KAKO APARAT PRAVI HOMEOPATSKE LEKOVE

Gde može da se kupi aparat za pravljenje homeopatskih lekova u Srbiji, takozvani homeopatski Remedy maker

Zašto vam treba aparat za pravljenje homeopatskih lekova? I kako napraviti homeopatski lek kod kuće?

Postoji nekoliko hiljada homeopatskih lekova koji se svi prave u 10-ak različitih potencija (X3, X6, X12, C30, C200, C500, M1, M10, M50, LM, LM2 …), što je veliki broj lekova, na desetine hiljada njih. Ako znamo kako se prave homeopatski lekovi, a to je da se 1/10 neke supstance stavi u 9/10 vode ili skrobnih kuglica, pa se ta smesa lupka više puta o sto, pa se opet razredjuje 1/10 te nove supstance i stavi u novu posudu, pa se ponovo lupka, i sa tako mnogo puta razredjivanja i lupkanja, dodjemo da je to veliki posao proizvesti sve te lekove.

To je klasičan način pravljenja lekova i zahteva mnogo napora i traženja matičnih supstanci lekova – hajde vi sad nadjite neki retki metal ili mineral, mleko lava ili mastilo sipe. U nastavku članka je video kako se pravi homeopatski lek na klasičan način koji smo ovde opisali.

Aparat za pravljenje homeopatskih lekova - Homeopatski aparat za lekove

Medjutim, u svetu od početka 20-og veka počinje rad sa uredjajima koji se bave energetskom medicinom. Rodonačelnik tog pokreta je kontroverzni američki lekar Dr Albert Abrams koji je izmislio nekoliko takvih uredjaja. Savremena nauka negira učinak njegovih aparata ali to nije smetalo njegovim sledbenicima da pronalaze i stvaraju nove uredjaje.

Kod dobrog dela tih uredjaja, kao što je i energetski aparat za pravljenje homeopatskih lekova o kome pišemo, u osnovi je radionička energija, ma šta to značilo. Zagovornici radionike govore o suptilnim energijama koje svako živo ali i neživo biće ima, dok protivnici takvih koncepata često prigovaraju da u svemu tome ima više šarlatanstva, deluzija i okultizma nego stvarne nauke.

Kako god bilo, britanac Malkolm Rej (inženjer i radionički praktičar) sedamdesetih godina prošlog veka je napravio prvi aparat za pravljenje homeopatskih lekova kod kuće koji se zove Sulis remedy maker.

Takav instrument su isprobali mnogi za pravljenje lekova a i koriste ga mnoge homeopate širom sveta. I što je najbitnije taj aparat brzo pravi homeopatski lek – niti vam treba originalna supstanca za lek, niti trebate da razredjujete supstancu, niti treba da je beskonačno lupkate o sto, sve to uredjaj za homeopatske lekove uradi sam za par minuta uz pomoć radioničke energije.

Princip koji je u osnovi pravljenja homeopatskog leka ovim aparatom je energizovanje skrobne kuglice ili vode i zasniva se na shvatanju da sve fizičke supstance imaju jedinstven energetski obrazac. Ovo se takođe odnosi i na homeopatske lekove proizvedene farmaceutski trituracijom i sukusiranjem, jer se i tu energija bazične materije prenosi na skrobnu kuglicu. Jer, u homeopatskom leku koji se klasično pravi, Avagadrov zakon kaže da nakon razblaženja od 6C ne ostaje ni molekul originalne supstance u leku. Uredjaj koji putem energije pravi homeopatski lek nema čak ni molekul osnovne materije leka već samo utiskuje energetski zapis.

Energetski obrasci leka su predstavljeni jedinstvenim skupom brojeva ili ‘rata’. Kada koristite Sulis Remedi Maker ili neki slični uredja, ovaj energetski obrazac se u vidu broja za svaki lek unosi u instrument koji zatim ugrađuje odgovarajući energetski obrazac u nosač. (npr. skrobna kuglica, voda).

Kako se pravi homeopatski lek na klasična način – fabrika homeopatskih lekova Boiron

——–

Homeopatija je fantastičan način za prirodno lečenje. Kada je odabran dobar homeopatski lek, to deluje brzo i efektno, zapravo spektakularno, deluje kao čudo kako se neko isceli za par sati ili par dana od nekih klasičnih bolesti koje moraju da se odboluju danima ili nedeljama.

No, da bi homeopatija bile uspešna treba vam dobar i iskusan homeopata jer je to veština i zanat koja zahteva veliko znanje, talenat i iskustvo. Za neke jednostavne zdravstvene teskobe možete se homeopatski lečiti i sami ili kod bilo kog homeopate, ali za hronične bolesti i teža stanja tražite vrhunskog homeopatu.

A šta sve leči homeopatija i koliko brzo, pročitajte u članku Dr James Kent odgovara na pitanje šta sve leči homeopatija

——–

KAKO RADI UREDJAJ ZA PRAVLJENJE HOMEOPATSKIH LEKOVA

Gore na slici je aparat za pravljenje homeopatskih lekova Dynamis (unapredjena kopija Sulis aparata) koji može da napravi Bahove kapi, Šuslerove soli, razne nozode, esencije, energetske otiske klasičnih lekova, virusa ili bakterija i svašta još ponešto.

Ono što je najzanimljivije uredjaj za pravljenje homeopatskih lekova Dynamis je proizvod domaće pameti i napravljen je u Srbiji. I mogu vam reći pošteno radi svoj posao, barem kada je proizvodnja homeopatskih lekova u pitanju, zaista napravi lek koji vam treba u potenciji koja vam treba.

