proslava iziskuju poseban pristup, jednostavne a vizuelno privlačne i interesantne zalogaje, u kojima će vaši gosti uživati čak i na plesnom podijumu. Rođendansko posluženje bi trebalo da podrazumeva kako slani, tako i slatki meni i da bude usklađeno pre svega sa zahtevima slavljenika. Dobar ketering servis će za vaš rođendan ili rođendan vašeg mališana načiniti personalizovani meni u kojem će svi uživati, a vama će na taj način dozvoliti da vreme i energiju utrošite na druge elemente organizovanja zabave.

dobar ketering 03

Ketering za slave

Budući da je krsna slava jedan od najbitnijih porodičnih praznika na našem podneblju, sasvim je prirodno ulagati naročiti trud u posluženje ovom prilikom. Nekada su domaćini danima pripremali đakonije, ne bi li gosti naposletku zadovoljni i punih stomaka otišli svojim kućama. Istina je da je ima izvesnog zadovoljstva u pripremanju tradicionalnih obroka ovim povodom, ali je sa druge strane ovo zaista veliki posao, koji dovodi i do izvesnog stresa, zaista suvišnog na dan kada treba da proslavljamo naše korene, tradiciju i porodicu. Zbog toga se danas sve više porodica odlučuje da bezbrižno dočeka slavu i obrati se ketering servisu. Dobra ketering usluga podrazumeva posni ili mrsni meni, koji će odgovarati i na sve posebne zahteve, a domaćinima omogućiti da se posvete svojim gostima i samoj svečanoj prilici.

dobar ketering 04

Ketering za firme

Korporativne proslave i poslovni ručkovi koje organizuje vaša firma, zahtevaju i dobru ketering uslugu. U zavisnosti od tipa proslave, posluženje koje će vam ponuditi dobar ketering servis će upotpuniti zgodu i omogućiti vam da na najbolji mogući način ugostite poslovne partnere ili doprinesete zbližavanju članova kolektiva. U osnovi je za ovakve zgode ketering jedina zaista pouzdana opcija, koja će značajno doprineti podizanju imidža kompanije na jedan viši nivo.

Ukoliko cenite dobar zalogaj ili je pred vama prilika da ugostite vaše prijatelje i porodicu, nemojte se previše dvoumiti i iskoristite benefite ketering servisa. Ovakva vrsta usluge će vam omogućiti da, pored toga što uživate u dobrom ukusu, zaista uživate u proslavi koju organizujete, ne razmišljajući o eventualnim kulinarskim omaškama. Prijatno!