Ukoliko tragate za organizacijom zabave u Beogradu koja po Vašoj želji treba da bude prepoznatljiva, drugačija, odmerena i sa stilom, onda su event centri prava mesta za Vas, moderna mesta dobre zabave. Ako  se odlučite za jedan takav dogadjaj, ne iznajmljujete samo prostor, već čitav tim koji će Vam izaći u susret da Vaša zabava dugo bude prepričavana, a to će postići zahvaljujući visokom profesionalizmu koji je odlika svih zaposlenih, uz prostor dobijate i garanciju za  prefinjenost i luksuz, po tome  Beograd ne  zaostaje za luksuzom u evropskim gradovima.

Glamuroznom ponudom event centara Beograd hvata korak sa evropskim metropolama

Slika i prilika metropole su glamur i sjaj, kako bi život u Beogradu uhvatio korak sa evropskim metropolama, postao je središte glamuroznih prostora i dešavanja. Simbol sjaja i prestiža u Beogradu su event centri, mesta koja su nesvakidašnja i drugačija od onoga na šta smo do skoro navikli. U širokoj ponudi ima za svačiji ukus, a medju najtraženijim event centrima u Beogradu izdvajaju se Dream event, EPIC Centar Event, Aria i Kopernikus.

Po čemu je prepoznatljiv Dream event centar?

Dream event centar Beograd je prepoznatljiv po brzom i jednostavnom prilagodjavanju prostora svakom dogadjaju, tako da estetski doživljaj bude potpun. Imaju otvoren koncept organizacije, što znači da  ostavljaju mogućnost da  i Vi učestvujete u kreiranju, sa svojim predlozima i uputstvima do najsitnijih detalja.  Predstavljaju se kao mesto na kome se sreću modernost i ekselencija, u srcu Beograda,  u  Beton hali, uz same zidine Kalemegdana, sa pogledom na ušće Save u Dunav. Sama lokacija je vrlo atraktivna, unutrašnjost objekta prati tu notu atraktivnog i  glamuroznog, a otvorenost stručnog osoblja za specifične zahteve klijenata dovešće do sveopšteg utiska zadovoljstva.

EPIC Event Centar – event u prirodi

Lepo vreme doneće sa sobom i nove mogućnosti za organizaciju slavlja, pružiće se prilika da iz zatvorenog prostora iskoračite u prirodu, zelenilo, svežinu. Ukoliko tragate za prostorom koji će Vam pružiti romantiku u prirodnom okruženju, onda je EPIC Event Centar na obali Dunava savršeno mesto za za sve vrste  proslava, posebno venčanja koja sama po sebi treba da budu romantična. Dobro je da u širokoj ponudi event centra Beograd krije i ovakav biser, prostor koji je na samo nekoliko minuta od centra grada, a ipak je  daleko od gradske gužve, ušuškan u zelenilo na obali Dunava, pa sam po sebi nudi vrlo prirodnu i jednostavnu scenografiju. U današnjici su prirodnost i jednostavnost znak raskoši i luksuza, bez preterane potrebe za detaljima, imaćete savršenu dekoraciju zelenila sa dunavske obale, a tim Epic Event Centra je tu da učini čarobnom Vašu proslavu.

Aria event centar – splav koji odiše luksuzom

Jedno od najlepših mesta za proslavu važnih i posebnih trenutaka je Aria event centar u Beogradu, splav na reci Savi sa vrlo atraktivnom lokacijom na ušću i pogledom na kalemegdansku tvrdjavu. Prostor je organizovan u dva nivoa, u osnovi može da primi oko 250 gostiju i još 80 na galeriji, savršen za bilo koju vrstu proslave, sa terasom koja vrlo lako može da se adaptira za ceremonijalno venčanje, koje će sigurno biti za pamćenje, u ambijentu sa pogledom na reku i tvrdjavu u pozadini.

Kopernikus – event centar  za velike dogadjaje

Kopernikus je najveći event centar u Beogradu, rasprostranjen je na više od 2000 , sastavljen iz dve m² velike sale u kojima mogu odvojeno istovremeno da se odvijaju dva dogadjaja i krovne terase čija je površina 600  m². Kapacitet  splava je i do 1500 gostiju, a posebna atrakcija  mesta je panoramski lift koji vodi do krovne terase. Prednost ovog eventa prostora je moderan dizaj, ali i fantastičan pogled na Kalemegdan i ceo grad, zbog čega jeste jedan od vrlo traženih event prostora u Beogradu.