U knjizi pored kutije se nalazi šifarnik sa brojevima leka koji hoćete da napravite, to su te „rate“ koje se gore pominju. Evo primera za homeopatske lekove koji počinju sa slovom A, pored svakog leka je broj leka koji se upisuje na aparatu kada želimo da napravimo taj lek:

Homeopathic Remedy – A
Abelmoschus 9916
Abies Can 1147
Abies Nigra 1711
Abroma Angusta 688431
Abroma Radix 698725
Abrotanum 2603
Absinthium 1399

…..

Na primer, kada treba da napravite traženi homeopatski lek, na primer Abies Can, jednostavno ga nadjete u šifarniku, pročitate broj pored njega od nekoliko cifara – 1147, i dugmiće potenciometre na aparatu podesite po tom broju. Svako dugme je za po jedan broj.

A tu je veliko dugme dugme potenciometar za odredjivanje potencije i njenog broja od X do LM potencije, tako da se može napraviti svaki homeopatski lek u svakoj potenciji.

U donju zlatnu posudicu stavite skrobne kuglice ili posudu sa vodom, kao na slici, pritisnete malo dugme, držite ga 3 sekunde dok ono svetli i pišti, i lek je gotov.

Uredjaj za pravljenje homeopatskih lekova može da prekopira i neki drugi lek, na primer imate lek od ranije ali ne znate kako se zove, pa ga preko aparata jednostavno prekopirate i dobijete taj isti lek u novoj količini.

Takodje može da resetuje, odnosno izbriše dejstvo već potenciranih lekova. Na primer, imate skrobne kuglice nekog leka koji vam više ne treba, jednostavno ih ubacite u aparat, podesite dugmiće po uputstvu za neutralizaciju i pritisnete glavno dugme za delovanje i držite ga 15 sekundi i kuglice su postale neutralne.

Kreator uredjaja za pravljenje homeopatskih lekova Dynamis je pokojni gosn Ljubo Egeric

Uredjaj košta oko 300 eura i vredi svakog eura za svakoga ko se bavi homeopatijom.

P.S. Zelena Apoteka u Beogradu i Novom Sadu ima neutralne skrobne kuglice za pravljenje homeopatskih lekova. Možete ih kupiti kod njih i sami praviti homeopatske lekove. Imaju i male plastične kapsule u kojima se mogu držati napravljeni homeopatski lekovi.

Zlatko Šćepanović 

Golden Sweden Bitter za žene -gif 728x90

———–

ŠTA SVE APARAT MOŽE DA NAPRAVI – Spisak brojeva lekova i ostalog

Ovo nije uredjaj koji pravi samo homeopatske lekove, već može da napravi još mnogo toga, pogledajte samo sadržaj Šifarnika.

Allopathic………………………………………… 2
Amino Acids…………………………………….. 2
Bach Remedy…………………………………… 3
Bacteria…………………………………………… 3
Bailey Flower Essences …………………….. 4
Biochemic Tissue Salt……………………….. 5
Bush Flower Essence………………………… 5
California Flower Essence ………………… 6
Cinemoid Colours …………………………….. 7
Colour …………………………………………….. 8
Disease Rates…………………………………… 8
Element…………………………………………… 8
Element – Rare Earth – Actinide …………. 9
Element – Rare Earth – Lanthanide……. 10
Ethers……………………………………………. 10
Gems …………………………………………….. 10
Guild of Homoepaths MP ……………….. 10
Gurudas Flower Essence…………………. 10
Homeopathic Remedy – A……………….. 12
Homeopathic Remedy – B ……………….. 15
Homeopathic Remedy – C ……………….. 16
Homeopathic Remedy – D……………….. 19
Homeopathic Remedy – E………………… 20
Homeopathic Remedy – F………………… 21
Homeopathic Remedy – G ……………….. 21
Homeopathic Remedy – H……………….. 22
Homeopathic Remedy – I…………………. 23
Homeopathic Remedy – J ………………… 24
Homeopathic Remedy – K ……………….. 24
Homeopathic Remedy – L………………… 24
Homeopathic Remedy – M………………. 26
Homeopathic Remedy – N……………….. 27
Homeopathic Remedy – O……………….. 28
Homeopathic Remedy – P ……………….. 29
Homeopathic Remedy – Q……………….. 31
Homeopathic Remedy – R ……………….. 31
Homeopathic Remedy – S …………………32
Homeopathic Remedy – T …………………34
Homeopathic Remedy – U…………………36
Homeopathic Remedy – V …………………36
Homeopathic Remedy – W………………..36
Homeopathic Remedy – X …………………36
Homeopathic Remedy – Y …………………37
Homeopathic Remedy – Z …………………37
Meditative Provings…………………………37
Meditative Provings 2………………………38
Minerals Metallic …………………………….38
Minerals Non Metallic………………………39
Misc………………………………………………..40
Nosode……………………………………………41
Opaque Gems ………………………………….42
Organ Rates…………………………………….42
Parasites …………………………………………42
Pranas …………………………………………….42
Primary Colour ………………………………..42
Quartz Gems……………………………………42
Radio Active Fallout …………………………43
Radio Active Isotopes ………………………43
Secondary Colours …………………………..43
Small Animal Infections……………………43
Small Animal Psychological………………44
Small Animal Rates ………………………….44
Subtle Bodies ………………………………….45
Subtle Bodies Chakras ……………………..46
Subtle Bodies Chakras Minor ……………46
Transparent Gems……………………………46
Tumours………………………………………….46
Vaccines ………………………………………….47
Vetinary Nosode………………………………47
Virus ……………………………………………….47
Vitamins………………………………………….48